"Делта" вариантът е в Пловдив, двама са в болница

Пробите са взети от 2 до 8 юли
23 юли 2021 09:51,
48
"Делта" вариантът е в Пловдив, двама са в болница
Снимка: Pixabay

Двама пациенти са настанени за лечение в болница с „Делта“ варианта на коронавируса. Това сочат данните от анализираните проби от Националния център по заразни и паразнитни болести.

Двамата пациенти са хоспитализирани между 2 и 8 юли. Според заместник-директора на РЗИ – Пловдив д-р Аргир Аргиров, „Делта“ вариантът ще стане доминиращ и в областта.

Още по темата
Той призова всички хора да спазват противоепидемичните мерки и да се ваксинират при първа възможност.

От здравната инспекция планират да се срещнат с кметове на общини, футболни отбори и директори на училища, за да може повече хора да се запознаят с информацията за ваксините, предаде БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен 45 ??? При условие, че умира повече народ вече от ваксина вместо от Ковид, хич тоя граждански дълг няма да го поема. Наблюдавам боцканите колко ще откарат.Нали са опитни мишки.
43
4
 
3
 
! Отговори
Ваксинацията е гражд преди 2 години
То и да не крадеш от общото е граждански дълг, *** на някои дофтурчета ич не им пука.
42
6
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Това е положението, уважаеми. Пунктовете и иглата са решение на проблема. Каквото и да говорим, вирусът мутира и кога ще престане да мутира не е ясно. Ваксинацията е граждански дълг.
41
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Настъпва нов период в неолибералния свят където законът на джунглата ще е водещ
40
3
 
21
 
! Отговори
Колко млади хора са преди 2 години
Кажи де, колко млади хора са починали ?Аз се сещам само за студента от ВеликоТърново, дето след есхумацията и последвалата експертиза се оказа че е лекуван със 6-7 антибиотика едновременно.Повече умряха от неадекватно лечение, отколкот от нелечение
39
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 37 Откъде знаете как всеки кара вируса? Колко млади хора са починали, след като са се лекували вкъщи и не са приели навреме антибиотик.
38
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно няма да ни пуснат скоро свободно да пътуваме. Сега се трупат и следат какви ли не неща. С една дума статистика и преброяване и ефектите от всичките мерки както в икономически план, така и в околния план. Не знам защо не оповестяват какъв е ефектът върху глобалното затопляне. След това нищо не пишат за световното население и увеличението му или пък намаляването му. Да не говорим за самите болести и колко хора са изкарали вируса, или пък починали от него - реални данни.
37
6
 
7
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Съгласен съм с 30. Няма точна информация, всеки ден различни противоречиви данни, някой търси своите 2 минути слава, лапва микрофона и съобщава някакво проучване, на другия ден друг го опровергава, хората губят доверие, четат антиваксърски пропаганди, облечени в псевдонаучни термини и резултатът е това, което е. И аз съм възмутен. Такива са ми колегите, такава е действителността в България. Съжалявам.
36
4
 
1
 
! Отговори
до....... преди 2 години
Ами това никой не може да го знае. Трябва време за да се види дали и какви странични ефекти имат ваксините за ковида в далечното бъдеще. Първичните, поне от раздуханото за астрата са: 1 от 1000 000 умира. Сравнено с ковида обаче е по- добре - там 1 от 100 умира. С други думи - животът е рисков фактор и накрая се умира. По един или друг начин.
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Лекар!!!! Всезнаещ лекари предполагам знаеш английски! Как ще ми обясниш тази информация! Знаеш какво е VIERS нали? Предполагам имаш и достъп до базата данни специално за лекари!!!VAERS reported 2,043 vaccine deaths in the week prior to July 7 compared to 1,505 COVID-19 deaths.
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До . 32!!! Натравянето ти е било от антибиотици! Аз го карах за седмица и нямах проблеми!Та лекаря, който ви лекува е от съществено значение дали ще ви бъде или не!
33
5
 
3
 
! Отговори
…… преди 2 години
И не на последно място - ако е само за пари, както се казва халал да са им милиардите, ще си сложа и РНК и векторна, ще си ги платя лично даже, само да се приключва с тази простотия. Просто хората се тревожат за дългосрочното отражение на тези ваксини, за което се мълчи упорито. Да кажат истината за вируса, за разработката на ваксините и ще си сложиме всички. Това е ..
32
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Лекар 26 "Като % честота не може да става и дума за сравнение на усложненията от ваксина и усложненията от заболяване." Това твърдение е несъстоятелно докато няма достоверна статистика за страничните ефекти от ваксините. А достоверна такава никъде няма, а у нас пък изобщо няма.
31
7
 
5
 
! Отговори
до Лекар преди 2 години
Не се връзвай. В българия повечето хора разбират от всичко. Нищо че едва са завършили училище. Имаше една максима - колкото по-малко знаеш, толкова си по-сигурен. Хайде на минусите ;-)
30
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До симптоми!!! Няма ново! Изтича пандемията края на юли и бързат да го удължат за Септември! С измислената пандемия печелят милиарди! Все пак удължиха субсидиите за авиокомпании до 05.2022!!!!! Изобщо не мислят скоро да спират със сериала Ковид.
29
5
 
5
 
! Отговори
…. преди 2 години
И още нещо. Факта, че се мълчи за лабораторния произход на Ковид прави хората недоверчиви към евентуално лечение и ваксините. Това е истината. Всички по света знаят, че има нещо гнило в Дания, но се пробутва номера с природата и прилепите. Природата няма никакъв пръст в тази гадост. Всеки, който го е карал знае. 3/4 месеца след това не си себе си, силата ти не е същата, провокира всевъзможни други проблеми и т.н. Чувстваш се като след някакво натравяне. Малко повече прозрачност трябва.
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно как имат информация за ваксините, сред като за момента са в тестов период! Отделно статия за данните за смъртност и странични ефекти не се появява, въпреки, че са официални!
27
2
 
8
 
! Отговори
До Лекар преди 2 години
Вие какво очаквате, след като ни управляват шутове. Бяха на една крачка да предложат кебапче + кюфте - бонус за ваксинацията в парка. Липсва адекватна и компетентна информираност за ваксините. Защото не излязоха сериозни медицински лица да разяснят състава им, от кога се разработва технологията, какво се случва с болния, когато заболее от Ковид. Аз изкарах въпросния вирус, Слава Богу удома, но много добре осъзнавам, че изобщо не е грип, нямам никакво желание да го боледувам пак.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Щерю Има Епсилон и не знам защо не пишат за него. Има три мутации в спайк протеина и избягва защитата от ваксините...
25
3
 
17
 
! Отговори
Поробване преди 2 години
Зад истерията за задължително и регулярно ваксиниране стоят финансови и ционистични интереси!