"АстраЗенека" обещава ваксини, но не казва колко

От компанията обясняват забавянето на доставки с производствени проблеми
24
"АстраЗенека" обещава ваксини, но не казва колко
Снимка: БГНЕС

Производителят на ваксина срещу коронавируса "АстраЗенека" обясни забавянето на доставките с производствени предизвикателства.

Още по темата
От компанията обаче уверяват, че ще има още доставки у нас до средата на март, без да уточняват количества.

"Производството на ваксини, в частност ваксината на АстраЗенека срещу COVID19, е процес с висока степен на техническа сложност. Въпреки че АстраЗенека полага неуморни усилия да се справи с предизвикателствата, които възникват в хода на производството, е възможно да има известна вариабилност и трудности при въвеждането на всеки нов производствен процес", пише в позицията, публикувана на интернет страницата на компанията в България.

"Все пак в резултат на продължаващите ни усилия очакваме да сме в състояние да доставим в България следващото количество два дни по-рано от планираното. До средата на м. март сe очакват още две доставки", се посочва още в нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
И сащ обещаха самолети но неказаха коя година и колко
20
0
 
2
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
До Анонимен 20Ха-ха-ха, за какво са ви ваксини бе мишок, нали нямаше да се да се ваксинирате? Нали с ваксините щяли да ви чипират, да ви разболяват и не'ам си още какво. Седи на дивана там, нагъвай евтините кренвирши, пий си шльокавицата и не се обаждай.
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧиновникТакива корумпирани тъпани като теб изхарчиха парите на хората, а ваксини няма това е проблема.
18
1
 
0
 
! Отговори
К!– преди 3 години
До MKIIНе е важно дали съм ваксиниран.Въпросът е друг. Въпросът е, че ЕС не е в състояние да се справи с ваксините! Практиката го потвърждава! Онези страни, които взеха нещата в свои ръце се справят п - пример - Сърбия, Унгария. Те не се поколебаха да вземат ваксини от Русия и Китай. Тук няма мяста за политика! Няма време за политика!!Тук се касае за човешки животи!
17
1
 
3
 
! Отговори
MKII преди 3 години
До К19Ти къде бля последните 10 дни, че не се ваксинира досега? Беше зает да даваш акъл ли?
16
2
 
4
 
! Отговори
К19 преди 3 години
ЕС показа колко е безпомощен! Нито една европейска компания не е предложила ваксина. АстарЗенека е шведско британска компания - Великобритания вече не е в ЕС. Куба вече е разработила втора ваксина и вече ще я предлага на Латинска Америка. Русия има 3 ваксини, Китай има своя ваксина, Америка има две ваксини. Ние в ЕС се озъртаме плащаме предварително, и чакаме подаяние! Един виден лекар го каза - Който плаща повече получава веднага. Пример - Израел! Питам кой от коя ваксина по колко ще внасяме?!
15
1
 
3
 
! Отговори
"Началника" преди 3 години
Първо ще се ваксинират метрополиите, после квото остане за колониите.....
14
5
 
8
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
От самото начало беше ясно, че ще има такива "проблеми" с доставките на ваксините. Производствените мощности не позволяват да се произведат такива количества за толкова време. В този смисъл няма никаква драма, защото не се случва нищо необичайно или неочаквано. Освен това, простолюдието защо ревете за ваксини? Нали казахте, че няма да се ваксинирате?
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ghana receives 600,000 AstraZeneca vaccine dosesЕто къде са ваксините за които Европа плати.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашите калинки защо дремят и не поръчват от други производители.
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"АстраЗенека" обещава ваксини, но не казва колко-------------Цари пълен хаос!С такива темпове "Ваксинацията" май ще продължи още доста дълго!Да очакваме ли Пета, Шеста..., че и Десета вълна???Кво правим с производството и доставките на хранителни продукти?Ами с икономиките и финансите!До края на тази година, при такъв икономически срив, май цели държави шъ обявят фалит!Конспирология!?Хм, вече не знам!
10
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксини и в момента има- в момента в Пирогов тече ваксинация. Почти целият ИТ сектор в София вече се ваксинирахме. Нали някой трябва да издържа тази държава.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Астра Зенека" се държи като неблагонадежден продавач на автомобили втора употреба. Да получиш надеждни данни от тази компания продължава да е предизвикателство", заяви евродепутатката Естер де Ланге, заместник-председателка на Европейската народна партия.
8
4
 
7
 
! Отговори
Зоя Паунова преди 3 години
Зоя Паунова е майка на *** Майдел\Паунова от ГЕРБ.Зоя Паунова е директор в АстраЗенека. Буци поръча ваксини главно от там.Е така се пълнят Чекмеджета.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ама наш Разбойко-Бойко,до вчера ни надуваше главите,че милионите дози идвали! Що стана бре Толуп-крадлив?
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами така е, когато плащаш предварително - Ще те мотаят до второ пришествие.
5
1
 
8
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 3 години
Тия са наши хора - обещаха, взеха парите и казаха: "Ще видим!"
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можеше и да не обещаят нищо.
3
1
 
4
 
! Отговори
Един пор преди 3 години
И аз мига да Ви обещая много неща...вервайте миНали за тази цел се подписват договори- за да си верваме на обещанията...?И кво казва договора в този случай- питайте армнския поп, нали?
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали прибраха парите, те нямат зор.