Преди ваксините нови изолации в Европа

Затварят магазини в Шотландия и Северна Ирландия
7
Преди ваксините нови изолации в Европа
Снимка: БГНЕС

Австрия, Шотландия и Северна Ирландия отново поставят в изолация населението си от днес, ден след Рождество Христово и в навечерието на началото в 27-те страни членки на ЕС на кампанията за ваксиниране срещу COVID-19, заразил над 25 милиона души на континента, предаде Франс прес.

След разхлабване на мерките по Коледа, по време на което австрийците дори можеха отново да карат ски, трети локдаун влиза в сила в страната. Той ще продължи до 24 януари. Облекчаване на рестрикциите обаче ще има от 18 януари за хората, които са си направили антигенен тест. От 18 януари освен това преподавателите, търговците, имащи контакт с клиенти, и водачите на превозни средства на обществения транспорт ще бъдат тествани всяка седмица.

Нови строги мерки, като затваряне на магазините за стоки, които не са от първостепенно значение или забрана на социалните контакти влизат в сила в Шотландия и Северна Ирландия от днес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Не! преди 3 години
Облекчаване на рестрикциите обаче ще има от 18 януари за хората, които са си направили антигенен тест.Да се чете, от февруари облекчения, но само за ваксинираните.
5
3
 
2
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
На хората им е трудно да разберат , че повечето заразени са сред сем. и приятели, щото как така ще говориш с маска или ще си на метър разстояние , все пак се познавате и ако е заразен със СИГУРНОСТ го знае и със СИГУРНОСТ ще ти го каже.
4
2
 
2
 
! Отговори
От Ибиса преди 3 години
Ние па са упраихме.
3
2
 
8
 
! Отговори
Наобратното преди 3 години
Ние пък не сме така. Всеки ходи както си иска и където си иска, повечето разбира се са без маски.И дори училищата, хотелите и ресторантите отваряме и всичко отваряме. Радост и веселие. Вече не се говори за болни, а като не се говори за нещо, означава че го няма. И даже и статистиката вече е правилна.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък пожелавам на властите у Еуропата един як Кордаун
1
0
 
11
 
! Отговори
Какво виждам преди 3 години
Снимките са на техни полеви болници явно - в Арената не видяхме такива легла и апарати. Пружинен креват от времето на баба и едно шкафче.В сравнение стова на снимките означава-който оцелее, оцелее.