Чехия с най-висок ръст на заразените с коронавирус в Европа

Общо от март са регистрирани над 95 000 случая
8 окт 2020 08:54, Елка Василева
7
Чехия с най-висок ръст на заразените с коронавирус в Европа
Снимка: архив, БГНЕС

Чехия съобщи за 5335 нови случая на коронавирус за изминалия ден - рекорден брой от началото на пандемията. Това показват публикувани днес данни на здравното министерство, предаде Ройтерс.

Предишният рекорд бе поставен ден по-рано, когато инфекциите за денонощие бяха 4457.

Още по темата

Чехия, която е с население от 10,7 милиона души, има най-големия ръст на инфекции в Европа на човек от населението за последните две седмици.

Общо от март са регистрирани над 95 000 случая, а 829 души са починали.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще видиш кои са смешниците.Скоро...
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Увеличават се, защото се правят тестове, които са фалшиви.Имам няколко познати, които си направиха по два теста, и първия беше позитивен, втория - не. Въпреки това вече са влезли в системата и стъкмистиката.В Чехия почти никой не носи маски, на хората не им пука, защото знаят истината.От март месец не съм видял нито един болен, нито съм чул за такъв от всичките ми приятели и колеги. А кръгът ми от познати никак не е малък. Виждат се само по новините. Иначе било пандемия. Смешници!
5
1
 
0
 
! Отговори
до 1 от славянин преди 3 години
''Така е, защото не сте питали форумните *** и експерти по всичкология да ви обяснят, че вирОЗ няма!.''Та ако аз имам хламидиийна инфекция и ми направят PCR-тест и той резонно трябва да даде положителен резултат, този резултат ще го третират като ''потвърждение'' за коронавирусна инфекция, каквато нямам! Ето такива особености има, но за да ги знае едно короназомби, трябва да е в час, само че едно зомби е навсякъде другаде освен в час!
4
1
 
0
 
! Отговори
до 1 от славянин преди 3 години
''Така е, защото не сте питали форумните *** и експерти по всичкология да ви обяснят, че вирОЗ няма!.''Проблемът на форумните короназомбита е че не могат да пресметнат колко прави 2 плюс 2! Рекорден брой новооткрити заразени не означава рекорден ръст, може ръстът да е в резултат на ръст на тестовете, отделно с този тест се търсят много вируси и бактерии като например хламидийната бактерия, от която има реална световна пандемия!
3
0
 
1
 
! Отговори
Фалшива новина преди 3 години
По-голям ръст на човек от населението в Европа за последните 14 дни има в Андора - около 3 пъти по-висок ръст от Чехия. Не знам дали в Андора е най-високия ръст в Европа.
2
7
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Мангъров и мангърчеатата харесват ТОВА!
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е, защото не сте питали форумните *** и експерти по всичкология да ви обяснят, че вирОЗ няма!.