Бразилия не одобри употребата на Sputnik V

Тя няма да се внася и използва в страната
27 апр 2021 12:11,
70
Бразилия не одобри употребата на Sputnik V
Снимка: БГНЕС

Бразилската национална агенция за санитарна инспекция не разреши внос и употреба в страната на руската ваксина Sputnik V, съобщава ТАСС. Решението беше одобрено от всички членове на съвета на регулатора, чието заседание беше излъчено в YouTube.

"Искам да подчертая, че това решение отразява настоящото състояние на нещата и е взето въз основа на онова, което успяхме да анализираме до момента", казва ръководителят на агенцията Антонио Бара Торес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия дето реват за изборите и са против намеса във вътрешните работи - пак прозира намесата им.
32
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахахах каква вяра има само в БРИКС:) Се едно съветския съюз . Всеки мрази другия . Горките рашяги 100г провал във външната политика. То след 26ти Април 86та кой да иска нешо от лъжливи мустаци
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Чебурашка"Само отявлени русофили могат да искат Спутник , и ще им се предостави тази възможност."Точно затова и не вярвам например Германия да поръча каквито и да било сериозни количества от Спутник дори да "мине" регистрацията: кога ще ги произведат и доставят руснаците, прип положение, че Германия чака 80 милиона дози само до края на юли? Дотогава ще е НАПЪЛНО БЕЗМИСЛЕНО да се доставя Спутник.
30
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
костана ве чубурашку псевдопатриотче,нали патриотите бяхте много,хахахадаже и партийката си неможахте да вкарате в парламента
29
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Чебурашка"А словаците откриха, че доставените 200 000 дози Спутник отговарят само на името на етикета а съдържанието няма нищо общо с публикуваните в списание Ланцет характеристики.'Бояришниците наистина си мислят, че всички държави се управляват като Русия. :))Прогноза: ако ЕМА одобри в крайна сметка Спутник, ще станем свидетели на още доста доставки, които няма да отговарят на официалната документация, точно както стана в Словакия.
28
5
 
9
 
! Отговори
Joe преди 2 години
Ха ха, и тез излезна русофоби! Що така бе, мирзилажа?
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Поп ГруюБразилия е поръчала огромни количества от АЗ и Синовак, тъй че даже в конспиративните теории не сте добри.
26
10
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БРАЗИЛИЯ Е СУПЕР ПРОПАДНАЛА ФИНАНСОВО!!И ЩОМ ТЯ НЕ ОДОБРЯВА СПУТИК 5 ЗНАЧИ ТАЯ ЕВТИНА ВАКСИНА ЗА НИЩО НЕ СТАВА!
25
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЧебурашкаРеално погледнато, на руснаците им е ясно що за стока са, затова въртят и сучат с документацията, но докато в Европа можеха да играят за политически дивиденти, дори с риск за икономически загуби, то в Бразилия това няма никакъв смисъл. С други думи, или руснаците не са имали достатъчно данни и тепърва ги събират да ги дадат на ЕС, или ваксината им е пълен провал като ефикасност. Но ако е първото значи са се провалили в тестването й, тъй че пак са провали отвсякъде.
24
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПЕНКОТам е работата, че Пиндостан често и обилно обещава. И на ГЕРБавите им обещаха 8 броя допотопни таралясници, като обаче не пропуснаха авансово да приберат нашите народни парички. А, за да си получим дефакто платените 8 броя допотопни таралясници, кой знае колко още пъти ще платим за ненужни обещани вехтории?
23
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 28Пич, Русия е една черна дупка: нищо, което идва от там като информация не е надеждно: броя на ваксинациите, ефективността им, какво е положението реално (руснаците продължават да лъжат ЯКО за смъртността) и така нататък ....
22
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Чебурашка"Стига с руските фейкове, Меркел няма да разреши внос на Спутник в Германия. ЕМА все още не е одобрила Спутник, понеже руснаците не са али все още нужните документи"Ще е интересно да се види какво ще стане, защото след решението на Бразилия всички в ЕС ще искат прозрачни доказателства за данните на руснаците. Не, че някой нормален германец или австриец ще се имунизира със Спутник. Само тия изперкалите маргинали, които си живеят в паралелна реалност, могат да се излъжат.
21
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Реално нямало чак толкова ваксинирани със "Sputnik V". Близо 9 милиона души само в РФ не са чак толкова много, да?Още преди година Путин каза, че приоритетно ще бъдат ваксинирани руските граждани.
20
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПЕНКОПродуханите русофили сте безнадеждни като пропагандатори.Бразилия поръча по 100 милиона от АЗ и Синовак, тях 6 милиона не ги топлят въобще.
19
10
 
8
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
САЩ ИМ ОБЕЩАХА 6 МИЛИОНА БЕЗПЛАТНИ ВАКСИНИ -СРЕЩУ ТОВА РЕШЕНИЕ !!!!!!
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 23Ми, щом е така кво си седнал да се обясняваш. Хващай пътя, нали не се интересуваш.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До do 16 ot 14Не е това причината "в случая" и вече ти го написах, тъй че ..... пак на въпроса ми.
16
4
 
9
 
! Отговори
Опааааа преди 2 години
До Анонимен 18"Какъв ти е проблема"Аз проблем нямам, другарю. :)))Аз вече съм ваксиниран и в общи линии гледам напъните на руските ***.Очаквам с нетърпение да се ваксинирате със Спутник, но се съмнявам, че ви стиска.
15
4
 
10
 
! Отговори
do 16 ot 14 преди 2 години
Нищо не ми плащат. Спутник не е реален фактор, тък като съществува основно в новините. Реално няма чак толкова ваксинирани с нея, за да се знае дали работи. Както обичайно, руснаците я ползват за политически цели. Дават на тоя и оня по няколко хиляди бройки и тръбят в медийте. Същата работа с цената на газа - за "приятели" са ниски, за останалите - "пазарни" цени. В случая както казах, причинате е съмнения в технологията с живия аденовирус, дали няма да вреди, щото няма достатъчно данни.
14
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бразилската национална агенция за санитарна инспекция не разреши внос и употреба в страната на руската ваксина "Sputnik V", но Канцлерът Меркел вчера съобщи, че разрешава внос и употреба в Германия на руската ваксина "Sputnik V"."Sputnik V" се урежда. Ти на "Sputnik V" не му бери грижата. Ти си гледай разкривената и скърцаща каруца РБългария как едвам деани по европейското нагорнище.