32 нови случая на коронавирус, двама души са починали

104 души са на лечение в интензивно отделение
11 юли 2021 06:44, Елка Василева
83
32 нови случая на коронавирус, двама души са починали
Снимка: архив, БГНЕС

Тридесет и два нови случая на заразяване с коронавирус са регистрирани за последното денонощие, като са били извършени 11 112 теста, показват данните, публикувани в Единния информационен портал.

С това общият брой на потвърдените случаи в страната достигна 422 446. От тях 7 991 са активни.

Хоспитализирани са 822 души, от тях 104 в интензивни отделения.

Починалите вследствие на коронавируса достигнаха 18 140, включително двама за последното денонощие.

За същия период бяха излекувани шестима души, с което общият брой на оздравелите достигна 396 315.

Общо в страната са поставени 1 850 490 дози ваксини срещу коронавируса, включително 3 265 за последното денонощие. При общо 847 999 души ваксинационният цикъл е завършен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 9 януари 2020 г. здравните власти на Китай и СЗО обявиха откриването на нов коронавирус, известен като 2019-nCoV (ИЗОЛИРАН НА 7 ЯНУАРИ), за който е потвърдено, че е отговорен за случаи на пневмония (pasteur.fr/en/press-area/press-documents/institut-pasteur-sequences-whole-genome-coronavirus-2019-ncov). На лъжливата ти уста ли да вярвам или на института "Пастьор"?
50
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споделили последователност, но вирус не са изолирали и пречистили. Вземи да прочетеш какви фокуси са правили, инфо от професори и институри-колкото искаш. Тъжно е да показваш, че са те хванали на ***.
49
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз вирус или туй дет изпуска е някаква вътрешна краста,щом външна няма от туй,че може да има контакт с повърхности външни по разпространение,а е краста понеже с лекарство против краста го лекуваха как ***,а те са устойчиви в условия неблагоприятни за тях по влажност и температура щом изсъхват като люспи могат да стават на прах и се активизират при необходимите им условия при допир с организми,а вътрешно прониква възможно като самостоятелно или обвързан с коронавируса или кръстоска по гени.
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 11-12 януари китайските власти споделиха пълната последователност на коронавирусния геном, открит в пробите, взети от първите пациенти. "Да изследва генома на патогени е от решаващо значение" - обясни Силви ван дер Верф, директор на Националния референтен център в Института "Пастьор" (https://pasteur.fr/fr/centre-medical/fiches-maladies/maladie-covid-19-nouveau-coronavirus).
47
4
 
2
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Най-обичам да чета статистиката. Дава ми надежда, че ще ме боцкат пак, и пак, и пак... Искам си новата дозааа, сега!
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 51 Коронавирус беше изолиран за първи път в Китай и там беше разчетен целият му геном. Това, което разправяш е пълен фейк,защото не сочиш линк към тази важна информация. Аз ти давам линк: https://pasteur.fr/fr/centre-medical/fiches-maladies/maladie-covid-19-nouveau-coronavirus
45
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксиниран, абсолютно неграмотен си! Не знам в кое село си учил, ама имаш много липси. Не визирам са ПЪТЯТ.
44
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато граждани на Австралия, CAЩ, Канада, UK изискаха по закона за достъп до информация данни къде и кога е бил изолиран вирус SARS Cov 2 някъде в света, здравните власти отговориха едно и също. Не притежават isolates, или информация, че такива съществуват някъде. Не си го измислям аз, властта го казва.
43
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ваксиниран: Не смей да ме наричаш "братчед". Не искам да имам родствена връзка с не.андерталец!!
42
4
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Истината е, че учените наблюдават коронавируса под електронни микроскопи и изучават генома му и мутациите му по метода на генното секвениране. ----///---- И? Някакви свръхестествени сеойства ли има, коренно различни от останалите вируси? Кое точно му е коронното?
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Циркаджии, опитват се да ме убедят, че има пандемия. Все едно казват не вярвай на очите си, вярвай какво ние ти казваме. За 16 месеца "страшна" пандемия нито един болен не познавам, нито пък познатите ми. Най боледуват от грип, като всяка година. Нищо по-различно, ама нищо. И все страшните работи стават на другия край на света/страната. Ха ха ха.
40
4
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Пандемията се движи на вълни ------//////------- Няма такова природно явление или процес, който се развива на вълни, без да затихва. Освен ако някой не вкарва енергия отвънка - под формата на фалшиви новини и статистика. Нови "вълни" може да има само по телевизията.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Do 41 Много си смешен, човече, защото аз специално не гледам изобщо телевизия. Истината е, че учените наблюдават коронавируса под електронни микроскопи и изучават генома му и мутациите му по метода на генното секвениране. По научните списания има много статии за това, но ти явно си читател на "Строго секретно" и други жълти ***
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има пандемия - пандения от ковид.иотизъм. и май няма ваксини за тая болест. Тя е до живот!
37
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изолиран?! Сигурно си го чул по телевизията, всички зомбита вярват само на телевизията. Ако пуснат някой "експерт" да ви каже да се облечете в зелено и да правите челна стойка против ковид, всички ще вдигнете краката. Жалки програмирани кратуни.
36
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 38 Изолиран е вирусът, че даже целият му геном е прочетен, бе , *** - и в Китай, и в САЩ, и в Германия, и в Русия. Постоянно му ловят мутациите и ги разчитат имунолозите по цял свят. Стига си си развявал смрадлливите информационни партенки,тебе ще слушаме, а не учените от най-развитите страни в света. Нас не можеш да ни манипулираш, не сме невежи като тебе
35
3
 
4
 
! Отговори
Зомбита преди 2 години
Ковидианците пак правят метани на дневната "статистика". Как е възможно да има толкова добре промити мозъци...
34
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма как някой да е починал от вирус, който никой, никъде по света не е изолирал.
33
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До САТА НАТО - Пандемията се движи на вълни. Имаше трагични месеци в Северна Италия, Мадрид, Лондон, Ню-Йорк, в Бразилия, Индия, а сега в момента - в Москва. Изключително невеж си, а невежеството е тъмна, ретроградна сила. Не мисли, че това е първата епидемия в историята на човечеството и че не е имало и тогава теории на заговора, и разни хванати от гората
32
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съжалявам за близките ти, но това не е пандемия.