Борис Джонсън предупреди: Бъдете предпазливи след 19 юли

Днес ще се разбере дали всички ограничения ще бъдат премахнати
12 юли 2021 13:18, Ния Христова
13
Борис Джонсън предупреди: Бъдете предпазливи след 19 юли
Снимка: БГНЕС

Очаква се премиерът Борис Джонсън по-късно днес да потвърди плана за премахване на почти всички законови ограничения на социалните контакти в Англия на 19 юли.

Но преди пресконференцията днес следобед, Джонсън призова хората да бъдат предпазливи, пише БГНЕС.
 
"Всички ние трябва да поемем отговорност, за да не унищожим напредъка си, като гарантираме, че продължаваме да защитаваме нашата Национална здравна система", каза той.
 
Джонсън предупреди, че случаите на Covid-19 в момента са около 30 000 на ден и ще продължат да се увеличават, когато обществото се отвори отново.
 
Пресконференцията на премиера ще представи последни данни за пандемията. Най-новото моделиране, с което разполага "Даунинг стрийт" 10 предполага, че приемът в болници, сериозните заболявания и смъртните случаи от коронавируса ще продължат, но на по-ниско ниво, отколкото преди програмата за ваксинация.
 
Премиерът на Великобритания заяви, че масовата ваксинация е отслабила връзката между инфекциите, приемането в болници и смъртните случаи, но добави, че пандемията "още не е приключила".
 
Тъй като случаите ще се увеличават с премахването на ограниченията, "предпазливостта е абсолютно необходима", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А тоя комунистически клоун, медиите го сравняваха с Тръмп. Хитро. Тоя е точно обратното на Тръмп. И утре да му бият шута британците, ще е късно. Слуга на глобалния марксизъм и внедрен национален предател.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко е населението на Великобритания преди последните предсказания.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи ако от 65 мил тия реално станат 20милн ще има ново разпределение на имотите и титлите. Дръж се народе! Оцелелите ще са графове.
6
4
 
27
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Айде,айде снощи се видя страшната пандемия на мача. Още ли някой вярва на тази измислица. Пълен стадион без маски, без дистанция и подобни щуротий. Закривай цирка. Долу инглензите Форза Италия.
5
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес в Англия животът на черните няма значение.
4
6
 
22
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Май нещо дайвърсититу не е силната страна на Англия, след като африканците в отбора им изпуснаха 3 поредни дузпи!
3
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той да ги отмени, пък да чака някой да има съзнание... Стадото си е стадо навсякъде. Дай му да блее, да лочи бира из парковете, да се размножава и да мечтае колко е свободно докато не дойдат един ден да го доят и стрижат. Те с въведени мерки не се съобразяват, а без мерки ще пощръклеят съвсем.
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А не така! Стига с този расизъм! Та Индия е страната запазила толкова ретро вируси за човешката цивилизация, а сега един нмодифициран ви плаши. Аз съм делта! Бъди мъж кафевото, макар и досега да си го оставял само в тоалетната.
1
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днеса, драснете някой ред за масовите расистки нападки срещу черните футболисти пропуснали дузпите, не бъдете толкова срамежливи. Идват от самите ингилизи дето подгъваха коляно преди всеки мач и ни наричаха нас расисти аха ха ах ах