Над 75% от жителите над 12 г. в Канада са с поне една доза ваксина

20% от хората са получили и втората си доза
20 юни 2021 08:35, Ния Христова
15
Над 75% от жителите над 12 г. в Канада са с поне една доза ваксина
Снимка: БГНЕС
Над 75% от жителите на Канада, които са на възраст над 12 години, вече са получили поне една доза ваксина, съобщи телевизионният канал CBC, позовавайки се на източник в Министерството на здравеопазването на страната.
 
Според него в момента са ваксинирани над 25 милиона души на възраст над 12 години, а 20% от тях вече са получили и втората задължителна доза, която се изисква за повечето видове ваксини. 34 милиона дози ваксини от различни производители са доставени в Канада, от които над 31 милиона вече са използвани.
 
На 14 декември миналата година в Канада започна ваксинация на населението срещу коронавирус. В страната се прилагат ваксините на американските компании „Пфайзер“, „Модерна“, „Джонсън и Джонсън“ и британско-шведския производител „АстраЗенека“. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
котьо преди 2 години
Канада са добра държава , цял континент, но хората са зле. Наивни са до откат. Могат да ги клатят до припадък.
11
0
 
6
 
! Отговори
Над 70% жените преди 2 години
70% от жените имат хламидии и не може да се прави безопасен секс. Кога ще пуснат ваксини срещу Хламидии, Гонорея, Трипер, СПИН / ХИВ.
10
3
 
12
 
! Отговори
.... преди 2 години
Принципно няма да ни оставят шанс - производителите на двата биологични коктейла са едни и същи - до стената сме - или вирус или ваксина. Всеки едни нормален вирус до сега да се е само ограничил, но този не, през месец нови по - заразни версии. Световния геноцид върви с пълна сила ...
9
14
 
13
 
! Отговори
Бау преди 2 години
поредната държава, която след 5 години няма да я има. Ще си останем сами! :D
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво от това?
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо ваксинират 12 год. деца, при положение, че децата го изкарват леко, дори без симптоми? Какъв е смисъла?
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 6 - странно ли ти се вижда, че са с промити мозъци? Няма нищо странно или абсурдно, просто така работи света. Колкото по-лесен е живота и повече получаваш наготово, толкова по-малко се налага да мислиш.
5
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, всички в развитите държави са промити мозъци, а в България са най умните и предвиливите. Чувате ли се само? Смешници
4
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Канада отдавна са с тежко промити мозъци. Сега ги държат от половин година домашен арест и ги плашат денонощно от телевизора. Нищо чудно че са готови на смъртоносна инжекция с надеждата да им върнат свободата. Но няма да стане, ей я индискатамотация иде. Обратно в клетките!
3
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз какво трябва да направя като са се ваксинирали? Ако искат и 100 процента да се ваксинират като им е толкова акъла. Що не кажете за англичанките дет повечето са ваксинирани,а продължава да върлува болестта и всичко е затворено при тях!
2
23
 
11
 
! Отговори
LosHo преди 2 години
Нормално. Всички развити държави имат високо ниво на ваксинирани стещу ковид19. Само държави от третия свят, където образованието и културата са на ниско ниво имат ниски нива на ваксиниран - България е от тази група! Бог да пази България от българите!
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормалните хора какво ги интересуват неволите на ковидпcиxapи и хипохиндрици, макар и на друг континент.