У дома: Самолетът на Навални кацна на "Шереметиево"

Руските сили за сигурност задържаха негови привърженици на друго летище
Обновена: 17 яну 2021 19:43 | 17 яну 2021 19:43, Веселина Йорданова
80
У дома: Самолетът на Навални кацна на "Шереметиево"
Снимка: БГНЕС

Пътническият самолет, на чийто борд се намира руският опозиционен лидер Алексей Навални, кацна тази вечер на летище "Шереметиево" в столицата Москва, предадоха Франс прес и Ройтерс, като се позоваха на свои хора на борда.

Още по темата
Самолетът на руската авиокомпания "Победа", който излетя днес следобед от Берлин, трябваше по разписание да кацне към 19.20 ч. (18.20 ч. българско време) на друго московско летище - "Внуково".

То обаче затвори за пристигащи полети малко преди това и той бе пренасочен към "Шереметиево".

По-рано руските сили за сигурност задържаха на "Внуково" десетки привърженици на Навални, които бяха дошли, за да го посрещнат.

Според журналист от Франс прес, който се намира на борда на самолета, пилотът първо съобщил, че кацането ще се забави с 30 минути заради "технически проблем". След това той уведомил пътниците, че самолетът ще кацне на летище "Шереметиево", а не на "Внуково".

Навални се завърна в Русия за първи път след като през август бе отровен и откаран за лечение в Германия.

Руският опозиционер се качи на самолет за родината си, въпреки че властите обявиха, че ще го арестуват веднага след като пристигне по обвинение, че е нарушил условията по условната си присъда. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: РусияСергей Навални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
импотентна опозиция в лицето на клоун- наркоман винаги е била добре дошла в Русия!
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пред подвига на Навални ботоксовото джудже демонстрира безсилие и истерия.
53
4
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Значи според статията и доста западни медии са качили свои хора на този самолет, за да следят отблизо дали някой полицай няма да удари Навални. Пазят си отрочето като писано яйце. Но всички руснаци го мразят, защото това е един предател, работещ за чужди служби.
52
4
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Алоу, петолъчниците, вместо да се хвърляте на амбразурата в защита на Блядостан, вземете та научете жените(или мъжете) си да правят борш!Така ще засвидетелствате любовта към Матушката ви по-добре!
51
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 70 не знам , кои сме ние не знам да съм роб на някого това ,че си имам мнение , различно от твоето ,значи съм роб ли ,какво ли ?Кат сме васали на САЩ , трябва да им се кланям ли ?Така ли я разбираш демокрацията - всяко действие, мнение, различно от официално одобрената от вашингтон позиция , трябва да бъде заклеймявано
50
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 70..А ти защо на Американците? Американофил си нали?-:(И имаш право да питаш???!
49
5
 
3
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
А каква е истината . Страхувайки се от американските си началници , Навални е преговарял с Путин да бъде арестуван и поставен под негова охранаПо този начин е искал да се спаси от съдбата на други като него , които са били ликвидирани от американските си работодатели САЩ са доказвали многократно ,че не им ли е полза някого , и той удобно получава несъвместими със живота заболявания , травми и други такива
48
5
 
3
 
! Отговори
Без изненади преди 3 години
Щеше да бъде учудващо, ако кукловодите на Навални не го бяха задействали тъкмо сега, когато е добро всичко, което може да отклони вниманието от разстрела на 4-*** протестиращи пред сградата на Конгреса във Вашингтон и от превръщането на мястото на възцаряването на Бай Дън - Избрания в обсадена крепост, отбранявана от над 25 хиляди военнослужещи и още по-многобройни полицейски сили.
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 56 стига само си нареждал като недарена сватяКато толкова те интересува ,потърси си инфо , кога е извършил престъплението , кога е влязла сила присъдата , каква е била присъдата , какво е нарушил , за какво е в затвора Постарай се малко
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 41 И други фирми се оттеглят от СП2 и какво от това ????Строят ли си го газопровода газпром и западните им партньори - строят си го Какво очакваш да стане , като дойде Байдън - да взривява тръбата ? то май друго не остана . Или да налага санкции на страните купуващи газ
45
2
 
3
 
! Отговори
Падаря преди 3 години
Тоя сърца ли е ял на обяд ...
44
5
 
4
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
Така трябва с Навални и кресльовците край него, както ги нарича един известен български пандизчия, сега шеф на телевизия. Защото Навални и тези край него само да им падне възможност ще продадат Русия за 30 долара. За по едни *** и някое парфюмче, колкото е цената на тези кресльовци могат държава да разрушат. Имаше вече двама подобни - Горбачов и Елцин.
43
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тлков ниско да паднат - затворили летището та никой да не го посрещне.Гадни са и в червата.Не случайно всеки бяга отта ми не се обръща.
42
5
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
А казват, че диктатора не се страхува от Навални. Защо тогава иска да го убие, затвори и въобще унищожи? Падна до там, че затвори летище заради него и отклони полет! Явно Навални е трън в *** му!
41
4
 
3
 
! Отговори
джо преди 3 години
До Анонимен 46. С Байдан плаши децата от детската градина. Да е жив и здрав завалията, ама като гледам хич го няма. Афиша му е на гърба.
40
6
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
"Самолетът на Нахалний..."А аз си мислех, че в руската империя само Филип Киркорян има собствен самолет.Възниква въпросът "Откъде Гей Нахалний има пари за собствен самолет?".
39
3
 
4
 
! Отговори
НОРМАЛЕН преди 3 години
Е И КАКВО ОТ ТОВА ?
38
6
 
7
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
Този индивид.ако иска да оцелее,да се сниши по ниско от тревата и ще остане жив! Международната политика е бъкана от "демократи"в изобилие.Те нищо не променят а само объркват милиони животи и съдби! Аман от "демократи" в Европа вече 31 г.Нагледах ИМ СЕ ЛИЧНО!!!Тааа тихо и спокойно др Навални! -:)
37
1
 
2
 
! Отговори
джо преди 3 години
До 42 +- Прав си , но не си разбрал правилно доклада на ЦРУ. 7 см му е Диаметъра, ако не вярваш питай Саакашвили.
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 38 отпреди 6-7 година имаше някаква условна присъда за присвояване на пари, измамаСедя си в Германия напълно здрав след като напусна болницата Явно това или нещо друго се смята за нарушаване на присъдата и резултатът е на лице