Нова заповед за маските на работното място е в сила от днес

Условието е всички лица да са ваксинирани срещу COVID-19 или преболедували
16 юни 2021 07:40, Анисия Иванова
68
Нова заповед за маските на работното място е в сила от днес
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Работните колективи до 7 души от днес могат да свалят маските, според заповедта на здравния министър Стойчо Кацаров. Това ще става по преценка на работодателите. Условието е всички лица да са ваксинирани срещу COVID-19 и/или да са преболедували коронавирусната инфекция.

"Ваксинирано срещу COVID-19“ се приема лице със завършен ваксинационен курс срещу COVID-19, удостоверено с Цифров COVID сертификат на ЕС за ваксинация и преминал 14-дневен период, считано от датата на поставяне на последната доза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
до 41 преди 2 години
Ще те разочаровам- PCR не доакзва,че си преболедувал,а само,че в момента си болен!
59
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПрограмистПРограмиста , усещам те ,че твоята специалност е програмиране по лява резба ,нищо колегите от фирмата така ще те програмират ,че до края на живота си ще изпускаш сапуна .*** ге------й----т-----ашко
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алфа, бета, гама, делта..... значи чакаме да стигнем последната буква от гръцката азбука!
57
3
 
11
 
! Отговори
Извод преди 2 години
Тия управляващи все ме изненадват, като винаги удрят по-ниско дъно от предишното. 1 000 000 напълно ваксинирани от 6 700 000, сами си правете сметката колко хора са дискриминирани. Демокрация, бошлаф! Чиста форма на диктатура, ама си траем.
56
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз само не разбрах защо като прилепите са такъв заразоносител не избият прилепите, които са потенциални унищожители на човешката раса? Избиха хиляди норки, умряха милиони хора в световен мащаб, но не убиха нито един прилеп? Защо? Прилепите или хората са по-важни? Или май знаят, че не прилепа е виновен за тая пандемия, а някой изправен на два крака с бяла престилка, който набеди горките летящи мишки!
55
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди дни китайците обявиха, че са изолирани 230 нови корона вируса в прилепи! Нали разбирате, че ни готвят поголовно пандемия след пандемия! Ще го кажа така - ще живея нормално както мога и до колкото мога! Ако им позволим да ни хванат на къса каишка сега, ще ни държат така до края на живота ни.
54
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинираните нали вярват че никога няма да се заразят, тогава какъв им е проблема, че неваксинираните са без маски? Ще си се заразяват неваксинираните. Ама, май вярата ви в света Ваксина нещо губи почва в Англия. Там с повече от половината двойно ваксинирано население са с по 7000 новозаразени от делтата на ден! А 23% от ваксинираните заразени с делта умират! Т.е. ваксината е заобиколена успешно от гадината. И сега какво правим?
53
3
 
7
 
! Отговори
Не! преди 2 години
До Програмист A ако в колектива има само един ваксиниран какво правим? Кой на кого ще отрови ьивота, а? Прочее, вакснатите никога няма да си свалят маските!
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам един лекарствен справочник от преди 30 години и ще ви кажа, че 80 и повече % от тези лекарства са спряни от производство, защото е установено, че имат повече странични ефекти отколкото лечебни. Цинаразинът примерно води до паркинсон. Сега ми обяснете как да вярвам на тези полулегални ваксини с които напират да ни дупчат?
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проверки, няма нали..Както за всяко нещо за което има заповед...
50
4
 
8
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Поредната ковид рестрикция която игнорирам... Маска не нося!
49
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази заповед май се опитва да наложи сегрегация сред населението. Едните задължително с намордник, а другите без.
48
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ненаивния Кой ти пречи да се ваксинираш с всяка ваксина дето е в държавата? Никой, нали? Обиждам ли те? Смятам че грешиш, но не те унижавам, нали? Защо ти унижаваш хората, плюеш по 90% от българите, защо се мислиш за по- по- най, само защото безропотно изпълняваш заповеди? Това е твой избор. Не го приемам, но го уважавам, защото така е в демокрацията! Аз вярвам в правото на информиран избор, както да се ваксинираш, така и да откажеш!
47
15
 
8
 
! Отговори
до 47 преди 2 години
Никой не твърди, че ваксината те прави безсмъртен за вечни времена. Само антиваксърите пишете всевъзможни глупости.
46
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои хора вярват, че като сложат тая ваксина с временно разрешение за употреба и ще станат безсмъртни! Това, че сте уж предпазени от ковит щам алфа, се оказва че не сте предпазени от делта, а пък утре може и да ви вреди ваксината, понеже щам гама го мрази алфата и го напада особено жестоко! Правят ви на м***ймуни! Сложихте за алфа щам, ама сега тая ваксина не ви предпазва от делта щам, доказателство ЮК със 60% ваксинирани! Т.е. ваксинирани и неваксинирани, пак сме еднакво незащитени!
45
2
 
16
 
! Отговори
до Анонимник 46 преди 2 години
Ти си бил голям... наивник... Кой ти дава гаранция за живота бе? Днес си жив и здрав и утре някой те прегазва с колата си и те няма... Ха-ха-ха!
44
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А кой пие лекарства без причина бе? Ти да познаваш някой дето се тъпче с антибиотици профилактично? Хората ти казват, че правят лична преценка, ти се заяждаш! И за твое сведение лекарствата се изхвърлят от организма, понякога доста трудно, но с добра детоксикация става! Я като толкова разбираш, кажи как ще елиминираш действие на молекулярно ниво в РНК веригите си, ако се окаже че тая ваксина дава фира след 2 години? Някаква детоксикация и стопиране действие на ваксини да познаваш?
43
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** Конспиратора-Антиваксър е винаги "по-умен" от всички останали хора.
42
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 42 Ваксинираните се водят ваксинирани само 6 месеца, за после е предвиден бустер! Демек вечно боцкане на всеки 6 месеца, без да знаеш какво ти навират в тялото и без да има гаранция, че не си бяла мишка, понеже няма пълен лиценз тая ваксина, а ти си слагаш подписа под информираното съгласие преди всяка игла! Яко. А най-якото е че като разсъждаваш и задаваш въпроси, ти казват че си гл¥пак!
41
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кое лекарство е 100% изпитано, няма странични ефекти и цялата информация за него е достоверна? Някой антиваксър да ми посочи и докаже... това.Тъпчете се с всякакви отрови от храни с консерванти и канцерогени, а ревете без доказателства срещу ваксините...