Каква доза от COVID-19 води до повторно заразяване?

Участниците ще останат под карантина за 17 дни
19 апр 2021 20:15, Ния Христова
30
Каква доза от COVID-19 води до повторно заразяване?
Снимка: Pixabay
Във Великобритания учени започват ново проучване, при което млади хора, вече прекарали COVID-19, ще бъдат изложени за втори път на вируса. Целта е да се установи как реагира тяхната имунна система, съобщи Скай нюз. На участниците в проучването ще бъде платено.
 
Университетът в Оксфорд се надява да получи отговор на въпроса каква доза от коронавируса е нужна, за да се стигне до повторно заразяване.
 
За проучването ще бъдат наети хора на възраст от 18 до 30 години, които по-рано са се заразили с вируса по естествен път. Те ще бъдат заразени повторно в напълно обезопасена среда.
 
Участниците ще бъдат поставени под карантина за 17 дни. За тях ще се грижат провеждащите опитите в болница и ще бъдат освободени, когато те вече не представляват риск за останалите хора. Ще им бъдат изплатени по 5000 паунда за участието в опитите.
 
Последните изследвания показват, че вече прекарано заразяване може и да не защити напълно младите хора в бъдеще. Подобен експеримент в Съединените щати е показал, че 10% от участниците са се заразили отново.
 
Учените уточняват, че проучвания от този тип са играли ключова роля в намиране на най-добрата форма на лечение на редица заболявания, включително малария, туберкулоза, коремен тиф, холера и грип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
изпитано преди 3 години
Имунитетът след прекарване на болестта трае поне 1 година (засега).За ваксините не знам - съмнявам се изобщо да създават имунитет.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заразяват хората с отрови,а ги обясняват с вируси в дози.
14
1
 
3
 
! Отговори
Додо преди 3 години
И, естествено, тези мангизи - по 5.000 паунда на човек, ще бъдат платени от същите сатанински изчадия, които натискат за задължителен вакс, и естествено, ще бъде "доказано", че ако прекараш по естествен път Ковид - това не изначава нищо и пак трябва да се набодеш и напълниш с генномодифицираната отрова, създадена с цел депопулация, контрол и финансов грабеж, и естествено, резултатите, които ще бъдат изкарани за овцете от стадото, ще бъдат на 100% фейк и нагласени по поръчка!
13
0
 
1
 
! Отговори
Биби преди 3 години
Олееее булгaриcтaнцитe сега ще се отправят към ЮК с *** газ да вземат кинтите после да има паре за чалга заведения
12
2
 
3
 
! Отговори
Ник преди 3 години
повторното проявяване на симптоми може да се предизвика много лесно в ко нтролирана среда, чрез излагане на химически замърсявания, предизвикващи химическа пневмония. всъщност ваксинираните при тестовата предишна фаза не са били излагани на вирусоносители, защото било неетично. сега, който плаща проучването, той поръчва музиката /резултатите/.
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
които ни ваксинират с не изпитани ваксини... Нас ни използват безплатноИ аз си мисля че за антиваксъри ваксините би трябвало да са платени.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
10-ти, сложи си очила!Не долари-паунди!
9
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тия опитни зайчета поне им дават 5000 долара за участие в опитите, а за всички нас, които ни ваксинират с не изпитани ваксини... Нас ни използват безплатно
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма полза от ваксина за вирус, срещу коронавирус. Все едно да пиеш витамини, когато имаш нужда от бета блокер. Двете лекарства и болести, са различни неща.Вирус и коронавирус, са все едно недостиг на витамини и сърдечно съдово заболяване.
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А има ли шанс тези така наречени повторно заразени да са заразени от друга версия на ковид. То няма само 19-та версия.
6
4
 
28
 
! Отговори
Майстора преди 3 години
Да не забравяме, че основна част от КОВИД-легендата е "асимптоматично" боледуване, доказано с PCR "тест", който има огромен процент грешни резултати. Тоест, изследването е вероятно заложено да даде предсказуем резултат. Избираш "асимптоматични", които имат просто резултат от ПСР, без реално да са боледували, и с лекота доказваш, че повторно заразяване е много често. Предсказвам, че ще се открие, че над 66% от младите хора се "заразяват повторно". Повръща ми се от това, в което превърнаха науката
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как премерихте първата доза. КАК ИЗОБЩО МЕРИТЕ ДОЗА? КАК? ПО КОЯ ФИЗИКА,ХИМИЯ, МАТЕМАТИКА И МЕДИЦИНА
4
1
 
40
 
! Отговори
от ясно,по-ясно преди 3 години
Зорът е да докажат,че естественният имунитет не струва, че младите са под угроза да прекарат отново заболяването и единственото решение е ..каквоооо? Ваксинирането,разбира се!!! И да започнат да бодат наред.
3
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опитите с хора продължават
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бяхте направили такова изследване за псевдоваксините. Само че досегашни изследвания (върху животни) на ваксини против коронавирус са показали значително влошен резултат при заразяване. Та може би не ви е изгодно да го правите върху хора в наблюдавана среда? Иначе - върху населението -може. Там е "нова мутация", ако нещо.
1
1
 
16
 
! Отговори
Пустиняк преди 3 години
Ефекта на дефекта.