Зрителите на Олимпиадата в Токио с маски и физическа дистанция

Няма да се допускат посетители с температура над 37,5°C
23 юни 2021 12:42, Елка Василева
5
Зрителите на Олимпиадата в Токио с маски и физическа дистанция
Снимка: архив, БГНЕС

На Олимпийските игри в Токио на стадионите няма да се допускат зрители с температура над 37,5 градуса. Това се посочва в разпространените правила на организационния комитет, предаде ТАСС, цитирана от БНР.

Зрителите на стадионите ще трябва да носят задължително маски, да използват дезинфектанти и да спазват физическа и социална дистанция.

След като присъстват на спортно събитие, хората ще трябва да пазят билетите си две седмици, за да може да се установят възможни контакти с други хора в случай на инфекция с коронавирус.

Игрите в Токио трябваше да се проведат от 24 юли до 9 август миналата година, но бяха отложени за 2021-а заради пандемията.

Организаторите са установили лимит от 10 000 зрители и не повече от 50% заетост на местата в спортните обекти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
до 3 преди 2 години
16 месеца вече не рзбрахте, защо някой трябва да ви следи, вие овце ли сте, това е морален компас и препоръки, които може да се спазват без следене, ако имаш 2 мозъчни клетки поне. Ама повече такива тъпоумници да има, да се отказват от нормалния начин на живот за да си може да ходим да си гледаме каквото искаме, ти ще изпаднеш от социума в забвение
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ще си губи времето да ходи да ви гледа олимпиадата след като на всеки метър ще го следите с маска ли е, ваксиниран ли, дезинфекциран ли, спазва ли дистанция, а това с билетите за проследяване беше направо върха. Дано сте на огромна загуба като теглите чертата след края на олимпиадата.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Д-р Кунчев я обясни каква разликата от европейското по футбол и олимпиадата защо няма мерки в еврогейския съюз
1
1
 
9
 
! Отговори
анални преди 2 години
вземете им и анални проби за всеки случай