Столична община вече приема заявки за ваксиниране от фирми

Трябва да се попълни заявление на сайта на общината
5 юли 2021 08:00, Анисия Иванова
18
Столична община вече приема заявки за ваксиниране от фирми
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Столична община ще приема заявки от фирми, предприятия, бизнес-центрове, в които има поне 50 служители, които желаят да се ваксинират и ще бъде изпратен ваксинационен екип на място. На сайта на Контактния център на Столична община днес ще бъде публикувано заявление, което управителите на фирмите могат да попълнят.

Целта е да се улесни и ускорим процеса на ваксинация в София. Допълнителна информация за кампанията ще може да се получи и на телефон – 0700 17 310. След подаване на заявлението служители на Столична община ще се свържат с управителя за уточняване на организацията.

Целта на кампанията за ваксинация на общината е да отидем по-близо до гражданите. Затова открихме и мобилните пунктове за ваксинация в парковете и търговските центрове през уикендите, каза кметът Фандъкова, цитирана от БГНЕС.

Заради високите температури и по-голяма сигурност за здравето на медицинските екипи и гражданите, от този уикенд работят следните пунктове на закрито:

Кабинети за имунизация ще има в търговските центрове "Парадайс", "Сердика център" и "Ринг мол". В тях желаещите граждани ще могат да се ваксинират от 13,00 ч. до 18,00 ч. Остава отворен ваксинационният кабинет в читалище "Асен Златаров" в кв. Христо Ботев, район Слатина. Пунктът в кв. Дружба, район Искър ще бъде преместен от парка вътре в Дома на културата "Искър". Работното време на тези два кабинета е от 9,00 до 16,00 ч.

Мобилният ваксинационен автобус на СРЗИ също предлага имунизация на желаещите. Той променя локацията си всяка седмица.

Продължава и ваксинацията в 8 общински поликлиники /Диагностично консултативни центрове/ в София. Тя се извършва в делничните дни, след предварително записване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинацията е важна възможност да предпазим себе си и другите. Като чета някои коментари тук, ми се драйфа от про-руска пропаганда. Разпространението на вируса продължава да е проблем за фирмите и икономиката.
10
3
 
0
 
! Отговори
до 7 преди 2 години
Уволнявам го и не ми дреме!Няма да плащам после на всички болничните!
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте реална статистика колко умрели има от ваксини. Защо в България тази информация се укрива?
8
0
 
2
 
! Отговори
СЪЩОТО преди 2 години
КАКТО И ЗА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ПРАВЯТ И ФИРМЕНО ГЛАСУВАНЕ ЗА ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК КОЙТО ДАВА ПАРИ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БИЗНЕС.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма начин да клекна под натиска на гнусното правителство да се ваксинирам, ако работодателя излезе с тоз номер ваксина или уволнение избивам му зъбите и си тръгвам..Майната на отровните ваксини, заврете си ги в.....
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Га фирмите искаха да могат да се ваксинират, за да не спират работа и да не фалират - не, че тия временните и зелените коридори бяха резнали по едно време. Ся като повечето хора го прекараха, другите се ваксинираха, а от останалите, почти никой не го *** за ваксините - фирмите вече може... смех.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това спокойно може да се нарече мутренски рекет! Какво ще стане ако някой служител откаже да се ваксинира, ще го уволняват ли?
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може от светият Синод също да приемате заявки но ефектът ще бъде същият и вие много добре го знаете.Западните отрови не са желателни аз желая руска иначе няма ваксинация(
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я кви шмекери! Заявки от фирми приемали. Първо набоцайте Боцо да даде личен пример. Иначе нема да са навием. Ама ако Боцо се набоца, мое пак да не се навием, но поне ще следим здравето му с интерес.
2
3
 
12
 
! Отговори
Фирма преди 2 години
Защо?!
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яко го закъсаха с отровите срещу кихавица.