СЗО: Ваксините са ефикасни срещу всички варианти на коронавируса

Препоръчва се избягване на международните пътувания
20 май 2021 23:58, Елка Василева
58
СЗО: Ваксините са ефикасни срещу всички варианти на коронавируса
Снимка: архив, БГНЕС

Ваксините, които в момента са налични и одобрени, до момента са ефикасни срещу всички варианти на новия коронавирус, увери Световната здравна организация, като същевременно призова да се действа предпазливо към COVID-19, предаде Франс прес.

Още по темата

Макар и в Европа санитарното положение да се подобрява, международните пътувания трябва все така да се избягват "заради продължаващата заплаха и нови неясноти", каза директорът на СЗО Европа Ханс Клуге.

Той имаше предвид най-вече въпросителните около новия вариант на вируса, който първо беше засечен в Индия, но е идентифициран в половината от петдесетината страни от европейската зона.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Намръщен преди 2 години
До neon7Пий си успокоителните и не приказвай за неща, от които нямаш грам понятие
35
2
 
1
 
! Отговори
neon7 преди 2 години
До Намръщен В Англия нямаше никаква пандемия само фалшификации на данни и болниците празни. Терор на населението с локдауни без смисъл и ефект. Случаите са намалели с 90% защото СЗО си промени метода(циклите)за пср тестването от декември2020. Спокойно "положителните" случаи в УК може да ги смяташ минус 90% за 2020 -същото важи и за БГУСМИХНИ СЕ !
34
2
 
3
 
! Отговори
Намръщен преди 2 години
До Анонимен, който казва: "Полза от тези ваксини могат да имат само фармацевтичните компании. Отделенията са пълни с коронавирусни ваксинирани." - Ти лично ли ги преброи? Защото в Англия например, в резултат на ваксинацията, случаите са намалели с 90 % и хората се връщат към нормален живот. Тия ЛЪЖИ които ги разпространявате антиваксърите, ако можехте да проумеете колко животи костват и колко хора всъщност вие сте убили... Точно ВИЕ а не ваксините!
33
0
 
5
 
! Отговори
Фнимание!!! преди 2 години
Най - опасно е когато отидете в Гърция на море и Вие случайно занесете българския вариант на Ковид, а хазяина грък има гръцкия вариант на Ковид! И като се срещнат двата варианта, докато му плащате за трите дни ..... Е те тогава ще стане мутацията !!
32
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЗО как ще коментира думите на професор Люк Монтание,че именно ваксините разпространяват тези нови щамове,които ни тормозят? Не трябва ли да се спре ваксинацията по време на пандемия?
31
1
 
8
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
Станах заклет антиваксър благодарение на силну наведените реклами за ваксиниране. Е..те симаматааа, никага няма да се ваксинирам с смъртоносни ваксини
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сзо да си затваря вонящия плювалник защото е в играта и да си наврат ваксини в з.... ка
29
2
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
СЗО са долни лъжци и измамници. Те създадоха вируса, с който уж се борят в момента.
28
0
 
0
 
! Отговори
До 22 - намръщен преди 2 години
Какво смяташ ти бе...
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тея лентяи дали някой им вярва вече?!В началото на панаира-спаха 3 месеца и нищо не направиха!Китайците бяха в нова година и се бяха събрали всичките!После се разлетяха и светът пламна!
26
3
 
6
 
! Отговори
Бекингем преди 2 години
Ефикасни срещу живот?
25
1
 
5
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 2 години
1984 Там човекът го е написал още през 1948 г
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хах СЗО излезе с поредния нелогичен абсурд. Може и да са ефикасни, стига овцете да се бодат по 2 пъти на година. Вечните абонати...
23
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полза от тези ваксини могат да имат само фармацевтичните компании. Отделенията са пълни с коронавирусни ваксинирани. За ефикасността-толкоз.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До !!!!Военните нямат място в иброената категория хора от теб.
21
3
 
17
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Логото им със серпентата - директно на емблемата им! Дори не го крият! Бащите на Лъжата! Слагайте маската на 30 градуса на открито, пълнете се с отровната инжекция, позираща за "ваксина" и се крийте - не излизайте!
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 22Нито един няма да умре от Корона! Стига с гнусния цирк
19
8
 
12
 
! Отговори
До Единствено срещу преди 2 години
Много си зле..............ако не беше Русия сега щеше да говориш и пишеш на турски, жена да да се казва Айше , да носи шалвари..............а ти да си с рязана карабина и да ходиш на джамия да се дупиш..................разбра ли, ***?
18
10
 
9
 
! Отговори
Намръщен преди 2 години
До Анонимен'"Австралия, (поне) един на 100 000 ваксинирани с Астра Зенека ще има тромбоза. Вече е сигурно, че тези ваксини убиват."Убива липсата на способност за мислене у хората! Я се замисли, от тези 100 000, ако не са ваксинирани:1. колко биха получили тромбоза и без това (100-200 души)2. колко биха умрели от корона (4% = 4000 души)3. колко биха получили тромбоза след прекаран ковид - много често усложнение (10 % = 10 000)Я сега сравни тези цифри и кажи кое е по-малкото зло!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви хора Ще ви осакатят.