Ваксина за животни ли е руската против коронавирус?

Александър Кудрявцев се надявал, че това е модерна ваксина
19 окт 2020 18:32, Нели Христова
194
Ваксина за животни ли е руската против коронавирус?
Снимка: БГНЕС

Така наречената руска коронавирусна ваксина всъщност е ветеринарно лекарство. Това съобщи на страницата си във Facebook Александър Кудрявцев - ръководител на руска биофармацевтична компания "Протеомарин" и изследовател в Института по биохимична физика на Руската академия на науките, предава inforesist.org.

Той припомни, че съставът на "ваксината", произведена от Руската федерация, дълго време не е бил публикуван. Сега, когато съответната информация е станала достъпна, той е разочарован.

Кудрявцев се е надявал, че това е модерна ваксина, базирана на рекомбинантни протеини, неопасна ваксина, базирана на аденовирус или още по-внимателна, от т.н. ""живи" ваксини. Но онова, което е показано като откритие, се оказа "дори не последно поколение, това са ваксини от ветеринарната медицина".

"Има такива ваксини, пептидни, срещу болестта шап, които се инжектират в говеда с милиграм антиген. Е, ако умре животното, това не е страшно, най-важното е да не се разпространява инфекцията. Но никой човек, който има здрав разум, не би си и помислил да приложи това на хората. Оказва се обаче, че е станало", пише той.

Кудрявцев отбелязва още, че обичайната противогрипна ваксина съдържа 45 mcg антиген (по 15 mcg от всеки), но тя не се понася нормално от всички хора. Следователно се правят такива като "Grippol Plus", където всеки антиген е 5 mcg, а общото количество само 15 mcg. Приоритет на "сигурност" над "ефективност".

В същото време руската ваксина, създадена от Vector Center, съдържа до 225 mcg антиген.

"Може би дори до 250, те не пишат точния състав, 75 + -15 mcg от всеки антиген и дори до 700 mcg алуминиев хидроксид, най-опасният адювант, който се отхвърля в целия свят. И те го взеха и го объркаха в препарата", добави той.

Освен това, посочва още Кудрявцев, разработчиците не са посочили определени характеристики на своя продукт.

"Те все още не са посочили и кой вид протеин има такъв "носител". Ясно и разбираемо е - когато бързаш, нямаш време за обяснение. Но това, че не всичко е обяснено, е много досадно особено поради факта, че съдържанието на цялата ваксина не бе разкрито", обобщава той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората в Русия ги лекуват с адаптогени - родиола, елеутерокок, женшен и китайски лимонник - ти за такива неща чуваал ли си , а , патаране?
136
8
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
До Анонимен 151 Другарю Анонимен(безличен плювалник)"това е за всички АНОНИМНИ"-в статията пише много ясно, че руската ваксина е ""Има такива ваксини, пептидни, срещу болестта шап, които се инжектират в *** с милиграм антиген. Е, ако умре животното, това не е страшно, най-важното е да не се разпространява инфекцията. Но никой човек, който има здрав разум, не би си и помислил да приложи това на хората. Оказва се обаче, че е станало" Та отново-каво не ти е влезло в главата?
135
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксината е за русия хората там ги лекуват с "Новичок"
134
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако искате да се превърнете от човек в шимпанзе - си боцнете американската ваксина на Астра Зеенека и Оксфорд - тя е създадена с маймунски вируси
133
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руската история е историята на една скотобойна, така че точно такава трябва да е ваксината за руснаците.
132
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Антифлегмина помага за хемороиди какво като е животинско мазило
131
5
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
Другаре русофилЕ, сега е момента да покажете любовта си към Русия, и да се ваксинирате с ваксина за прасета.Ние ще покажем, че имаме любов към нормалността и ще изчакаме регистрацията и производството на инстински работещи ваксини.Така всички сме доволни!
130
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
П.С. Ваксинирам се от няколко години срещу грип заради хронично заболяване. Е досега никой не ме питал дали искам леката ваксина или стандартната. Бият ми там нещо, минавам неразположението и това е. Нещо в Русия много са се разглезили ми се струва.
129
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено. Ваксината се адаптира за клиента...
128
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айдеее, щом регистрираха и втората ваксина и руснаците показаха уникалната си способност да се самосъботират. Това го знае всеки който следва руската космическа програма - нямат по-голям враг от себе си. Сега едната била за телета, другата за жирафи, тинтири минтири. Доколото знам новата регистрирана ваксина е на фаза 1. Т.е. тепърва ще се види дали е безопасна. За разлика от другата, която е на фаза 3. Като цяло напълно ненужно оплюване от страна на Кудрявцев.
127
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руските изобретения са създадени изключително да убиват хора, а не да ги лекуват. Руският гений е в унищожаването на живота, не в неговото спасяване.
126
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"В Русия е регистрирана вече втора ваксина, и са произведени 60 хил бройки. Работи се и върху трета която ще бъде усъвършенствана."На вас русофилите ви обясняват че самата ваксина е по методология от преди 50-60 години и изобщо не отговаря на никакви съвременни критерии, а вие пак се хващата за бройката една че втора че трета. 101 ваксини да изобретят руснаците пак няма да стават за хора.
125
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А това че при Оксфордската ваксина / а и не само при нея /се използват човешки клетки , набавени при аборт , едва ли ще ви притесни . Ама абортите били извършени преди повече от 40 години , не се брояли вече за човешки клетки , така се обясняватЩом е западна или американска , нищо няма да ви притесни
124
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксина и трябва на света а не русофилски боряшник!Сори.
123
9
 
