Сред жертвите на вируса у нас отново без други заболявания

Починалите за денонощието са страдали от диабет, сърце, бъбреци
12
Сред жертвите на вируса у нас отново без други заболявания
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

16 души са починали през денонощието от коронавирусна инфекция.

Още по темата
Жертвите са са мъж на 59 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания, жена на 85 г. със сърдечно заболяване и диабет, мъж на 46 г. с хронично бъбречно заболяване, мъж на 79 г. със сърдечно заболяване, мъж на 87 г. с диабет, онкологично и хронично бъбречно заболяване.

Починали са още мъж на 66 г. с диабет, хронично неврологично и сърдечно заболяване, мъж на 61 г. със сърдечно заболяване, мъж на 67 г. със сърдечно заболяване и диабет, жена на 57 г. с хронично бъбречно заболяване, жена на 62 г. с диабет и мъж на 76 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

Починали са още жена на 75 г. с хронично белодробно заболяване, мъж на 85 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания, мъж на 84 г. със сърдечно заболяване, мъж на 67 г. със сърдечно заболяване, мъж на 78 г. със сърдечно заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: починаликоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Псувахте годжи като каза , че яко ще се умира , да ви видя сега
10
1
 
4
 
! Отговори
Трибуната преди 3 години
До АнонименСмъртоносен е до толкова, че определени групи от обществото са много по-податливи на усложнения и фатале изход без да има никакво лечение за тях. И факт е, че от много други неща се умира, но не са първо вируси и второ има някаква форма на лечение. И ако смятате, че Меркел, Тръмп и сие унищожиха цели многомиардни отрасали (ББ просто ги следва в решенията), за да може Гошо да внесе маски за милиони в БГ, няма никава връза с реалността.
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТрибунатаМилиони хора си измират и без този вирус. Че го има е ясно, но да е толкова смъртоносен... май не е (и от грип и други вируси може да се развият подобни усложнения). А нашия пазар беден беден ама колко пък да е беден, на ден милиони левове се харчат за тези неща, на ден! Хайде сметни 2 и 2 дали няма далавера.
8
1
 
8
 
! Отговори
Трибуната преди 3 години
Чета и се смайвам на мисленето на някои хора. Целият свят пламна с тоя вирус, милион хора до момента измряха, навсякъде карантини и съсипани икономики, светила в медицината казват, че това е нещо е тотално непознато и никой не знае как да го лекува и колко е реално опасно (те и затова политиците взеха единственото решение да блокират всички)....и на фона на всичко това, има вярващи, че това се прави за да може на ББ някой приближен да внася маски и дезинфектнанти на нашият малък и беден пазар...
7
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не съобщават бройката починали от други неща всеки ден. Така ще разберем колко процента от общия брой починали са свързани с COVID. Да не излезе, че май от други болести се умира повече. Няма да им е изгодно на управляващите да психират населението. Ще им спре и търговийката с маски и дезинфектанти. Фирмите вносители чии са?
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учениците да преминат незабавно на дистанционно обучение, за да се ограничи разпространението на вируса! Какво чакат още?
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глей сия, тия пак си мислят, че не верваме. Ааааа, няма такова нещо, вер ва ме. Сич ко.
4
7
 
32
 
! Отговори
Пенчо преди 3 години
Единият от "статистиката" ми е близък. И почина ОТ Корона, защото то другите заболявания си ги имаше от 20 години и не му пречеха да живее пълноценен живот - на възраста си беше по активен и в добро общо здраве от такива с 30 години по-млади от него. Зарази се и това беше. Без Корона щеше сигурно поне още 10 да изкара в добро общо здраве. И като толкова сте смели да ходите без маски, замислете се, че има и по-незащитени групи които може да са вашите майки и бащи
3
4
 
9
 
! Отговори
123 преди 3 години
Короната не е страшен като вирус. Страшен е с това че ще претовари здравната система и хората ще започнат да измират от съвсем други и по-безопасни уж неща.
2
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не е умрял ОТ корона а СЪС корона. Стига сте плашили хората, никой не носи маски навън, щото не са луди.
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е стига де. Толквоа доктори плещят по телевизията, аз ли да казвам?Това че един човек няма хронични заболявания - нищо не значи. Ако имаш кофти гени, може да си заминеш и от настинка без придружаващи заболявания. Това че Х няма придружаващи заболявания и е умрял не е критерии за нищо.Същото и с повторното заразяване. Някой генерирал калпав имунен отговор, с прецакани Т-клетки и вече "Ау, вируса заразява повторно". Да, изключения винаги ще има. Но масовката няма проблеми.