Добрата новина: Няма починали от коронавируса, заразените едва 16

20 области са "чисти" от вируса, но и тестовете са малко
Обновена: 28 юни 2021 06:29 | 28 юни 2021 06:24, Александър Попов
115
Добрата новина: Няма починали от коронавируса, заразените едва 16
Снимка: БГНЕС

Едва 16 са регистрираните заразени с коронавирус за последните 24 часа, като добрата новина е, че няма нито един починал. 20 области пък са "чисти от вируса".

Направени са 2 915 теста, като положителните проби са малко над 0.5%, показват данните на Националната информационна система.

Към момента у нас са доказани общо 421 531 случая, от които 9 3879 са активни.

Още по темата
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Бургас - 2; Варна - 2; Враца - 1; Пазарджик - 4; Перник - 1; Пловдив -2; София област - 2; София град - 2;

394 125 са вече излекуваните лица, 19 от тях са регистрирани през изминалите 24 часа.

Пациентите с потвърден COVID-19, настанени в болници са общо 1 560, като 196 от тях са в интензивни отделения.

Дозите от ваксините срещу коронавирусна инфекция, поставени у нас до момента, са общо 1 727 616, като 2 720 от тях са приложени през последното денонощие. 786 336 души са завършили своя ваксинационен цикъл.

18 027 са починалите лица, при които е бил констатиран COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
6
 
13
 
! Отговори
Кръчмар преди 2 години
Каква лоша новина на грантаджиите на Бигфарма, пенсионерите от НОЩ, ваксиноманиаците и корона-хипохондриците!
29
2
 
8
 
! Отговори
Любо Андреев преди 2 години
И кой каза? ***-хай-мас-ки-ееее!
28
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бай Танас "Откак Бою и лакеите от НОЩ ги няма, вируса и него го няма ... Слочаенос ??? Не мисля" Ехаааа. "Бою" и "НОЩ" явно и в Русия и в Англия и в Индия командват. Хвала на такЪви граждани!
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вируса е гаден, независимо дали ви харесва или не. Пазете се и се лекувайте, но НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ при проф. Николай Габровски от Пирогов, или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ, болница Медикал парк Истанбул.Тези хора са изключително арогантни, нахакани, некадърни и се интересуват само от парите ви.
26
4
 
19
 
! Отговори
Бай Танас преди 2 години
Откак Бою и лакеите от НОЩ ги няма, вируса и него го няма ... Слочаенос ??? Не мисля
25
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Златена Като човек, който сам прекара вируса вече и то два пъти (първия МНОГО тежко) , както и част от смейството ми (също сравнително тежко, включително и с преливане на лекарства в Пирогов) при това през пролетните/летните месеци мога само да кажа на тия, които продължават с бъзиците, само защото не ги "е хванало", че рано или късно ЩЕ ги хване, и тогава ще трябва да се молят да не се влошат към най-лошото. Тогава ще разберат и каква е разликата с грипа (не е приятна).
24
6
 
4
 
! Отговори
Писан4 преди 2 години
Златенке, не се притеснявай еволюцията си знае работата
23
36
 
5
 
! Отговори
Златена преди 2 години
Брат ми е болен от коронавирус благодарение на *** антиваксари българи егоисти които разнасят този вирус навсякъде в България хич не им пука за живота на другите българи .Заради българите антиваксари които мислят само за собственото си удоволствие въобще не им пука за живота на другите българи нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 22 Сега ако те питам за какво точно говориш съм сигурен, че ще тръгнеш с открито тролене, тъй че си спести тия подхлъзвания. Човека не знае за какво говори.
21
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Златена "Антиваксарите българи егоисти много ги е страх от иглата затова са против ваксините" Започвам да мисля, че в това може и да има нещо вярно. Има някакъв нерационален страх в тия хора: болката от убожднето с игла със сигурност може да е такъв, тъй като реалното убождне е почти безобидно. Щом и малки деца го понасят относително спокойно ...
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 20 А ти колко години си одил на у-ще, за да си функционално неграмотен?
19
1
 
8
 
! Отговори
Математик от ЩАБА преди 2 години
Септември/Октомври - нова вълна :)
18
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сат Н "Около мене се заразяват, лежат с температура, но мене още не ме е хванал. Значи какво иде да покаже това - че вирус, във вида в който го описват, нямаа" Това, че не те е хванал показва, че вирус няма? На колко си години, че не можеш да вържеш две последователни логически съждения, които да имат смисъл?
17
20
 
2
 
! Отговори
Златена преди 2 години
Антиваксарите българи егоисти много ги е страх от иглата затова са против ваксините като видят спринцовка се наакват от страх в гащите.
16
4
 
19
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
до 7. Трябва, ама не се заразявам. Около мене се заразяват, лежат с температура, но мене още не ме е хванал. Значи какво иде да покаже това - че вирус, във вида в който го описват, нямаа. Има грииип. И е заразен толкова, колкото всеки друг грип. И ваксината работи колкото и за другите грипове - 50/50. Фифти фифти, ези-тура. Я камилата, я камилара...
15
23
 
1
 
! Отговори
Златена преди 2 години
Такива безотговорни безсъвестни безхаберници българи егоисти като номер 4 и номер 6 които твърдят ще коронавирус няма трябва да се заразят с него да го изкарат много тежко за да им дойде акъла в безмозъщните им празни кухи кратуни
14
3
 
22
 
! Отговори
Хммм преди 2 години
Идиотските маски и престъпната извънредна обстановка веднага да се разкарат! ***!
13
2
 
13
 
! Отговори
УчудЕна преди 2 години
Язък.......ЕДВА 16 "заразени"!
12
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 3 "Спира го факта, че повечето го преболедувахме. Но с индийския вариант вероятно пак ще има вълна." Според данните 43% са го преболедували. Дори да приемем, че са го преболедували двойно повече (което е абсурдно голяма цифра) повечето от тези хора бяха миналата година. Досега какъвто естествен имунитет са развили - се е износил. По-слаб и краткотраен е от този от ваксините. Някъде 6-8 месеца, тъй че това число 16 звучи абсолютно фантастично.
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирани+преболедували+това че слънцето и отворените прозорци явно влияят на разпространението. Да се маха тая гадост най-после!