С шал, щипка - как да разнообразите прическата през есента?

Някои тенденции от 90-те се завръщат
26 сеп 2020 14:30, Иванка Гъркова
3
С шал, щипка - как да разнообразите прическата през есента?
IStockphoto

2020-а година определено ще бъде запомнена с така наречения „карантинен стил“ в начина на обличане, прическите и маникюра. В продължение на няколко месеца работихме от вкъщи, носехме широки и удобни спортни дрехи, освен това свикнахме да се подстригваме, боядисваме и лакираме сами.

Заради разпространението на коронавируса, за някои от нас холът или масата в кухнята все още заменят офис пространството, а онлайн срещите и използването на платформи като Zoom, са нещо съвсем нормално.
 
Това, че нямаш директен контакт с хора си има своите предимства, но и недостатъци – постепенно неглижираш външния си вид. За да не стигате дотам, ви даваме няколко съвета как да промените прическата си, използвайки актуалните за сезона аксесоари:

1. Лента за глава
 
Може да имате чорлава коса, но за предстоящия видеоразговор се нуждаете от по-свеж външен вид. Може бързо да го промените, ползвайки гребен и една обикновена лента за коса – едноцветна или по-шарена.
 
Кая Гербер е една от известните личности, които по време на карантина показа как използва въпросния аксесоар. Тя връзва на опашка половината от косата си, като отдолу сложи лента и пусна останалата да пада свободно на раменете ѝ.
 
Ако бързате за вашата виртуална среща, просто срешете хубаво косата и поставете лентата отгоре.

2. Щипка за коса в стил 90-те
 
Ако сте израснали през 90-те, то със сигурност помните вълната, при която големите черни щипки и метални диадеми бяха хит сред тийнейджърите. Сега те отново ще се носят.
 
Какви още прически да изпробвате четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Диди преди 3 години
И това е статия - дълга 5 реда и снимка, на която освен гърдите на манекенката не се вижда нищо друго. Голяма журналистика, няма що!
2
0
 
1
 
! Отговори
съвет преди 3 години
Маската се носи през носа и устата а не на косата.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Karlukovo