Добрата новина: Няма починали от коронавируса, заразените едва 16

20 области са "чисти" от вируса, но и тестовете са малко
Обновена: 28 юни 2021 06:29 | 28 юни 2021 06:24, Александър Попов
115
Добрата новина: Няма починали от коронавируса, заразените едва 16
Снимка: БГНЕС

Едва 16 са регистрираните заразени с коронавирус за последните 24 часа, като добрата новина е, че няма нито един починал. 20 области пък са "чисти от вируса".

Направени са 2 915 теста, като положителните проби са малко над 0.5%, показват данните на Националната информационна система.

Към момента у нас са доказани общо 421 531 случая, от които 9 3879 са активни.

Още по темата
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Бургас - 2; Варна - 2; Враца - 1; Пазарджик - 4; Перник - 1; Пловдив -2; София област - 2; София град - 2;

394 125 са вече излекуваните лица, 19 от тях са регистрирани през изминалите 24 часа.

Пациентите с потвърден COVID-19, настанени в болници са общо 1 560, като 196 от тях са в интензивни отделения.

Дозите от ваксините срещу коронавирусна инфекция, поставени у нас до момента, са общо 1 727 616, като 2 720 от тях са приложени през последното денонощие. 786 336 души са завършили своя ваксинационен цикъл.

18 027 са починалите лица, при които е бил констатиран COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Благоевград на балотаж за ИТН и БСП. ГЕРБ сдаде багажа!
49
3
 
14
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 2 години
До върнете Годжи и Кантара - е току що беше МОРЖАНДЖИЕВ по Нова ЛЕЛЕвизияПитат го - ако има ваксини с риск за изтичане на срока, да ги предложим на чуждите туристи?Отговор - Чудесна идея, но все пак да са във срок...Този е толкова платен че не е смешно дориТо верно при немци това би минало - те не съществуват като народ а като амеби от 80 години насам, само малко воля за живот е останала в бившата източна, западна ги отпиши.
48
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Superparamagnetic iron oxide nanoparticles (SPION) са платформа за операционна система, която е заразена. SPIONs се свързват в тялото ви чрез хидрогел и изграждат нова, заразена ДНК верига. Коя антивирусна/ваксина ще ви спаси от собствената ви повредена и чипирана имунна система?
47
1
 
11
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Така значи - при 5% убодени с Отровната Инжекция, позната още като експериментална ГМО-терапия за превенция на Ковид 19, както и наричана неправилно ваксина, имаме нула починали. Интересно, ако по неавгустейшия съвет на един милиардер-евреин-психопат вземем и се ваксинираме на 100%, колко ли ще са починалите?!
46
8
 
4
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Ще се ваксна сега в средата на август: имам още доста антитела...-----////----- Откъде знаеш колко антитела имаш и дали са ти достатъчни за предпазване?
45
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 48 Боя се че теб те чака разочарование като се озовеш на командно дишане. Той и оня Чобанов голям го вадеше, но нещо позатихна (макар че не спря напълно, защото, как ще си признае, че е сгрешил?). И ти ще си така. Просто ще трябва да се молиш да прескочиш, та да можеш да продължаваш да си пишеш глупостите.
44
0
 
13
 
! Отговори
Гегентайл преди 2 години
Добра новина!? В Днес?! Не може да бъде!!!
43
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Върнете Годжи от плажа, видяхме, че е там и се плацика, върнете и пенсионера "мъченик" Кантарджиев бързо да намерят умрели от короната, че така без плашене ще провали ваксинацията 05547
42
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксърите сънуват нови вълни и щамове с надежда, че ваксините могат и да им влязат в употреба все някой ден. Боя се, че ги чака разочарование.
41
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сат Н "Оо, ти значи си бил нулевия пациент! И чак сега си казваш? И значи не ти дойде акъла да се ваксинираш, та втори път те тръшна? Ся поне ваксна ли се?" Не съм нулевия пациент. Вируса е циркулирал из цяла Европа, включително и в България много преди "нулевия". В отделението имаше още двама като мен с дихателна недостатъчност. Грипче :((. Ще се ваксна сега в средата на август: имам още доста антитела и искам да изместя ваксинацията колкото се може по-близо до зимния сезон.
40
0
 
8
 
! Отговори
Предприемач преди 2 години
Не виждам статия за резултатите от изборите в Благоевград. Забраниха ли вече да се пише?
39
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 38 "И той все това повтаряше, че няма вирус. Остана само ФБ-ука му с куп статии на Мангъров, Първанова и пр" Лошото е, че тия хора не носят никаква отговорност за "съветите" си, а ако се опитат да ги хванат натясно започват да шикалкавят като Мангърво, който разправя как нямало страшно за "здрави" хора, но за всеки случай си казва, че принципно всеки може да се ваксинира "ако иска". Тоя трябваше да е в затвора. Що народ си отиде заради "съветите" на тия шарлатани.
38
7
 
4
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Ами ТАКА. Първия път го изкарах още преди в България да има регистриран официален случай: в края на януари началото на февруари 2020. -------//////------- Оо, ти значи си бил нулевия пациент! И чак сега си казваш? Миналата година наш колко те търсиха нощаджиите? И значи не ти дойде акъла да се ваксинираш, та втори път те тръшна? Ся поне ваксна ли се?
37
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Англия и Русия поредната ковид вълна набира скорост. У нас - затишие пред буря! НО след полуфиналите и финала на Евро20, които са в Англия и след като през юли и август ни залеят руските туристи ще последва бум и у нас , и у Гърция, и.т.н.Антиваксърите - живейте като за последно.
36
4
 
29
 
! Отговори
Бацо от Банкя преди 2 години
Да излизат по телевизиите Мутафчийски, Кантара и Витанов и да наплашат стадото. Какви са тия саботажи? Малко заразени, умрели няма?!!! Как така? Стадото трябва да е уплашено за да е покорно!
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сат Н Ами ТАКА. Първия път го изкарах още преди в България да има регистриран официален случай: в края на януари началото на февруари 2020. И аз, както повечето по това време си мислех, че явно е някакъв грип, обаче когато започнах да не мога да си вземам въздух и тотално изгубих всякакъв вкус нещата започнаха да се скапват. Това го карах има няма 10 дни, повечето с кислород. Втория път беше сега пред април, малко по-леко. И след двата пъти се тествах: с антитела бях.
34
2
 
12
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
до Златена ...... Как така брат ти е болен? Нали сте вакснати? Итс рийли амейзинг !
33
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сат Н Дано не те споходи, това което споходи мой приятел. И той все това повтаряше, че няма вирус. Остана само ФБ-ука му с куп статии на Мангъров, Първанова и пр.
32
4
 
4
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
До 29. Е, как така прекара вируса ДВА ПЪТИ, и то тежко? Как па поне единия път не умре? Тебе требва да те затворат в НЦЗПБ и да те съдерат от изследвания, в тебе има нещо антивирусно. Кажи как го праиш? И кога успя за една година два пъти, имунитет за тебе нема ли?
31
1
 
6
 
! Отговори
Алоо, 32 преди 2 години
Сети се на коя територия живеем и после ми говори за прасия и ангиля