Гейтс e шокиран от мащаба на конспиративни теории за него

Той се надява те скоро да отминат
27 яну 2021 20:10, Нели Христова
108
Гейтс e шокиран от мащаба на конспиративни теории за него
Снимка: БГНЕС

Съоснователят на компанията "Майкрософт" Бил Гейтс, който се изявява като филантроп, каза, че е шокиран от мащаба на "налудничавите" и "злобни" конспиративни теории, разпространявани за него в социалните мрежи по време на пандемията от COVID-19, но заяви днес, че би искал да установи, какво стои зад тях.

В интервю за Ройтерс Гейтс каза, че милиони постове в социалните мрежи с "налудничави конспиративни теории", за него самия и за водещия американски експерт по заразни болести Антъни Фаучи, вероятно са намерили привърженици заради комбинацията от страховитата пандемия от коронавируса и възхода на социалните медии.

"Никой не би могъл да предскаже, че аз и д-р Фаучи ще заемем такова значимо място в тези наистина злобни теории", каза Гейтс и добави: "Много съм изненадан от това. Надявам се, че ще отмине".

Някои от конспиративните теории включват твърдения, че Фаучи и Гейтс са създали пандемията, за да се опитат да контролират хората, че искат да спечелят от разпространението на COVID-19 и да използват ваксините, за да имплантират на населението чипове.

"Наистина ли хората вярват на подобни неща", запита Гейтс в интервюто, цитирано от БТА.

Той похвали Фаучи и Франсис Колинс, ръководителя на Националния институт за здравеопазване като "умни" и "чудесни хора" и каза, че очаква с нетърпение да види как ще съумеят да работят ефективно с новото правителство на Джо Байдън.

Гейтс изрази загриженост, че бедните страни ще получат ваксини срещу коронавирус с 6 до 8 месеца закъснение и каза, че в момента всеки политик е под натиск да осигури най-доброто за страната си в условията на пандемия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
3
 
! Отговори
муспи преди 3 години
За коронвируса е казано всичко, за всички вируси е казано и за чумата през средновековието, но за азербайджано-тюркскишя ген на този на снимката нито дума?! Нито дума, че нетовото племе държи Парите, Правителствата и Армиите на света, включително и всички лаболатгории за вируси и ваксини. Цел?! - унищожаването на бялатга раса.
87
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Дяволът се ядосва че му казмат дявол, - че какво толкоз съм направил? - казва лукаво.
86
1
 
9
 
! Отговори
мен преди 3 години
Китаеца от Ухан искренно се извинява на целият свят задето яде сурови прилеп както баща му го е учил и дядо му учил неговият баща да яде сурови прилепчета и поема цялата вина за световната пандемия върху себе си и обеща повече да не яде прилепи за да може цеховете за ваксини да си отдъхнат приходите им да спрът и никой да не мрази Бил Гейтс и приятели и да не ги упреква че са вкарали цели държави в дълг към федералвн резерв банки щуротии и прочее и че са сринали цели малки икономики
85
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
туй пък да кажеш че Бил Гейц и СаЩ са губбещи от корона вируса си е в пъти по лишено от здрава логика от конспирацията че именно той е един от намесените в създаването и разпрострамяването на ковид
84
8
 
2
 
! Отговори
До 99 преди 3 години
Световната здравна организация си финансира само и единствено от ООН а ООН се финансира от всичките 192 държяви членки .Фондацията на Гейтц помага на червения кръст,уницеф и др НПО-та .Бил Гейтц и неговата фондация са едни от най-големите губещи от Ковид -19 .Той е покледния човек на света който има нужда от тоя вирус.Към момента най-губещата държава от корона кризата е САЩ с около 10 трл$ а най-печеливщата е Китай ,там от където тръгна Ковид 19
83
1
 
15
 
! Отговори
това са факти преди 3 години
60% от парите на т.н. Световна Здравна Организация идват от фондация та на Бил ГейтсФевруари прецедателя на т.н. СЗО беше славен тихомълком и заменен то сегашната продажна цветнокожжжа майммъна, която веднага обяви пандемиятаКогато започнаха карантините - Март 2020, Бил Гейтс каза "Не ги ли виждате камарите трупозе зад ъгъла", 2 седмици по-късно вашия *** каза "Не ги ли вийдате камарите трупове"целия този КОВИД цирк започна от т.н. СЗО, която се финансира от Бил Гейтс !!!
82
6
 
2
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Това е така защото не само България има нужда от евтина работна ръка но и Америка .Затова последните години се създадоха огромни групи ид.иоти но не помислиха ,че такава ***.отия е вредна за всички.Те ще ви слогуват евтино но понеже са отхвърлени от обществото ще създадат свой собствен свят в който ще живеят и ще пречат на нормалните .Тези които вярват че Гейтс е пуснал вироса вярват че Буш е свалил кулите близнаци ,несме стъпвали на луната и технологиите са ни подарък от извънземните.Пълен смях
81
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Кил Бил не му стигат децата в Индия и Африка които осакати и уби, а сега иска цялото човечество да зароби.
80
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха, ха, те на са теории, а негови изказвания, патенти, действия.
79
1
 
18
 
! Отговори
А може би е преди 3 години
Шокиран от това, колко много хора са го разкрили !
78
0
 
5
 
! Отговори
У преди 3 години
Който чете "Енглиша", да види този материал "Microsoft patent would let us chat with the departed Jan25/ 2021", публикуван в сериозен научен сайт. Значи от МS твърдят, че няма да има свободно ползване на подобна услуга, но решили да патентоват. Има много въпроси за морала, евентуални злоупотреби. Вече няма да може и да умре човек като обикновен смъртен ДГЕ..
77
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво да каже, излиза с някаква позиция. Осъзнатите и мислещи, знаят че определени общества искат да създадат нов световен ред. Пълно подчинение.Има един в света,Който всякога помага.Ако всички хора се обърнат към Него,светът ще се оправи.Обаче хората не търсят този път.Те искат да изправят света по свой начин.Затова се натъкват на страдания и нещастия.Обърнете се към Бога и вижте какъв резултат ще имате! БОГ Е ЛЮБОВ.
76
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гейтс да се съсредоточи върху затъмнението на слънцето.Да не се занимава с плебса, а да бачка по новия си филантропски проект.Гейтс ще спаси света, както спаси Африка.
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
koi znae kakvi jalti proletni uranovi dajdove ste padnat v usa?
74
1
 
26
 
! Отговори
Бг преди 3 години
бил гея е шокиран колко ХОРАТА НЕ СА ГЛУПАВИ И ПРОЗИРАТ И НАУЧАВАТ ЗА дяволските му планове на тая човекоподобна хуманоидна масономуна
73
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 88НАНОЧИПОВЕТЕ ече са пристигнали!Пазят ги на Долната Земя!Чакат иглите!
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда, изложиха се с производството на наночипове, затова се тревожи, за нищо друго.
71
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дъ хейтс в Гейтс, барабар с ваксините.
70
0
 
32
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
След като постоянно е под ръчичка със Сорос и участва във всичките му инициативи,какво друго да очаква?А Сорос е въплъщение на Злото!
69
4
 
8
 
! Отговори
mhm преди 3 години
бедните страни с 6-8 месеца забавяне.. а България по статистика на Политико през 2040 г :D :D