Мобилни пунктове за ваксинация из труднодостъпните селища

Всеки ще може да се имунизира с ваксина по избор
1 юли 2021 08:12, Ния Христова
15
Мобилни пунктове за ваксинация из труднодостъпните селища
Снимка: БГНЕС
На 1 юли регионалните здравни инспекции в Хасково и Велико Търново организират мобилни пунктове за ваксинация. Всеки, който има желание, ще може да се имунизира срещу COVID-19 с ваксина по избор, предаде БГНЕС.
 
Пунктът на РЗИ Хасково ще работи от 17:00 до 19:00 часа в кв. Възраждане. Мобилни екипи ще извършват имунизации и в труднодостъпните села в община Елена.
 
За хората от Майско, Константин, Беброво, Марян, Костел, Руховци, Илаков рът и Елена са предвидени три пункта – първият ще бъде разположен в кметството в село Майско, вторият в сградата на Център за настаняване от семеен тип за лица с умствена изостаналост в село Илаков рът, а третият – в бившата поликлиника в Елена.
 
На 2 юли пунктове ще има и за заявилите желание за ваксина лица в село Буйновци и Елена.
 
Мобилният пункт, организиран от РЗИ Благоевград ще работи на 1 юли от 9:00 до 14:00 часа в село Сатовча.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А В СЕЛСКИЯТ *** КОГА ЩЕ ИМА ВАКСИНАЦИОНИН ПУНКТ !!!
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много активни мобилни пунктове. Каква грижа за здравето на българина!!!! Ашколсун.
13
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
до 9, всеки сам си подписва информираната присъда. не вменявай вина у другите. старите хора са лесна плячка за "добронамерени" помагачи. телефонните измамници го доказват. защо сега изведнъж отгоре толкова се загрижиха за нашето здраве, че чак едва ли не армията искат да пускат по къщите? вкарват извънредно/военно положение, вечерен час и т.н. тоталитарни мерки да се борят за нашия живот и здраве? събудете се бееее!
12
3
 
8
 
! Отговори
Д-р Коронис Кауза преди 2 години
До анонимен 5. Напротив много старци изкараха Ковид без никакви усложнения. Като например Развигор Попов, Кирил Маричков и много други. Стига сте плашили хората. Само разни младоци които отидоха да се лекуват при самонабедили се специалисти като печално известната доктор Сибила Маринова от Велико Търново дадоха фира.
11
4
 
4
 
! Отговори
Проф. Гинка Ваксинка преди 2 години
Гражданино непокорен и обществено безотговорен, хич не тръгвай на море, Астрата те тук зове! Тичай бързо към иглата, че коронка непозната, бързичко еволюира, иска да те препарира! Щамове, мутации страшни, вече те не са опасни, само тромб евентуален, може да ти е фатален!
10
4
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
правилно - това се нарича евтаназия
9
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който се опитва да разколебава старите хора да се ваксинират е престъпник. На неговата съвест ще лежи смъртта им. Тя кармата не забравя!
8
4
 
12
 
! Отговори
мунчо преди 2 години
недей да учиш хора, доживели старост как да живеят и какво да си бодат. като станеш на техните години можеш да даваш акъл. къде ще ги хване вируса? на полето ли? на всяка възраст има преболедували, вкл. столетници. който се предаде той умира. който има сили и причини да живее, живее. повечето стари хора починаха в старчески домове, където са били паркирани от роднините си на доизживяване.
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В заглавието има неволна грешка. Да се чете: Мобилни пунктове за евтаназия
6
4
 
16
 
! Отговори
Кунчев преди 2 години
А в едно родопско село, до което няма път и е свързано с цивилизацията само с въжен мост, ще бъдат закарани ваксини с магаре. Защото за нас всеки човек е важен и всички трябва да участват в експеримента.
5
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбирам старците, които не се ваксинират. Ако ги хване ковид, просто нямат никакъв шанс. Смъртността е пряко свързана с възрастта. Ваксинирайте се и си живейте живота!
4
4
 
17
 
! Отговори
овцата Доли преди 2 години
ВаксинирВайте на ред беее. в селата са в най-голям риск да доживеят 100 години докато се грижат за градинките си и трябва да се предпазят от тази опастност. жив човек по улиците на затънтените села няма, но е много важно да се модифицират всички, за да няма недоволни, като масово почнат да дават фира след вакситаназия.
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идеята е да уморят хората от малките населени места и после да им вземат земята.
2
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На луната мобилен пункт ще отваряте ли? Може и там да е стигнал ковид. Виж ако отворите пункт на луната може и да реша да се ваксинирам.
1
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е крайно време беше да ви дойде акъла и да почнете да бодете старците дето не могат да стигнат до софийския мол. Ваксините са безопасни за всички над 60 год и не схващам защо трябваше първо да бодете младите, да им правите тромби, а междувременно старите да умират. Ваксинирайте тия над 60 г и хронично болните и за Бога тоя автобус го подкарайте в селата. Там хората и да искат да се ваксинират, няма как да го направят - лекар няма, ваксини също, а пък са стари и е точно за тях тая ваксина.