Кубрат Пулев прекарал COVID-19 като настинка

Но според треньорът му, Михаил Таков, болестта е оказала влияние
14 дек 2020 08:42, Нели Христова
89
Кубрат Пулев прекарал COVID-19 като настинка
Снимка: БГНЕС

Този мач се чака дълги години и звездичката не изгря в пълна светлина както очаквахме. Това заяви пред БНТ Михаил Таков, треньор на Кубрат Пулев. Той потвърди, че боксьорът ни е бил болен от коронавирус вероятно месец преди мача.

"Когато в тениса се заразиха, Григор имаше едни месец почивка, след това два месеца тренировка и след това започна да се състезава. Докато тука нямаше възможност за отреагиране, за отлагане на мача и влизане в състезание. Всичко стана в една такава доста тежка обстановка и нямаше изход", коментира Таков.

Болестта при Кубрат е минала в движение като една настинка. Но въпреки това, според треньора му е оказала голямо влияние на физическата му издръжливост.

"Имаше настроение, както и аз се надявах, тактически гледахме мача, всичко беше на ниво, но физическата издръжливост... болестта си оказа влияние, във всеки рунд се видя на какво ниво е физическата подготовка, а преди срещата нямаше спаринг. Подготовката преди един такъв мач, той трябва да е готов на 110-115% за един такъв голям мач, а при положение, че физически се чувства зле... иначе имаше желание, видимо нищо не показваше, че има някакви колебания за излизането на мача и влизането му в боя. Той е един голям боец", допълни треньорът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
3
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Прекарал мозъчно сътресение от Джошуа:))
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо фукня, после оправдания и накрая ..............девет рунда тукати.
72
1
 
12
 
! Отговори
Карикатури преди 3 години
са планината...Верно че го нокаутираха ама поне се посмяхме на шоуто. То не беше лаене, хилене, плезене, подвикване, бягане с гръб от Джошуа, непозволени удари в клинча... Такъв се..ски цир..каджия като Пулев скоро няма да имаме.
71
0
 
7
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Гришата СУлев, слабак, липса на психика.......нищо, продължаваме напред
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До nimportequiКличко се чудеше как да нападне Фюри, просто защитата на джипсито е убийствена, затова не се съмнявай :) Уайлдър има силен удар, обаче му липсва техника, Фюри учудващо за габаритите си се защитава много добре, единствено му липсваше силен удар, но втория му мач с Уайлдър, показа че върви в правилната посока :)
69
1
 
7
 
! Отговори
Войко преди 3 години
Абе Такооов, Тако ли си, ми той Кобрю бягаше с гръб от Джошуа бе, за каква подготовка пробваш да ни баламосваш???
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И едра шарка прекара след мача с Кличко.Лицето му беше бошунирано.Целия беше подут,окъвавен,посинен а едното му око беше затворено,другото подуто.
67
0
 
3
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
Кубрат не можа да пробие в далечна дистанция както беше планирал видя ,че губи и няма да спечели по точки и тръгна в атака което Джошуа очакваше и видя слабост в ъперкътите го хвана на контра. Джошуа може да бъде победен само от някой майстор на дългата дистанция като Усик или Уайлдър за Фюри малко се съмнявам.
66
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ако не беше коронавируса, щеше да е контузия. Щеше да се каже, че е нямало как да се откаже, защото е подписан договор и.т.н. Това щеше да е оправданието за слабата игра. Иначе евала на Кубрат опита се не успя, взе си хонорара. Скоро може би няма да има друг българин претендент за световна титла. Селенията, просташкото провокативно поведение преди мача по време и след края, удари зад тила няма как да се толерират.
65
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние имаме традиции в бокса, аматьорския разбира се :) Чудно ми е, кой го е тренирал, че няма почти никаква защита, нищо чудно че мозъка вече му се е изпарил :)) Най-срамното е просташкото му поведение, ****ната й на загубата, видя се че няма класа.
64
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не си истински българин ако не си намериш извинение за загубата. Браво, Пуле бехме се зачудили от кои си.
63
1
 
18
 
! Отговори
Фен на бокса от 20г. преди 3 години
Джошуа можеше да приключи мача още в третия рунд. Това е ясно като бял ден. Кубрат не е дори в топ 10 откъм техника и умения. Той освен джаб друг удар не използва. Защитата му също е на много ниско ниво. Да спира с бокса че ми омръзна да го гледам как се излага на ринга и извън него. То не беше лаене, ръмжане, скачане а на ринга цирк...
62
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен това Пулев го удряше и в тила, което е забранено от правилата. Та така, каква чест какви пет лева?
61
0
 
12
 
! Отговори
Мхмм... преди 3 години
Пулев е професионален боксьор от среден клас, застинал някъде между 2005-2010 г. Никакво развитие в техниката, никакво разнообразие и въображение. Използва 2-3 комбинации в атака, с които трудно би изненадал противник от калибъра на Джошуа, Кличко или Фюри. Защитата му също е зле, няма отклони и ескиважи, които да му открият фронт за контраатака.
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
що не споменете мизериите на въпросния ни шампион. Свърши трети рунд и удари Джошуа след камбаната, оня му го върна, нашият е усмихва мазно, такива селски номера никва чест не е тва тарикатски номера ще ми говори за чест друг път
59
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като изял юмрука и се оправил
58
2
 
9
 
! Отговори
Алеко преди 3 години
Гледам и се гордея с моя герой. Броди по европата и слави България.
57
4
 
0
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Анонимен - жалко, че Пулев поне малко от малко не послуша съветите на Кличко. Самия Кличко, макар и посредствен боксьор, що се отнася до сценично поведение на ринга е институция. Е, Пулев ако съдим от поведението му не научи нищо - нито тогава, нито после. Все пак, българин претендент? Да го поздравим за това.
56
0
 
2
 
! Отговори
Македонец преди 3 години
Играли смо добро, али смо немали шансе.
55
0
 
7
 
! Отговори
Гайди и кавали преди 3 години
Прикатури се планината))