120 нови болни от коронавирус, 10 души са починали за последите 24 часа

200 пациенти са настанени в интензивно отделение
Обновена: 22 юни 2021 07:10 | 22 юни 2021 06:45, Камелия Цветанова
87
120 нови болни от коронавирус, 10 души са починали за последите 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ръст на новите болни от коронавирус спрямо вчера с 93 случая отчита  Националната информационна система.

120 са новите случая на COVID-19 за последните 24 часа.

Още по темата

Направени са 16 070 нови теста, от тях 3133 PCR и 12 937 бързи антигенни. От тях заразените са 0,74%.
421 152 са случаите на новия коронавирус, потвърдени у нас към момента. 9966 от тях са активни. 393 186 са излекуваните лица.

1698 са хоспитализираните, от тях 200 души са в интензивни отделения.

Дозите от ваксините срещу COVID-19, поставени у нас до момента, са общо 1 668 677. През изминалото денонощие са приложени 8505 от тях.

Починалите лица, при които е била потвърдена коронавирусна инфекция, са 18 000 - 10 от тях са починали в последното денонощие.
                                                                                                           


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помните ли като цвъкахте минуси на тези, дето викаха, че това са лъжи и няма никакви нови случаи?? Ах майка ви даеба отзад! :))
52
5
 
2
 
! Отговори
Фин преди 2 години
До 1234; така е, над 90% са безсимтомни с тези тестове...
51
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние се ваксинирахме с файзер. Всички се чувстваме отлично! Не знам колко трябва да се неграмотен за да се хванеш на жалките псевдоаргументи на антиваксърите.
50
25
 
12
 
! Отговори
Златена преди 2 години
Що ли имам чувството че антиваксарите много ги е страх от иглата затова са против ваксините това не са българи а страхливци те за съжаление са много в България
49
10
 
20
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
До ЗлатенаНикой не те насила да се,, бодеш" и ставаш лабораторен плъх... Не искай от другите да бъдат глупави като теб! Имаш робско мислене, и се манипулира лесно-което си доказала с думите ти... Айде със здраве! Ковид-Зомби
48
8
 
18
 
! Отговори
Фин преди 2 години
До Златена; неграмотна, невежа, хипохондрична, страхлива, жалка....екзинстенциална катастрофа
47
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1700 хоспитализирани! Със сигурност сме на първо място в Европа! Антиваксърите са опасни за вашето здраве!
46
6
 
4
 
! Отговори
до 1234 преди 2 години
то разлика няма друже, еднакво заразен и опасен за себеси и околните си. Нали се сещаш че само 4/5 няма да развият никакви симптоми, а 4/5 може да не оцелеят. Стига си се правил на много актуален.
45
22
 
12
 
! Отговори
Златена преди 2 години
Аз се ваксинират с пфайзер и нищо ми няма тези които не искат да се ваксинират са простите безотговорни безсъвестни българи егоисти които мислят само за себе си и въобще не разбират в безмозъчните си празни глави ще без ваксина заразяват коронавирус друг човек и му отнемат неговия живот.Заради българите егоисти които мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.
44
6
 
10
 
! Отговори
1234 преди 2 години
120 нови болни от коронавирус - това означава че са приети за лечение в болницата нови 120 човека с корона вирус ,нали ? Тцтцтцт ,май някой нарочно не прави разлика м/у болен и положителен тест .
43
19
 
5
 
! Отговори
Златена преди 2 години
Аз се ваксинират с пфайзер и нищо ми няма тези които не искат да се ваксинират са простите безотговорни безсъвестни българи егоисти които мислят само за себе си и не въобще не разбират в безмозъчните си празни глави ще без ваксина заразяват с коронавирус друг човек и му отнемат неговия живот.Заради българите егоисти които мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.
42
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука има един англичанин, дето пустосва всички в България, че не искали да се бодат като в английско. Няма да позволя някой от вън да ни дава акъл как и дали да носим маски, да ни нарича както му скимне, само защото не разсъждаваме като английски добичета. Сори, народа ни може да е всякакъв, но е оцелял именно защото е проявявал мъдрост в най-важните моменти.
41
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 36 "На есен СТЕ с песен".. а ти къде си бре? Да не си в Англия? Че ако на есен се натръшкаме определено няма да е защото сме "т#пи", а защото такива умни като тебе ще ни домъкнат гадостите си от вън. Като толкова сте се загрижили за здравето на българския народ и човек, ами стойте си в държавите, където сте избрали да живеете и не ни мъкнете гадости. А ако все пак решите, че не можете без бащинията, ами изолирайте се съвестно 10 дена. Че миналото лято от купоните на гастербайтерите пламнахме.
40
1
 
4
 
! Отговори
до62 преди 2 години
ами може да не е с орлите но както казват хората поне внуци да видиш , а не като куче на магистрала да си заминеш. Ти както искаш, предлагам ти да излезеш нощем на магистралата и да се поразходиш, километър два , ако оцелееш ще ни разкажеш за. усещането.
39
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вирусът ще си замине ,но овце за ваксиниране ще има ..
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пък Алеко има един още по-страхотен разказ -"Пази Боже, сляпо да прогледа". Много пасва на манталитета на българите в чужбина тоя разказ.
37
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
има един култов разказ на Елин Пелин Напаст Божия. Чудесно пасва на антиваксърските изцепки днес.
36
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 38 Ми стойте си там. Като сте толкова уми не общувайте с нас простите. Като ви е толкова хубаво на вън, защо само ни пустосвате че сте напуснали страната. Даже трябва да ни благодарите, че заради нас тъпите сте на по красиво и подредено място, сред по-хубави хора. Аз не мразя хората, заради които ми се случват хубави неща. Ти защо ни мразиш, като си толкова успял и щастлив на вън?
35
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как да им вярваш на "смелите борци" от първите редици, особено като замениха плътния шал и кърпата на устата с един купешки пар.ал, носен от някои в задния джоб с месеци, че пазел по-добре. Важното е да капе в касичките им, по малко, но редовно.
34
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най големите злини на човечеството винаги са били заради фанатизъм и невежество. Антиваксър-опасен за вашето здраве!!!!