СЗО: Търсенето на произхода на коронавируса е "отровено от политика"

Отговорите да се търсят с презумпция за невинност, заяви Майкъл Райън
29 май 2021 11:29, Петя Славова
15
СЗО: Търсенето на произхода на коронавируса е "отровено от политика"
Снимка: Pixabay

Директорът на програмата за извънредни ситуации на Световната здравна организация призова за разделяне на науката от политиката при търсене на произхода на коронавируса.

Още по темата

На пресконференция в централата на организацията в Женева Майкъл Райън заяви:

"Целият този процес е отровен от политиката. И ако очаквате учените да си свършат работата, да си сътрудничат и в крайна сметка да получите отговорите, които искате,  трябва да го правите с презумпция за невинност. За да бъде открит произходът на вируса, за да можем всички да разберем как да предотвратим това да се случи отново в бъдеще. Затова бихме искали това да се прави в деполитизирана среда, където във фокуса са науката и здравето, а не политическите обвинения".

Майкъл Райън каза това по повод на публикации в различни медии, които според него не се основават на доказателства и смущават работата на учените, предава БНР.

Тази седмица американският президент Джо Байдън разпореди ново разследване за произхода на коронавируса, а Китай отново обвини Съединените щати в политизиране на въпроса.

Освен това от Пекин определиха като "пълна лъжа" информацията на "Уолстрийт джърнъл", че още през ноември 2019 г. сътрудници на лабораторията в Ухан са били в болница със симптоми на коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
2015 Nature America, Inc. All rights reservedSARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence. В статията е описан подробно целия процес на разработка на Коронавируса.
14
3
 
4
 
! Отговори
Хайли лайклитата преди 2 години
Кравария полага неимоверни усили да изкара Китай виновен за пълните си ***!
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЗО - служителите на комунистически китай пак се изказват във полза на господарите си. Всички сгряха най-накрая че вируса идва от лабораторията в Ухан и че китайците са мърлячи, но комунизма тва не може да го приеме и ще си купи всеки и всички
12
2
 
2
 
! Отговори
Тая Свиня преди 2 години
Клинъчно Затлъстяха та Грухти даже, Майк Райън, какво се прани на ни Чул, ни Видял, ни Разбрал, Пандемия - няма, Има Вирулогична Атака с Био-Оръжие! Кой го пусна е от съществена важност за Предстоящите Нюрнбергски Процеси!
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 9Много точно казано!
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен9Много точно казано.
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината винаги излиза наяве.Президента Джо Байдън,каза преди месец,че пандемията ще приключи на 04.07.2021г,и Бил и Мелинда Гей(т)с се разведоха моментално,за да не загубят милиардите печалби.Сега и СЗО го удари на молба.Истинските Учени са автономни и не се е влияят от политиката а само от безспорните научни доказателства.Само псевдоучените и мошениците използват политиката за обогатяване.Кой патентова"covid19?Кой пусна спина.Явно е че са сходни.Всяка намеса в ДНК на човека е Евгеника.Фашисти.
8
2
 
5
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
ВСЯКО НАЧАЛО ЗАПОЧВА ОТ МАКЕДОНЦИТЕ ТЪРСЕТЕ ТАМ
7
1
 
13
 
! Отговори
У преди 2 години
Не схванахте ли вече, че този вирус ще мине през всички и каквото и да се пише ще е лъжа до лъжа. Ако има виновни хора, ще се разбере след 30-40, 50г, от някакви бъдещи историци, дето случайно ще ровят из архивите. Сега въпросът е да не се допусне да ограничават правата на децата и младите. Ето всички свикнаха и втора година имаме ограничения в свободното придвижване и т.н.
6
2
 
5
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Гейтс и компанията ваксинатори, направиха света шарен и разнообразен. Имаме хиляди видове изкривени и болни от инжекциите им. За един по шарен свят "'united colors of vaccination"
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Християнството и отрочето й Демокрацията нямат място в реалността, където царува Дарвинизма, известен още като Капитализма.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На всички разумни, взе да ни писва мащабите в които се е намесила политиката. В едно с медиите, правят сериозни бели на цялата цивилизация.
3
5
 
8
 
! Отговори
Баба мара преди 2 години
да се търси в лабораториите на пентагона от там излезе това биологичнооръжие
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То всичко около вируса е отровено от политика и пари! Затова слушам само медиците-епидемиолози.
1
1
 
7
 
! Отговори
Поредният преди 2 години
или Идеот или Добре платен от К0мундетата в Пекин - значи да те ударят с Вирологично Оръжие и да си мълчим, така ли?!