Австрия временно спря ваксинирането с AstraZeneca след смъртен случай

За момента няма доказателство за връзката на ваксината с инцидента
59
Австрия временно спря ваксинирането с AstraZeneca след смъртен случай
Снимка: БГНЕС

Австрийските здравни власти са спрели ваксинирането срещу Covid-19 с препарата на AstraZeneca, докато разследват смъртта на един човек и заболяването на друг, съобщава Ройтерс.

Още по темата
По информация на БГНЕС, Федералната служба за безопасност в областта на здравеопазването (BASG) е получила два доклада, свързани с ваксини на AstraZeneca в окръжната клиника на Цветл в провинция Долна Австрия.

В тях се посочва, че жена на 49 години е починала в резултат на тежки нарушения на коагулацията (съсирването на кръвта), а 35-годишна жена е развила белодробна емболия и се възстановява.

"За момента няма доказателства за причинно-следствена връзка с ваксинацията", твърди BASG.

Австрийските медии съобщават, че и двете жени са били медицински сестри в клиниката в Цветл, съобщава БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Ще се ваксинирамре на късмет, който уцели партида та. За останалите бог да прости баба Стойна. Който знае израза ще се досети.
51
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фалшива новина. Днес.бг като ще превеждате новини от други медии, поне си намерете хора, които знаят английски. Австрия НЕ Е прекратила ваксинирането с препарата на Астра Зенека, а само с дозите от една конкретна пратка.
50
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Онзи, който отива да се ваксинира без реално да е запознат с особеностите, които ще се натрапят в тялото му, не е особено развит интелектуално. А онези (голямата маса) хора, които сляпо вярват в прогреса на "науката" и онова, което тя твърди за ваксините, поне според мен са пълни глупци. То не е далеч от очите, че материализъм на 21 в. работи в угода на печалбарството със всички възможни мерки и заблуди без изобщо да е налице какъвто и да е морален принцип.
49
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Германия има 330 души, починали от минути до 2 седмици след ваксинация. В Норвегия преди 1 месец бяха 23. В Швейцария също има смъртни случаи. Със сигурност и в други страни, но това не се съобщава в медиите. И като по чудо тези смъртни случаи никога нямат връзка с ваксината.
48
3
 
28
 
! Отговори
Извинете! преди 3 години
Колко месеца трае имунитета след ваксинацията ? Това е някакъв грандиозен експеримент с живота и здравето на хората.
47
6
 
18
 
! Отговори
SS преди 3 години
Айде почнаха да дават фира ваксинираните !
46
14
 
7
 
! Отговори
Ало Редакцията преди 3 години
Мисля че Редакцията на Днес трябва да бъде коректна към новините от Чужди Агенции.Новината според някои Медии е че е "Спряна ПАРТИДАТА на Астра Зенека с която е извършено ваксинирането".Освен това "съсирването на кръвта" НЕ Е СРЕД РЕАКЦИИТЕ ОТ ТАЗИ ВАКСИНА и нито в клиничните изпитания нито в милионите (само в Великобритания над 10 милиона) ваксинации има такива странични реакции.Спрете ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ И ОБСЛУЖВАНЕТО НА КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ НА ВОДЕЩИ АМЕРИКАНСКИ И ГЕРМАНСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ФИРМИ
45
0
 
1
 
! Отговори
простият преди 3 години
Какво значе* Simple as that* ? Нали съм *** и даже нямам панелка......
44
0
 
3
 
! Отговори
до 40 преди 3 години
Ти на Мелмак ли живееш? Много си зле, самочувствие без покритие
43
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 43Така са директивите от горе. Иначе в Австрия спряха инжектирането защото се очакват многохилядни протести които ще преминат в бунтове, дори се присъединяват крайнодесни от Германия. Тупаника започва скоро и някой ще си пие "ваксините" публично.
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 40Егати напъните и пак никой не можахте да зарибите ха-хаНека сме бедни, щом така ти се иска. Жалкото е, че вие платените няма да се инжектирате, но на вас рогатия ви готви друго - след като си изпълните предназначението ще ви размаже като бълхи.
41
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам защо се хабите да коментирате в ДНЕС, след като каквото не е угодно на *** се трие. Тази медия са дупедавци. 111-то място на свобода на словото. Хранят се от кликове , обаче седят разкачени. Мишки, сиренето е с пари. От 10 коментара , ми триете 9. ***
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дали ще им дойде акъла на австрйиските фашисти , сър.....
39
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който не се ваксинира, може да хване грип. А който се ваксинира, може да хване грип и да изкара по-леко, ама не е сигурно, и важи само за миналогодишния грип, и след 6 месеца няма да работи.
38
29
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давайте храна на бедния панелен бачкатор! Точно така! Обратната психология е най-добрият избор тук. Най-простите (нископлатените) се манипулират най-лесно. Нека вярват как васините убиват, точно това е целта. Ценните да се ваксинираме, а безполезните общаци да измрат. Simple as that.
37
1
 
6
 
! Отговори
Чакаме истината преди 3 години
колко хиляди избите като мишки. Признайте си.
36
2
 
3
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Убийци!
35
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато някой е заразен с Ковид и почине , се отбелязва ,че е починал от коронавирусаРедно и при хора , които отключват заболявания или починат непосредствено след ваксинирането , причината да е ваксината Ако си заравят компаниите главите в пясъка , няма да има обективна картина , какво причиняват ваксините
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нещо си в грешка пич! Новини не гледам, оставям ги за вас, знаещите"Пусни си отначало първи сезон на НОЩ, тогава!
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 34Нещо си в грешка пич! Новини не гледам, оставям ги за вас, знаещите