Как протича имунизацията с "АстраЗенека" днес?

Вижте кадри в галерията ни
58

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ваксинацията с препарата на "АстраЗенека" беше възстановена отново след становище на Европейската агенция за лекарствата за безопасността й вчера.
Още по темата

В разкритите пунктове имунизацията се извършва според националния ваксинационен план, както и според записванията в електронния регистър.

Всички записани в него са получили нови дати с дни напред, които могат да променят, ако желаят.

Кадри как протича процесът вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
20
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боц розови прасенца, боц!
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 45Не. Боцват ги със сакат вирус, който дори не може да се размноважа самостоятелно. Просто антителата срещу него действат и срещу ковид-19.Знам, че за конспираторите щеше да е рай това, но ваксини се произвеждат и правят от 150 години и няма как такива изненади да стават.
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЦЕЛИЯТ 51Цяла Европа се ваксинира основно с АстраЗенека. Британия, която е 4та по най-голям процент ваксинирано население се ваксинира почни само с АстраЗенека. Русия и Китай са изключително назад. Русия основно, защото не може да смогне да произвежда ваксини с нужната скорост, а Китай защото нямат нужда да се ваксинират. Та ти къде ги чете тия неща, че само ние се ваксинираме с АстраЗенека, че нещо много уверено ги говориш?
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не протича!!!
50
3
 
2
 
! Отговори
ЦЕЛИЯТ преди 3 години
СВЯТ СЕ ВАКСИНИРА... КИТАЙ СКИТАЙСКА ВАКСИНА РУСИЯРУСКА ГЕРМАНИЯ НЕМСКАДРУГИ СЪС ДОБРАТА ВАКСИНА.НИЕ СЪС АСТРА, ЧЕ Е ПО ЕФТИНА.НАЙ БОЛНИТЕ СЪС НАЙ НЕДОБРО КАЧЕСТВЕНАТА.
49
0
 
6
 
! Отговори
КАК преди 3 години
ПРОТИЧА?!? НЕМА НИКОЙ ПЕТ ЧОВЕКА НА ЧАС ДВА. ПЪЛЕ ПРОВАЛ КАКТО ВЪВ ВСИЧКО ЗА БИБИТКО И НОЩА.
48
2
 
10
 
! Отговори
до 36 преди 3 години
Изпитана, пък тепърва в листовките ще добисват, че има вероятност и от тромбози...
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълен хаос при ваксинирането. Факт!
46
9
 
7
 
! Отговори
фен преди 3 години
в богатите държави се ваксинират като за световно и никой не ръси мозък дали трябва или не трябва...един Китай до крак се ваксинираха, Израел също, САЩ напредват със страшна сила , а ние умниците след година все още ще чакаме да "видим" какво става. няма друг вариант да си върнем нормалният живот.
45
4
 
4
 
! Отговори
Чичо Боц преди 3 години
Астра Зенека = по - добре ужасен край, отколкото ужас без край !
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тия боцнатите не са ли и заразни след това ???
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето затова казвах, че няма смисъл да я спират. Желаещи винаги ще се намерят. Нека да си ги ваксинират, това е техният избор.
42
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миналата седмица ме върнаха, тази пак. Не ви ли писна да ни разигравате като мамуни? Сега се връщам от болница в Плевен и ми казаха, че не са им доставили ваксина и чакат РЗИ. Вчера от his.bg ми пратиха имеил с час. Толкова некадърно управление не сме виждали.
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези хора ще се ваксинират с всяка една ваксина която им дадат. Явно ще има пазар на тази ваксина независимо от страничите ефекти.
40
14
 
11
 
! Отговори
Ме преди 3 години
Само ваксината може да сложи край на тази история. Дригия вариант е като едно време - който оцеее оцелее. Чумата е взела една трета от хората в Европа, Ковид може би по-малко. От над 20 милиона ваксинирани с АЗ само само около 30 човека са имали съсиреци, като по принцип от 20 милиона пак толкова ги получават и без нея. На другите им няма нищо и могат спокойно да се върнат в обществото. Хубаво е човек да се съмнява, но нека все пак бъде рационален и се поинтересува без много емоции.
39
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж според разни твърдения "каймака на обществото" се бил ваксинирал, а на снимките само шепа пенсии и нацепени батки с два пръста чело.
38
3
 
13
 
! Отговори
До Зомби преди 3 години
една година мина, пак затворена държавата, а болниците пълни. Нека са зомбита хората, които правят единственото нещо, което зависи от тях да опитат да си върнат нормалния живот, а ти излез малко от фейсбук, защото ще стане зомбито вика дръжте зомбитата
37
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
уков-цете никога не свършват !
36
5
 
3
 
! Отговори
Лъжа е преди 3 години
Аз си сложих и трите ваксини. Като излезе Джонсън и нея ще я сложа.Ако го беше казал търтея, щяхте да повярвате. До такава степен ви е промил мозъците.
35
8
 
3
 
! Отговори
Джо преди 3 години
До соуске, много е просто, руската ваксина беше пусната без завършени трите стадии на проучване, нещо, което е задължително преди да бъде разгледана от ЕС. Астразенека мина всички стадии и затова беше разгледане и в последствие одобрена. Ние сме страна от ЕС и заявихме, че ще ползваме всички ваксини, одобрени от ЕС. Скоро руската също ще бъде разгледана, но нека все пак да имаме едно наум, че геополитически Русия не е първи приятел на ЕС, и може би процеса няма да е приоритетен