ВМА пуска "зелен коридор" с ваксината на "Пфайзер"

Той ще работи в периода 30 април - 10 май
16
ВМА пуска "зелен коридор" с ваксината на "Пфайзер"
Снимка: БГНЕС

Във ВМА ще работи "зелен коридор" с ваксината на Pfizer/BioNTech, освен с тази на Oxford/AstraZeneca.

Той ще е отворен от 30 април до 10 май.

Още по темата
Не е необходимо предварително записване, съобщиха от здравното заведение.

Работно време на ваксинационния център на ВМА в работни дни е 8.00-16.00 часа, а в празнични дни (Великденски и Гергьовден) - 9.00-13.00 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ваксиникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Аденозин монофосфат преди 2 години
Ее разгеле
10
0
 
1
 
! Отговори
Дядо Вангел преди 2 години
До номер 2: или ще помогне, или няма да помогне. Това е сигурно!
9
2
 
4
 
! Отговори
555 преди 2 години
При положение, че повече от година сме в пандемия, защо по празниците работното време на зеления коридор е намалено?! Нали трябва да се действа бързо, в други държави ваксинират денонощно.
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беше със записване, вече е без, още малко и като поръчка за доставка на пица ще ги разнасяте по къщите, но.....ваксините са вече безвъзвратно компрометирани. Тоя щам, оня на щама щам и краткотраен имунитет. Зелен паспорт и тест. Аз си оставам на теста, другите кой както иска.
7
5
 
2
 
! Отговори
Гласувала за ДБ преди 2 години
Ох, посъветвайте ме, аз съм с първа игла на Астра, но излязоха данни, че Астра са зад ГЕРБ и сега ще си правя Пфайзер! Незнам обаче, направо втора игла дали да си сложа, или да започна от начало с първа и после втора! Посъветвайте ме, моля.
6
2
 
5
 
! Отговори
нЕкой преди 2 години
Екстра. Това чакахме. Отивам
5
2
 
3
 
! Отговори
Кера преди 2 години
До Анонимен, инокулиран с Пфайзер: Хайде да дадеш малко обяснения за кои антиваксърски измишльотини пишеш, ако обичаш. Обоснови се!
4
5
 
7
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Не Зелен, ако ще и пембян коридор да отворят, хората вече, в огромната си част, са взели решението дали да се инжектират с експерименталната ГМО-терапия, като по този начин участват в Трета Фаза на експеримента mRNA, или да не го правят. Естествено, пропагандата представя проблема със съвсем други параметри, а именно, че хората не се ваксинират само защото, видите ли, нямало ваксини. Ваксини има, а и за в бъдеще ще има, но малко ще искат да бъдат участници в експеримента. Съвсем разбираемо
3
2
 
2
 
! Отговори
ДБ и ИТН стадо преди 2 години
Ваксината оригинална ли е, или от "полския" вариант правен в Бангур Индия? Там доколкото четохме нещата са плачевни. С това ли ще ни ваксинарат новите управляващи???
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Aйде на Фазера.Днеска има утре няма.
1
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм с Пфайзер, дано помогне. Болка в ръката и след двете инжекции, особено втората, никакви други странични ефекти. Хора, стига с тези антиваксърски измишльотини, що народ си отиде заради този вирус, вземете мерки.