Лекари в Гърция за COVID-19: Нещата не отиват изобщо на добре

Отново се отварят клиники за лечение на пациенти с коронавирус
26 юли 2021 11:52, Елка Василева
46
Лекари в Гърция за COVID-19: Нещата не отиват изобщо на добре
Снимка: архив, БГНЕС

От днес в Гърция отново се отварят цели клиники за лечение на пациенти с COVID-19, които бяха затворени след затишието в пандемията в началото на лятото, каза пред телевизия Скай председателката на Съюза на болничните лекари в Атина и Пирея Матина Пагони.

Още по темата

Тя заяви, че хоспитализациите с COVID-19 в болниците се увеличават, като за една седмица са нараснали от 5 на 45 на ден.

Д-р Пагони подчерта, че "нещата не отиват изобщо на добре и ако не се ваксинираме, никой не може да предвиди бъдещето".

Според нея, ако изграждането на групов имунитет се проточи до декември, както се прогнозира от някои наблюдатели, в болниците "ще стане страшно" през октомври.

Що се отнася до необходимостта от трета доза от ваксината, Пагони каза, че тя сигурно ще се наложи за 80 - 90 процента от ваксинираните. Онези, които са се ваксинирали напоследък, ще имат нужда от трета доза следващото лято.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брей как тоя групов имунитет не настъпва? Неудобно е да се отчитат преболедувалите с естествени антитела!
32
2
 
0
 
! Отговори
Момчето преди 2 години
Усещам,че продължаващата демографска криза ще се засилва,като имиграция и висока смъртност,но за разлика този път вируса е насочен към младите,но според мен е грях човек да се жени и да създаде живот на този свят
31
0
 
6
 
! Отговори
БЛАЖЕН ГРЪК преди 2 години
Ваксиниране до умиране
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ЩО ТЪЙ ГЪРЦИТЕ ЯКО ВАКСАНИ И ПАК. КОВИД ИМА НЕЩО ГНИЛО В ГЪРЦИЯ
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СТОП С КОВИДФАШИЗМА
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 23 И как по-точно ще избиеш няколко милиона???Строяваш ги до стената и с автомата???Точно това е най-лесният начин.Пускаш вирус който си избира старите и болните.После задължаваш останалите да се набоцкат с ваксина която ще ги убие в последствие.Елементарно.
27
6
 
16
 
! Отговори
МНОГО Е ПРОСТО преди 2 години
ВАКСИНИРАНИЯТ ПЕРСОНАЛ БОЛЕДУВА ЛЕКО, РАБОТИ, НЕ СИ СТОИ ВКЪЩИ И ТАКА РАЗНАСЯ ЗАРАЗАТА И ЗА ВАКСИНИРАНИ, И ЗА НЕВАКСИНИРАНИ. ВАКСИНИРАНИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДУПЧАТ ВСЯКА ГОДИНА, А ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ - НИТО ВЕДНЪЖ. СЪЩО ТАКА ТЕ НЕ РАЗНАСЯТ ВИРУСА.
26
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз продължавам да не разбирам "логиката" на мерките?В Гърция, където не можеш да отидеш до тоалетната при всякаква нужда без маска, там където ваксинационната кампания е несравнимо по-напреднала, става много по-зле отколкото в България. Как да разбираме това??? И трябва и трета, след време и четвърта, и пета, и шеста, и седма доза ваксина, без никой да ни гарантира че няма да става още по-зле??? Единственото сигурно е, че производството на ваксини ще се увеличава всеки месец...
25
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сата НАТОГоспод ни е дал лекарите. Болести е имало и ще има все повече. Дали вирусът е изкуственно създаден с цел манипулация и контрол, е едно, а дали да се лекуваш - е друго. Ваксината е лечение. Както при едра шарка, морбили, тетанус, но нали тогава се ваксинираме и не се оплакваме. Всичко ни се случва по допущение Божие, и доброто и лошото.
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирайте си стоката, овцете, телетата, кокошките, патките, пуяците, мисирките. Всеки стопанин бизнесмен да си ваксинира стоката. Всеки кмет да си ваксинира ромския квартал...............
23
5
 
10
 
! Отговори
До 23 преди 2 години
Не разбра ли, че населението ще се редуцира по един или друг начин, каквато е волята на господарите на света..Експериментът тече и който оцелее, ще оцелее с ваксина или без. Или си толкова наивен да си мислиш, че на някого му пука за теб или за мен.
22
1
 
8
 
! Отговори
Нов ред преди 2 години
Сблъсквал съм се тази гад, но като следя как еволюира и разногласията сред политици и учени, ми става ясно че ще имаме проблеми и с едното и другото.
21
2
 
16
 
! Отговори
Боби преди 2 години
Очаквам скоро признанието, че Ковид 19 е биологично Оръжие. Не се знае какво ще става. Този вирус не е Естествен. Другата възможност е, че се превърна в оръжие, защото е модифициран изпуснат вирус. Дали случайно или нарочно, не знам. Китайците и те не са цвете. Не се знае дали няма да минат 5-6 години, преди да се справим
20
26
 
8
 
! Отговори
Златена преди 2 години
Веднага пълен локдаун и неваксинираните да бъдат ограмотени със задължителен курс онлайн! Затваряй и ваксинирай наред, само това е спасението срещу тази чума!
19
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И да се ваксинираме всички, бъдещето ни с този вирус пак е неясно.
18
10
 
22
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
До ДодоТочно в десятката си колега додо, както винаги! Примера от Исраел, Малта и Англия показва, че тази "лекарка" лъже като дърта тсиганкa. Спайк-протеините на инжектираните като опитни зайчета с отровните инжекции на Бил Гейтс и компанията сатанисти дефакто ги правят мишена на мутациите, но както винаги, за изкупителна жертва на ходещите зомбита са нарочени нормалните, немутирали хора, които не са се наболи с предшественика на марката на звяра.
17
5
 
29
 
! Отговори
Додо преди 2 години
"Д-р Пагони подчерта, че "нещата не отиват изобщо на добре и ако не се ваксинираме, никой не може да предвиди бъдещето"======================Децата на Сатаната не мирясват! И както при всяка глобалистка, антихристиянска пропаганда, за да разтълкува истината, човек трябва да обърне казаното на 180 градуса! При положение, че Делта варианта поразява предимно увредените от клетъчната ГМО терапия, неправилно наричана "ваксина", да се "ваксинираме" срещу Делтата е все едно да гасим огън с бензин.
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не вярват че са такива роби гърците
15
2
 
31
 
! Отговори
КОЛКО ОТ ТЯХ СА преди 2 години
А колко от тези хора са ваксинирани - тази информация трябва задължително да я има. Защото от днес ние затваряме границите за идавщи от Малта, подари високия ръст на заразени с КОВИД. Малта е най-ваксинираната страна в Европа. Логично да си мислим, че същото се случва навсякъде, вкл. и в Гърция.
14
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трета доза им се прииска на докторетата. Така ако продължава сигурно до края на живота им ваксаните ще ги боцкат. И защо бяха тия заключвания маски паласки СМС-и и тем подобни умнотии като продължава да има заразени. Да не се окаже че от ваксините няма никакъв ефект. Вместо ефект ще се окаже Дефект. На границите по 10 часа проверки мроверки и накрая нищо и половина. По интересното е как влезна в гръчко индииският вариант. Нали по границите уж проверяваха. Всичко е пунта мара за мангизи.