Редки усложнения след ваксинация с AstraZeneca

ЕМА очаква отговор от компанията
7 май 2021 20:48, Петя Славова
31
Редки усложнения след ваксинация с AstraZeneca
Снимка: Bloomberg.com

Европейската агенция по лекарствата заяви, че проучва докладите за рядко състояние, засягащо нервите след ваксинация с препарата на AstraZeneca срещу COVID-19, и поиска от британския производител по-подробни данни, предава Ройтерс.

Още по темата


Като част от редовен преглед на докладите за безопасност на ваксината Vaxzevria, комитетът по безопасност на Европейската агенция по лекарствата анализира предоставените данни за случаи на синдром на Гилен-Баре – демилиенизираща полиневропатия, каза регулаторът, цитиран от "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
13
 
! Отговори
Бизнес за милиарди преди 2 години
"РЕДКИ" странични ефекти, които са достатъчно чести за да ги наречем просто "ефекти": Анафилактичен шок, неврологични проблеми, тромбоза, парализа, спонтанен аборт, тежки обриви. Извод - ползите превишават. А ползите? - може да се заразиш, може да предаваш, може да боледуваш тежко, може да умреш. Всичко това е проверено при хиляди и хиляди "ваксинирани" по света.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АсанРядко съм срещал по-нищожен и долнопробен опит за хумор от твоя. Затова пък си настойчив.
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Към "редките" усложнения с тромбоза добавяме и "редки" усложнения на нервната система, с което шансовете да получиш "рядко" усложнение нарастват.Отговорът на ботовете от ЕМА ще е както винаги "ползите надвишават рисковете", след което ще продължат да прикриват и другите "редки" усложнения за които още не знаем.
5
2
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
До Съгласен съмИ язе глеам дека ни не ръсът!Оти шъ ми изгори доматету!
4
2
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
До Сплескан натовецА така брато! Нема вирусе! Кажи им на тиа да тъ не карът да съ ванцинирвъш!Язе съм дирил кърона вирус и *** не намерих!Шъ съ ванцинирвъм сал аку ми платът!
3
1
 
6
 
! Отговори
Съгласен съм преди 2 години
С теб! Много ме радва факта,че вече 2-3дена не ни ръсят самолети!!! Господа,всички , не е полезно нито едното,нито другото за нас! Ай живи и здрави всички и благословени! Лека вечер !
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изумително невероятно редки "състояния", резултат от прилагането на експерименталните нетествани псевдоваксини. Които са абсолютно безвредни безопасни. Предстоят още открития на "състояния" , всяко от които ще бъде многомного рядко, и след няколко години може и 50-60% от прободените да имат свое собствено многорядко състояние.
1
5
 
24
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 2 години
ваксините са био-оръжия за скопяване и намаляване на популацията,това което никой не засяга е какви са дългострочните вреди,знаем за случаите на умрели и парализирани непосредствено след ваксинации със западните отрови,но това което не се знае е че във течение на времето тези "ваксини" също причиняват ,рак,инфаркти и какво ли още не !Пазете се и предупреждавайте всички,не позволявайте на близките ви да се ваксинирват!