В Китай тестуваха всички в почти 5-милионен град за 4 дни

Положителни са били проби те на едва 183 души
28 окт 2020 15:45, Елка Василева
59
В Китай тестуваха всички в почти 5-милионен град за 4 дни
Снимка: архив, БГНЕС

В град в Западен Китай за четири дни завърши тестуването на 4,7 милиона души за коронавирус, след като работници в завод дадоха положителни проби, съобщи ДПА, като се позовава на китайски държавни медии.

В Кашгар в западната провинция Синдзян са направени тестове на цялото население, защото в града миналата седмица беше установено огнище на заразата, съобщи "Женмин жибао".

Според местните власти положителни проби са дали 183 души, а останалите тестове са били отрицателни.

Още по темата

През уикенда повечето полети от Кашгар бяха отменени.

По-рано този месец беше тестувано цялото население на град Циндао в Източен Китай след десетина случая на коронавирус в болница.

Пълно тестуване на населението беше направено и в централния град Ухан, оригиналния епицентър на пандемията, през май.

Във вторник Китай съобщи за 42 случая на коронавирус за едно денонощие - 22 в Кашгар и 20 внесени от чужбина, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кашгар?? 5 милионен град. Не съм чувал за съществуването му.__________Ами там 5-милионните градове се водят "среден провинциален град".
29
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой започнал световна война, не я е завършил като победител, тъй ще бъде и с другарите китайци, които ни пуснаха ( по самолетно- бизнес- туристическа) линия заразата, и се правеха на умрела лисица!
28
2
 
7
 
! Отговори
Право в целта преди 3 години
Китайците вече са приели новия световен ред, затова там няма болни от Комеди-19.
27
2
 
9
 
! Отговори
Да преди 3 години
Тестувам или тествам?!Първото е яко соц!
26
2
 
8
 
! Отговори
до 30 от славянин преди 3 години
В жълтата раса индивидуализмът е на зачатъчно ниво, а във бялата е много развит, ако имаш хабер от езотерика там са обяснени етапите на еволюцията на човека, човек първо е стадно същество, после става индивидуалност, в жълтата раса, за разлика от бялата творческите способности са слабо развити, развити са подражателните! И спокойно, ОТГОРЕ не са предвидили светло бъдеще за жълтата раса, макар че привидно изглежда така!
25
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само си чешем езиците, но Китай целенасочено и много методично успява да се справя. Укротиха вируса, икономиката вече им работи на макс, няма това онова, тоя иска, оня не иска. Законите са им безмилостни. Скоро до 10-15г. икономиката им ще отвее западната и ще станат световни лидери. Ей... ще ни завладеят тия, нямат спирка. Все си мисля че Тоя вирус е изпуснат съвсем неслучайно именно от там, за да съсипа запада. И явно плана си работи много добре... Предположение все пак...
24
5
 
6
 
! Отговори
до 25 от славянин преди 3 години
Да говориш за ''човешки живот'' в държава като Китай е меко казано неадекватно!
23
4
 
4
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Трябва ли пак да повтарям: всеки, който иска да си ''живее живота'' без страх от вируса да се изнесе към Северна Корея, там вируса не вирее понеже има дисциплина, в краен случай да се към Китай!
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, в Китай могат всичко, не знам кой още не го е разбрал.
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Китай ,че някакъв военен си позволил да навърти повече километри на служебен автомобил за лични цели ...,вече го няма !
20
3
 
5
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
До Анонимен 22Добра идея! Знам един заразен в Банкя,и няма да е лошо да почнем с него !
19
11
 
7
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Един *** въпрос, какво предпочитате: да сте свободни и да се заразите от вируса или да сте концлагеристи в концлагер и да не се заразите!? Аз предпочитам първото, просто въпрос на мироглед, ценностна система и екзистенциални нужди!
18
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заразените в Китай ги разстрелват на стадиона и заразата спира веднага!
17
5
 
5
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Алоуууу, китачетата,изпускате купоня на втората вълна! Оп, чакай, вие не сте в ЕС и кинти за вас не са предвидени! Ясно, начи привас няма да има втора вълна!
16
1
 
14
 
! Отговори
хаха преди 3 години
Хахах "тестУваха" :))) Ти на колко си години ***, Зелке. Това е архаична форма и вече не се употребява. Пише се *тестваха*.
15
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фейк нюз! Вирус няма, Земята е плоска, самолетите ни обгазяват, маските са запушване на усти! Всичко е, за да ни сложат чипове.
14
11
 
14
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Всеки възхитен от китайския начин на живот просто да се изнесе натам, а ако иска и в съседна Северна Корeя, там пък въобще няма нито един заразен и хората си ''живеят живота''!
13
4
 
11
 
! Отговори
Просто е преди 3 години
Просто е - има ДИСЦИПЛИНА!При нас - нищо общо!
12
5
 
5
 
! Отговори
a преди 3 години
Бля, бля, бля. Китайската пропаганда. И кво тези 183 души са живели в изолация ли? И за това не са заразили други или....?
11
2
 
12
 
! Отговори
Това нищо не е преди 3 години
Тук в България от има няма 6 млн. население ще тестват 8 млн. и ще изкарат 7 млн. заразени хахааххаа.Само лаборатории Лина и алчните докторя да са доволни!