В Германия обмислят ограничения за неваксинирани

Мярката, ако случаите на заразени с коронавирус се увеличат
26 юли 2021 12:35, Петя Славова
69
В Германия обмислят ограничения за неваксинирани
Снимка: БГНЕС

Ограничения за неваксинирани граждани обмислят в Германия, ако новите случаи на COVID-19 в страната продължат да се увеличават, съобщи Евронюз като цитира вестник "Билд".

Още по темата


В интервю за изданието говорителят на канцлера Меркел Хелге Браун заявява, че на неваксинираните може да бъде забранено да влизат в ресторанти, кина и стадиони, тъй като рискът от разпространение на инфекцията остава висок. По думите му подобни мерки са законни, защото страната има право и носи отговорност да защити здравето на хората. Той обаче подчерта, че не се очаква ново затваряне във връзка с пандемията, предава БНР.

Броят на потвърдените случаи на коронавирус в Германия нарасна с 958 за последното денонощие до близо 3 757 000, сочат данните на Института за инфекциозни болести "Роберт Кох".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
44
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
неваксинираните да им се забранява достъп навсякъде освен за храна и то в определени магазини, не искам да ми пречат навсякъде. също да им се увеличават данъците защото тежат на държавата. да ги принудят със сила да носят специален знак или метална гривна с gps за да може да ги следят дали вършат престъпления!
20
0
 
24
 
! Отговори
Язе да питам преди 2 години
Гостите им ваксинирани ли са.
19
2
 
1
 
! Отговори
аз преди 2 години
До 1111 - Не, няма да имат право защото не са си платили за ваксината (разбирай го че няма да имат прави защото имунитета на боледувалитетрае само няколко месеца а тези с ваксината .......... абе за там никой не знае нооооооооо - НЕ, няма да имат право)
18
1
 
32
 
! Отговори
човек преди 2 години
До: номер 11 Това ми е познато. Това е цитат от някой, но не му помня името, през Втората Световна Война в Германия. Описва механизма по който нацистите са завзели властта и не е имало кой да им се противопостави. И сега е така. Народът масово се ваксинира, не защото го е страх от вируса, а за да си получи вълшебния "сертификат", който е обикновен лист хартийка, но му отваря границата на Гърция да може да се пече там на моренце както досега.
17
0
 
41
 
! Отговори
аз преди 2 години
Още една демокрация в действие. Орбан няма право да забранява *** пропагандата в училищата в Унгария, баба Шмъркъл обаче има право да наруши изконните права на всеки който не вярва че ваксините работят. Поредното лицемерие на ЕС!!!
16
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо? Даже Медведев се изцепи, че ваксините са, за да разпространяват вируса. После направи 2 минути пауза и се поправи:"За да не разпространяват вируса"- Но първо каза истината. То го има на видео.
15
4
 
30
 
! Отговори
д-р Мекepe преди 2 години
Направо да отварят Бухенвалд и Аушвиц за неваксинирани. Съоръженията там се поддържат в пълна изправност, включително и крематориумите!
14
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се молят неваксинираните да им влизат в ресторантите, щото ваксинираните ще пукясат.
13
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може ли например тогава неваксинираните да спрат да плащат данъци и да спрат да ходят на работа------ми недей да ходиш на работа , гладът ще те довърши по-бързо от ковида .
12
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
скоро няма се очудя ако има заглавия като: Неваксинираните отвъщат на удара ударно като спират да плащат данъци, здравни и всякакви други такси и измислени за ограбване заплата данъци
11
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато нацистите дойдоха за комунистите,аз мълчах;не бях комунист. Когато затвориха социалдемократите,аз мълчах;не бях социалдемократ.Когато дойдоха за профсъюзите,аз мълчах;не членувах в профсъюз.Когато дойдоха за евреите,аз мълчах; не бях евреин.Когато дойдоха за мен вече не бяха останали хора,които да ме защитят.Хора, ако сами не се защитим, няма кой да го направи вместо нас.Само ако сме единни, Злото няма шанс.
10
2
 
35
 
! Отговори
фигаро преди 2 години
Германия е федерална държава , никой не може да им забрани нищо , всяка федерална област решава сама .
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2.........Това с магнитните свойства на ваксините е специално с цел преминаване към нов възобновяем източник на електроенергия - всички ваксинирани ще се нареждат в клетки и ще махат с ръце. Това е краткото описание на принципа на действие на новия екологосъобразен електромагнитен генератор :)
8
0
 
22
 
! Отговори
1111 преди 2 години
А преболедували го ,с естествено придобит имунитет дали ще имат право да ходят на ресторант ?
7
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може ли например тогава неваксинираните да спрат да плащат данъци и да спрат да ходят на работа
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за тия изобщо не ми дреме, тия винаги са ни ненавиждали нас българите, да ги ограничават колкото си желаят
5
4
 
48
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Световните фашисти и екстремисти много добре знаят че ограничителните мерки никога няма да спрат вируса но целта е да се притискат и тормозят обикновените хора!Просто нито теоретически нито практически е възможно цялото население на земята да се "ваксинира" камо ли това да се прави синхронизирано през няколко месеца и много години напред плюс това кой ще им произвежда милиарди ваксини непрестанно!Че тя земята трябва да работи само да произвежда пластмаса за спринцовките им!Всичко друго трябва да
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там в Германия не разбират, как да си направят уредена държава. Крайно време е да се поучат от нас.
3
16
 
0
 
! Отговори
Бay преди 2 години
хихихи
2
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо на ваксинираните им се лепят метални предмети като магнит на ръката,не беше ли ваксина това?