Бареков към заразената Нинова: Да не вземе леглото на наистина нуждаещ се

Стига връзки и шуробаджанащина на гърба на човешкия живот, допълни той
31 окт 2020 08:24, Нели Христова
154
Бареков към заразената Нинова: Да не вземе леглото на наистина нуждаещ се
Снимка: БГНЕС

"Корни Нинова днес обясни в Парламента с много слюнки и викове, че няма страшно от самия вирус. Вече е във ВМА. Бързо атакува понякога короната", това написа журналистът и евродепутат Николай Бареков във Facebook по повод положителната проба на лидера на БСП Корнелия Нинова, която бе приета на лечение във ВМА. И продължи:

Още по темата


"Политици с позитивен тест за COVID, но без симптоми или животозастрашаващи оплаквания - не трябва да се натискат да лежат по държавните болници, защото вземат леглата на наистина нуждаещите се от болнична помощ обикновени граждани! Да не говорим, че депутати и министри имат привилегии за безплатни бързи PCR-и за час, а народът чака болен на опашките с дни. Стига връзки и шуробаджанащина на гърба на човешкия живот!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
9
 
! Отговори
Болница на власта преди 3 години
Защо властимущите не се лекуват в така наречената "правителствена болница"?Нинова като депутат е от контингента на тази болница. Има ли там отделение за Ковид-19? Или се пазят от заразата?
64
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей наближиха избори и всички yтaйки излязаха от дупките си
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пак ли го пробутвате/Може ли поне да ни осветлите кой налива парите за рекламата му? На кого ли е дотрябвал толкова, та той е по-неостър и от ББ и от ЦЦ, взети заедно???Май емабасито го гляаси за нечия патерица, вероятно на ЦЦ, и най-вероятно от там идват парите за рекламата му!
62
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а НИЕ МЛАДИТЕ ХОРА ДЕ ДА МРЕМ ЯКО. ПЪРВО КАЗАХА, ЧЕ НИ МРАЗЯТ СЕГА СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЯМА И ЛЕГЛА А КАЖЕТЕ ЩО НИ МРАЗИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБОСНОВЕТЕ, ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАЖЕ АЗ МРАЗЯ НЯКОЙ АМА ПРИЧИНИТЕ КАКВИ СА ? НИЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПЛАЩАМЕ ЗАЕМИТЕ, А ВИЕ КАКВО НИ ПЛАЩАТЕ НА НАС ?
61
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Та, тя точно това направи! За други няма легла, но за нея има! Защо не я оставиха да се лекува в къщи? Великата Нинова трябва да бъде обгрижена..... колко е долна и нагла!
60
1
 
22
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Депутати- народът им плаща заплатите - болниците -ПСР тестовете -командировките и накрая пак го крадът! Поптодорова е живият пример на човек от Властта- ТЯ ограби магазин в летище -радвайки се че е задигнала един много скъп крем за лице !! Това са нашите управляващи-Крадци клептомани!
59
2
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
лошото на вирусът е -че много бързо кръвта остава без кислород и човек не може да усети това- в началото на Ковид в Китай -падаха като круши пред болниците и улиците- Че има вирус -Има- но не може да се страхуваме и да живеем заключени -все още не е така смъртоносен
58
13
 
22
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Нема такава ГАД! БОКО е светец пред нея
57
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бЮРЕКОВ ЩЕ НОСИШ ЛИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ АКО ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ЛЕЖИ В БОЛНИЦАТА ЩОМ СИ Е ПЛАТИЛ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ ИМАШ ЛИ ДОБЪР АДВОКАТ
56
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе льольовци, какъв е смисъла от легла като няма доктори и медицински сестри да ви гледат ?Вие как си мислите че работи една болница ?То бива простотия ама такава няма никъде !!!
55
7
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Комсомолският секретар на даскалото "Димитър Благоев" пое мощно шлангът на Баце;)))
54
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 51,Докато *** като теб си мислят да мерят общата смъртност други по имни гледат смъртността от грип и вируса. Явно при Мангъровците всичко е статистика, продължавайте да вярвате в конспирации и простотии докато съгражданите ви умират а докторите напускат България търсейки по добър живот !!!
53
4
 
4
 
! Отговори
българин преди 3 години
Мисълта от последния ми коментар беше, тоест извода който мога да си направя, че леглата в болниците се запълват безсмислено ей така от леки случаи като Нинова, и затова има и ще има още повече тежко болни, които не могат да ги настанят в болница заради този хаос.И ще умират много разбира се, но не само от коронавирус, а от много други болести.
52
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦЯЛОТО БКП СИ ОТИВА
51
1
 
7
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Да питам ей така, от любопитство: при затягане на мерките, "Що така, мъчат народа, вижте в тая и оная страна - няма такова нещо". При отслабване на мерките, "Гледай ги, вчера едно, утре обратното. Няма власт да глобява тези без маски". ВСЪЩНОСТ ЗНАЕМ ЛИ КАКВО ИСКАМЕ? И ЧЕ САМО НИЕ СМЕ ОТГОВОРНИ ЗА ЗДРАВЕТО СИ?
50
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 40 "Бареков, Пеевска пионке"Тогава още Ремдесивир нямаше! Той каза, че е лекуван с два антибиотика и Маларон! Защо ли и лекарство за малария устойчива на хлорохин?! Но му вярвам умерено, защото помня как плати на едни хора да го замерят с екскременти навремето! Разказите на хора служили с него в казармата са като писани от Чудомир! ТОЛКОВА ОТ МЕН ЗА ТОЗИ!
49
5
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 години
Колкото и да ми е противен мазника лицемер и кариерист Николай Бареков, в случая казва една истина. Много народ са се шашнали, и всеки който кихне търчи в болница да го лекуват, щото си представя как ако не го лекуват ще го увият в полиетиленов чувал.Иначе ако мога да се изразя - фани Бареков, па удари Нинова - един дол дренки и двамата!Но в случая е прав - оня ден и нямаше нищо, а сега в болница.Трябва да се изясни въпроса - тя сама ли е отишла, или са я вкарали принудително във ВМА?
48
4
 
3
 
! Отговори
До 123 преди 3 години
Ние сме на първо място в света по смъртност, колко още да на нарасне?
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 36Курее щаба няма отде да вземе пари, те знаеха че ще има втора вълна и са длъжни да му искат пари, ако не им даде да подадат оставки за да не носят отговорност. Сега да носят отгорност задето вторaта вълна ги хвана със събути *** и умират хора.
46
5
 
7
 
! Отговори
тодор преди 3 години
Само истинско *** може да мисли и говори по този начин.Сигурно тези неща ги знае от личен опит.