Нова заповед: Без маска в офиса за ваксинирани

Това разпореди д-р Стойчо Кацаров, мярката важи от 7 юли
6 юли 2021 17:20, Петя Славова
82
Нова заповед: Без маска в офиса за ваксинирани
Снимка: БГНЕС

От 7 юли ваксинираните срещу COVID-19 ще могат да са без маска на работното си място, според нова заповед на Министерството на здравеопазването.

Още по темата


За работниците/служителите, които са ваксинирани срещу COVID-19, може да се допусне изключение от изискването за носене на маска за лице на работните си места, се казва в текста на заповедта, издадена от министърът д-р Стойчо Кацаров.

Това ще става по преценка на работодателите, органите по назначаване и физическите и юридически лица - собственици или управители на обекти с обществено предназначение, търговски и други обекти, предоставящи услуги на гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
9
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
Тази заповед е толкова некомпетентна и ***, колкото самия нов министър....Май накрая ще се окаже че ботоксовата принцеса е била повече в час... за съжаление...Но пък нали целта на всички им е да се набоцкаме... Медицина отдавна няма
69
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има супер носители и тези хора дори и да се ваксинират има голяма вероятност да отделят вируса като безсимптомни носители.Тоест ваксината може да предпази само тях, но не и хората около тях.Връщй маските, предател!Ще стане късно като ни удари четвъртата вълна и както няма пари от ЕС за подпомагане защото бавите плана за възстановяване ще останат хората в капан.Вместо да насърчавате мерки за предпазване от Делта и Делта плюс щама, ВИЕ СИ ПРАВИТЕ СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ. Нищо не става от Вас - оставка!
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксината им дава фалшиво успокоение. Не всеки може да изгради антитела от ваксината. Хората като мен с антитела без да сме били в болнични и сме изкарали короната на крак поради стечения на обстоятелства - стриктно сме носили предпазни средства и продължаваме да носим маски. Изкарали сме Ковид19 80% от колегите без никой да е ползвал болнични. Работата ни е с деца и това ни мобилизираше в детската градина да не се сливат децата при отсъстващи учители.Изкарали сме леко защото спазвахме мерките.
67
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо инжектираните да са без маска,като вече всеки знае,че те също се разболяват и заразяват?
66
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Израел бяха имунизирани над 5 милиона хора и се върнаха маските защото масово се разболяват хората дори и ваксинирани.Тука не стига, че познати в Пловдив не могат да се имунизират защото само в Пълмед и на Понеделник пазара има къде да се ваксинират... а джипитата вече не поставят ваксини...на всичко отгоре ще дискриминират хората.Как ще ги пускате без маски като тези са развъдници на вируса? ВАКСИНАТА НЕ Е ЕЛЕКСИР НА БЕЗСМЪРТИЕТО. В АНГЛИЯ СЪЩО СЕ ЗАРАЗЯВАТ ИМУНИЗИРАНИ.ПРЕДИЗВИКВАТ 4-ТА ВЪЛНА
65
0
 
15
 
! Отговори
А преди 2 години
министерската заповед, достатъчно основание за нарушаване на Закона за защита от дискриминация? И от къде на къде имам задължението да информирам шефа си за медицинските ми процедури (вкл. и ваксинация)? КОЙ ЗАКОН МЕ ЗАДЪЛЖАВА, заповедта на министъра НЕ Е ЗАКОН.Няма как (от правна гледна точка) да направят ваксините задължителни и за това плашат и репресират.Мислете бе,хора, пазете си правата!Утре социалният министър ще издаде заповед да не се таковаме, за да не плащат после "детски"!?!
64
1
 
8
 
! Отговори
питанката преди 2 години
Тия кво им става, кога някой е носил маска в офиса?
63
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те може да са ваксинирани и пак да разнасят вируса.Производителите на ваксини не са обещали имунизираните да не заразяват.Те обещават само,че около 95% от хората с ваксина няма да ритнат бакърчето или да стигнат до апарата за кислородно дишане. Какви ги дрънка антиваксъра министър,след като аз имма антитела и те са висок процент що аз трябва да ходя с маска?А?А ваксинираните не се знае какви антитела са изградили.Малоумницииии! Остака! Никой не ви е избирал.Радев може да е само чорап на годината
62
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
трябва да се изправим срещу новите фашисти, сър ....
61
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бой по антиваксърите.Без ваксина да си стоят хоум офис.
60
2
 
23
 
! Отговори
до 66 преди 2 години
не може тестове за Антитела, щото тогава измамата приключва, щото поне 50% от населението Имам Имунитет към Корона Вируси на Генетично ниво, т.е. от пра-пра-пра-... бабите и дядовците си още. Така, че няма как да имаш Пандемия!
59
4
 
27
 
! Отговори
Без Маска преди 2 години
само с Тест за АнтиТела, това че си Ваксиниран - не ти гарантира АнтиТела, но ПреБоледувалите имат АнтиТела до Живот, особено тези които са го преболедували на крак и дори не са разбрали, че са болни - те са най-силните организми!
58
4
 
6
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Само Така, удри Плебса!
57
1
 
25
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Поредното доказателство, че здравепогазващият министър е пасивен гей.
56
0
 
28
 
! Отговори
въххх преди 2 години
Това звучи като НеДисктиминация. :) Да живее равноправието в тоталитарния режим!
55
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неваксинираните политици, като Борисов ще носят ли намордници в офиса или това е само за простолюдието?
54
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А преболедувалите бе. ПРОДАЖНИК.
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Стойчо, и всичките мунь...чета са като гримьорки - целият зор дотука беше изнесен от друг, сега смърфовете продължават уж калпавите мерки и са зати най-вече с изчегъртване и опоскване на всичко, до което се докопат. Стойчо, например, дава половин милиард за 167 "здравни наблюдатели-доброволци" по Черноморието - какво ще правят, кого и какво ще "наблюдават", нали са уж "доброволци" - за какво им е половин милиард?
52
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти си пееш Пенке ле, *** кой ли ми те слуша... Миналата седмица трябваше да си вадя документи. Та отивам аз, слагам маска и влизам, там охраната ти казва "застани на това квадратче да премерим температурата". Добре. Вътре служителите, като че ли бяха провидяли бъдещата заповед за маските - най-младичките повечето с маски. Дъртите всички без маски, а средните с маски под брадичката. Все едно се бяха разделили по някакъв йерархичен принцип. Та така де, сигурно ще се посмеят хубаво на тази заповед.
51
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че кой носи маска в офиса.