6
 
! Отговори
Ветеринар преди 3 години
Че как да е друга руската ваксина ? За животни - ваксина за животни ! Кремълското джудже е наредил да обяват каквото и да е , само да са първи в света ! Е, нищо , чепосле рускините може да раждат майминчета или свинчета! Важното е да има ваксина и то руска !
122
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анелия 128 Ако ми кажеш какво крият "Джонсън и Джонсън " , и заради какво заболяване стопираха разработката на ваксината си , ще ти кажа , дали и какво крият руснаците При руската ваксина вече бяха описани 144 странични ефекта . Къде са докладите на американските и западните компании . Нищо не публикуват . Защо крият от хората какво причиняват техните ваксини , някои са в трета фаза на изпитания
121
7
 
6
 
! Отговори
Кукундрелник преди 3 години
Вярвам на Кудрявцев !
120
6
 
5
 
! Отговори
към 125 преди 3 години
Това, че цяла Източна Европа беше с Русия, а сега е с НАТО и ЕС, касае преди всичко нищетата в проектно-конструкторските европейски формации, наричани държави за удобство на плебса. Велика Русия е концептуално властен събект на световната геополитика и в случай, че колективния запад се надува и дистанцира, без да се напряга може да премести приложната точка на част от силата си на 8 000 км на изток, да я нарече "Силата на Сибир" и да елиминира Австралия и Канада от газовия пазар на КНР.
119
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 125 Ами да беше обелил дума и за въстанията срещу американската окупация по цял свят . В интерес на Русия , а и на другите държави да създадат работеща ваксина , пък който иска да я купува А помниш ли как в началото на кризата Тръмп искаше да даде 1 млрд долара на някаква немска компания , за да има изключителни права върху ваксината . Да има за американците , останалите хора - на кучетата. Отказаха му То вярно , че за такива като Тръмп не сме хора , ама ...
118
5
 
6
 
! Отговори
Станислав преди 3 години
Въобще няма значение каква е ваксината важното е да действа. Противогрипните ваксини се изработват в яйца и се извличат от новоизлюпени пиленца на 1 ден но не съм чул някой да реве, че противогрипната му ваксина е серум от новоизлюпено пиленце. Важно е да действа и да няма странични ефекти а за това ще трябва да почакаме няколко месеца и ще се разбере. И Американси и Европейски ваксини ще са от нещо странно направени просто ще го разберем на по-късен етап.