Борисов: Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!

Премиерът: Не значи, че като отворим заведенията, трябва да се натикаме в тях
Обновена: 23 фев 2021 12:34 | 23 фев 2021 11:50, Веселина Йорданова
320
Борисов: Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!
Снимка: Правителствена пресслужба

Каквото дойде, това се ваксинира, няма избор. Колкото дойдат, каквито дойдат, всичките са добри. Това заяви премиерът Бойко Борисов при проверка на мобилните пунктове за ваксиниране заедно със здравния министър Костадин Ангелов в хасковското село Малево.

Още по темата
Управляваме по най-добрия начин пандемията, това е безспорно и всички колеги го отчитат - с възможно най-либералните мерки, с много дисциплинирано население, с перфектни доктори, медицински сестри, лаборанти. И в момента се справяме най-добре и с тази ужасна пандемия, каза Борисов.

По думите му в момента случаите се покачват, но всичко на практика е отворено, а от 1 март ще отворят и заведенията. Борисов заяви, че това не означава, че трябва "да се юрнем и натикаме" при отварянето им.

Правото на личен избор, дисциплинираният, мислещият, интелигентният народ заслужава да се отнасяме с него по този начин, да води нормален живот, но с цялото разбиране на хората, че пандемията по никакъв начин не е свършила, предупреди премиерът.

Представете си в Холандия сега отварят фризьорските салони, даде пример Борисов.

Министър-председателят акцентира върху готовността на България за организиране на въздушен транспорт за доставката на ваксини за нашата страна.

Той изброи, че в последните години сме се справили с три кризи - финансово-икономическата, от която сме излезли с ръст на БВП, миграционната, като всеки ден се спират по над 100 нелегални мигранти и сега пандемията.

Борисов уточни в отговор на въпрос, че вицепремиерът Томислав Дончев ще води листата на ГЕРБ в Габрово. За организацията на вота е определена да отговаря вицепремиерът Марияна Николова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
1
 
3
 
! Отговори
БА-СИ преди 3 години
Маркуч исках да кажа преди да ме цензурират.
227
1
 
4
 
! Отговори
БА-СИ преди 3 години
Забравих да спомена,че др.Борисов има и голям ***...
226
2
 
16
 
! Отговори
БА-СИ преди 3 години
Освен художник,поет,шахматист,магистралчик,др.Борисов се оказа и лекар-микро-макро биолог...Може и зъболекар да стане някой ден,докат чете книги...
225
11
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Фигуранта ше качва ли *** и тази година на Шипка или е под карантина:):):)
224
2
 
6
 
! Отговори
S преди 3 години
Заглавието с цитата е показателно за отношението на властта към електората.
223
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И само в България премиер е при мат носил по мия на пра сетата си, т ъп ком уняга - демократ и спестовник с 3 милиона в нощното си шкафче и 18 милиарда в суис банка, даже Лукашенко не е толкова ***, че да го снимат как спи като *** след секс
222
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последното место по заплати е заради фалитите, които предизвика твоята партия БСП, три на брой.С удоволствие отново ще гласувам за ГЕРБ!
221
4
 
4
 
! Отговори
ДрОгаре шланга преди 3 години
ще ви подпира опят, свиквайте.
220
2
 
15
 
! Отговори
ДЕЙСТВИТЕЛНОС преди 3 години
Само трима дежурни от ГЕРБ в Днес БГ...Парите ли са по-малко или само един работи с три комютъра...
219
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЙКО КАКВО И ДА ГОВОРИШ :-ПОСЛЕДНИ СМЕ В ЕВРОПА ПО ЗАПЛАТИ ,ДОКАТО ГЕРБ Е НА ВЛАСТ СЕ ОТДЕЛИЧИХМЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДПОСЛЕДНИЯ-ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ВАКСИНИ -С НАЙ-МАЛКА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТ-НАЙ-КОРУМПИРАНИТРЯБВА ДА СИ МНОГО......... ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ
218
6
 
12
 
! Отговори
за боко преди 3 години
Тоя ще избяга,дърт и никому ненужен.В Испания го разследват.В Чехия коли крадял.Все някъде ще го гепят.Само ДА СЕ МАХА ОТ РОДИНАТА МИ БЪЛГАРИЯ!!!
217
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
carica margarita s lubovnika si li doide?
216
1
 
3
 
! Отговори
rty преди 3 години
Наред бяха пенсионерите, а сега при системата юруш са избутани на заден план.
215
4
 
6
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Всички са добри каза доктора.Аз пък не вярвам на *** човек
214
7
 
12
 
! Отговори
Прочетете това БАВНО преди 3 години
..Бойко е прочел САМО ЕДНА книгапрез живота си??? Той така казва, а утре ще ни обясни,че изобщо не може да чете...Според мен е прочел(преброил) само парите в чекмеджето си и златните кюлчета.Явно Мата Хари е омаяла и ГешеФтарски, ама той не бил там.Това не е доказано, но има обоснователни подозрения, че може и да е вярно.Борисов е бил в затвор в Чехия за кражба на коли-има сведения за това в Тубата.
213
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Случаен минувачНе, тоя човек е с психични отклонения. И сме го сложили да ни управлява.--------Не е с психични отклонения, а е притискан, той не е свободен, неговото не е волен живот, затова е страхлив и зависим, обаче не може да говори и да каже какво се случва, много по-опасен от Бойко е Цецо, а Радев ви показа цветна революция,кръв,анархия с юмурука си
212
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зелени коридори- манипулирано понятие
211
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Банкянския пак ви тръшна по гръб, тролчетааааа!! Най-лабавите мерки, всичко работи и "Фич" повишава рейтинга!! "Вентилатора" , а?? Ххахах!
210
10
 
8
 
! Отговори
СИК-ТИР преди 3 години
Няма разлика между БСП и Герб.Вече са се разбрали кой какво ще доокрадне останалотоот моята Родина България.
209
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде,хаирлия да е -бучкайте се с Астра Зенека и им пълнете бездънните гуши.Аз и семейството ми го прекарахме вируса , но ако е наложително ще си изчакаме руската - понеже колкото и да се правят на ударени рано или късно ще я внесат,пък и да се плаща - дозата е под 10 евро.Удоволствието да не им вървя по дупедавската *** си заслужава цената.