Борис Джонсън наложи общонационална карантина в Англия

Тя стартира на 5 ноември и засега е до 2 декември
31 окт 2020 22:54, Петя Славова
72
Борис Джонсън наложи общонационална карантина в Англия
Снимка: БГНЕС

Британският премиер Борис Джонсън обяви, че Англия ще влезе в общонационална карантина от четвъртък, 5 ноември, като част от усилията да се спре разпространението на коронавируса, предадоха световните агенции.

Магазините, които не се определят като такива от първа необходимост, както и развлекателните заведения като пъбове, барове и ресторанти се затварят до 2 декември, съобщава БТА.

Заведенията ще могат да продължат единствено да предлагат храни и напитки за вкъщи и доставки по домовете. Въпреки това училищата и другите образователни институции остават отворени, дейността си засега ще продължат парламентът и съдилищата.

"Коледа ще бъде различна тази година, може би много различна, но искрената ми надежда и вяра е, че чрез вземането на строги мерки, ще можем да позволим семействата в страната да са заедно", допълни той.

Властите в Северна Ирландия, Уелс и Шотландия определят самостоятелно ограниченията, действащи на тяхна територия, които в момента като цяло са по-строги от действащите в Англия, уточнява ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е ангелче в сравнение с Борис Джонсън........Щете или не при Борис вече няма да можете да идвате? Затягайте канапа и мажете обилно!:)))))))) Предстои ви дълбоко престъргване!
26
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** разкрива световна конспирация ... Как ви звучи това? А на теб как ти звучи че всякакви милиардери са се втурнали да помагат на редовия ***? :)
25
15
 
17
 
! Отговори
епидемиолог преди 3 години
До Анонимен 46'Проблемът съществува и когато започне някоя грипна епидемия ще стане страшно.'????Аха понеже не сме виждали грипни епидемии до сега нали?! Е ако за грипните епидемии сложат национални катантини и задължителни парцали за уста, тогава всеки грип ще си го влачим също с години ! А не като тъпите шведи !
24
3
 
19
 
! Отговори
Ниш е България преди 3 години
Борис е срам за българското си име.
23
25
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ,как един скъсанЦървул в България с доход от 1000 лева на месец да се постави на мястото на един милиардер и да разсъждава от неговата гледна точка...В момента точно това се вижда от коментарите тук.*** разкрива световна конспирация ... Как ви звучи това? Проблемът съществува и когато започне някоя грипна епидемия ще стане страшно.
22
2
 
2
 
! Отговори
До 24 и 23 преди 3 години
Дечица, успокойте се малко
21
8
 
12
 
! Отговори
епидемиолог преди 3 години
До БауНа тебе не ти е ясно нищо!!! Защо си мислиш че вечно ще има опити за построяване на комунизъм и интернационализъм? И вечно с вкарани големи пари . Защото искат да заробят целия Свят. И за защото комунизма като идея е най-блаприятната уловка за наивните хора да им влязат в капана. Не ти е ясна и човешката природа че колкото повече имаш повече искаш. Даже парите да са много искаш да контолираш Света. Да го моделираш. Дори мечтаеш да си бог! Да твориш "панемии", експерименти, нови джендъ
20
3
 
2
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До ПорЦеланХората са маааалко по-различни от сивите чапли :D Настина чудесен пример ...
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-тежко ще е за българските граждани преобразени в най-жалките европейски сральове, акльове и охлюве от техните родолюбиви вобдове-депутати! Вече се забелязва даже и от Космоса!
18
3
 
11
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
До Бау. "Тези хора искат да градят и постигат повече. Дребните риби са алчните за повече пари."Сивите чапли понякога убиват осем или повече лалугера като изяждат не повече от четири. На осемте лалугера им е все тая дали сая убити от глад или за забавление.
17
6
 
24
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До епидемиологИзобщо не разбираш как работят парите и от къде идват. Също така си мислиш, че един милиардер иска да стане още по-богат и това го кара да трупа ли трупа ... Осъзнаваш ли, че тези хора могат буквално да си купят всичко? Идва един момент, в който си толкова богат, че просто парите нямат смисъл. Тези хора искат да градят и постигат повече. Дребните риби са алчните за повече пари.
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До епидемиологПропуснато е- заробването на цели държави !
15
10
 
18
 
! Отговори
епидемиолог преди 3 години
До БауНямаш си и представа колко заботяха тези мулти милиардери изобретили "пандемията", от нея!!!! Обирайки и съсипвайки средните и малки бизнеси! Държавните субсидии в Биг Фарма, преразпределяне на огромни ковид-фондове в правилни ръце и т.н.! Дори не броя в това число печалбите и обирането на народите от клатенето на сток-маркета!
14
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брато до 18 ВНИМАВАЙ ТИ КАК СЕ ИЗКАЗВАШ ДА НЕ УДАРИШ БИНГО ТО. ...
13
6
 
8
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 3 години
До БауНе не могат да го разберат през алкохоло-дрогираната чалга среда на кухия им череп.Матряла по цял свят е 95% безполезен. С такива ка./ти./ли само оловно натравяне във 7.62/39 върши работа, или много здрава гьостерица
12
9
 
17
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Разберете го най-после. Никой не иска да ви причинява зло. Никой не иска да ви прави роби и прочие. Вие/ние и сега сме "роби". Богатите искат всичко да си върви както си беше. Така се правят парите. Никой няма полза от това бизнеса да спре. Осъзнавате ли, че един милионер/милиардер може да ви съсипе живота стига да иска. Напълно? Както сте много "свободни".
11
8
 
16
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
като по команда затвориха цяла европа
10
17
 
10
 
! Отговори
Не! преди 3 години
До До 4По-добре в гроба, отколкото да спра да живея за да не умра!
9
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиранина Джонсън, ще яде дървото, ако Байдън влезе в Белия дом.
8
4
 
6
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Ти няма да се веселиш, защото в гроба с червеите скоро ще дружиш. Амин!