Ваксината Pfizer може да се съхранява във фармацевтични фризери

Досега като условие се посочваше температура от минус 80 до минус 60 градуса по Целзий
26 фев 2021 08:38, Петя Славова
21
Ваксината Pfizer може да се съхранява във фармацевтични фризери
Снимка: Bloomberg/Chet Strange

Американската администрация по храните и лекарствата съобщи, че замразени флакони от ваксината на Pfizer могат да бъдат съхранявани на температурите на фармацевтичните фризери за период до 2 седмици, предава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


От агенцията посочват, че транспортирането му при по-високи температури ще доведе до облекчаване на изискването местата за ваксинация да разполагат със специално оборудване, а така ще се улесни разпространението на ваксината.

Досега като условие за съхранението на ваксината се посочваше температура от минус 80 до минус 60 градуса по Целзий.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Явно вече неискат тая фалшива ваксина и започнаха да и правят реклама"Много си е добра ваксината, почти няма странични ефекти и прави голяма доза антитела.
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно вече неискат тая фалшива ваксина и започнаха да и правят реклама
12
0
 
1
 
! Отговори
42 преди 3 години
Друго си е да пофилософстваме за кинетика на mRNA. А ако я подобрим с разнообразни наноразмерни носители и квантови точки? Важното е, че накрая решението ще бъде взето от някой политически колос, същински Зейфод Бийблброкс....
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И последно...? Кое е вярното?
10
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 11Предоставяш ми кредит с приемлива лихва в размер на 1 с много нули и го правя! И бонус за тебе ще има! Не се е свила змия в кесията ми я!
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
te taka...veterinarchetata vi razkazvat igrata...na ujkim humannite filosofski doktoria...zatui tolko bg doktoria si otidoha barabar chirkov...poneje ne struvat kolkoto edin veterinar daje...
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"До 5 До 1 от Баш. МайсторМаската в Китай е около 0.02 цента на едро! Зависи от бройката на поръчката! Началото на януари имаше скандал в Италия за това - купува за 0.02 от Китай и внася за 0.5 цента в Италия! Разликата - офшор!"Ми вземи я ТИ от Китай бе....МНОГО СТЕ МИ ИНТЕРЕСНИ ТАКИВА ИНДИВИДИ, ами хайде бе внеси 100 000 000 маски и стани милЕонерче за 5 дена? Ето ти предложение!!!
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На фармацевтичен фризер не пише "Делта" или "Дарко".
6
0
 
1
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
Някой има ли определение за фармацевтичен фризер?! Каква им рззликата с другите фризери?!
5
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До 5 До 1 от Баш. МайсторМаската в Китай е около 0.02 цента на едро! Зависи от бройката на поръчката! Началото на януари имаше скандал в Италия за това - купува за 0.02 от Китай и внася за 0.5 цента в Италия! Разликата - офшор!
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес във фармацевтични фризери, утре в търговските фризери на търговските обекти.Докато не ги пуснат в продажба няма да мирясат.
3
8
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Те ваксините не се правят от такива като тебе без образование в кварталната барака. То не е като да забъркаш спирт и есенция и да направиш коняк.
2
4
 
4
 
! Отговори
До 1 от Баш. Майстор преди 3 години
Наши трябва да им напълниш гушите.Също като с маските.Китаеца я произвежда за 1 стотинка а в магазина струва 1 евро.Ваксината не вярвам да се произвежда за повечее от 2 лева а струва майкаси и баща си.
1
7
 
13
 
! Отговори
Майстора преди 3 години
Абе всичко може, може на бременни, на бебета, може на алергични, може по време на боледуване, може преди операция, може по две дози, а може една, а може да се мешат, а може и по три, а може да я шмръкнете, а мможе всичко всичко, САМО СИ Я СЛОЖЕТЕ БЕЗКРАЙНО НЕВЕРОЯТНО ВАЖНО НИ Е ДА СИ Я СЛОЖИТЕ!А що е толкова важно бе... Аз ще чакам първо да разбера. Очевидно, не е свързано с "пандемията".