Пролетен маникюр - коя е главната тенденция за Великден?

Превърнете ноктите си в пъстри яйца
23 апр 2021 14:33, Иванка Гъркова
5
Пролетен маникюр - коя е главната тенденция за Великден?
Снимка: IStockphoto

Зайчета, счупени яйца, пиленца, трева и безброй пъстри декорации. Това ще видим за поредна година по ноктите, които много от нас искат да имат за Великден. И като говорим за тематичния маникюр, освен стандартните мотиви, един принт продължава да бъде актуален и тази година, когато отново ще посрещнем празника под знака на пандемията.

Почитателите на ноктопластиката и жени от цял свят, които свикнаха да се лакират сами вкъщи заради коронавируса, споделят как използват окраската на пъдпъдъчите яйца, за да създадат перфектния великденски маникюр. Тя се поставя лесно върху плочките, които предварително сте лакирали в по-цветни нюанси като жълто, червено, зелено, оранжево, розово...
 
 
Специалисти обясняват пред Allure, че въпросният тренд с принта с пръски е подходящ не само за вашите по-специални нокти за християнския празник, но и за пролетен маникюр като цяло. Освен това може да се комбинира с други тенденции, които следваме този сезон.
 
Четири идеи за пролетен маникюр в стил падпадъчи яйца ще откриете в материала на Tialoto.b

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като видя жена с карнавални маникюри (по 5см сшарки, камъни и от всичко по много) и веднага ми става ясно, че е комплексирана и без вкус.