В Германия обмислят ограничения за неваксинирани

Мярката, ако случаите на заразени с коронавирус се увеличат
26 юли 2021 12:35, Петя Славова
69
В Германия обмислят ограничения за неваксинирани
Снимка: БГНЕС

Ограничения за неваксинирани граждани обмислят в Германия, ако новите случаи на COVID-19 в страната продължат да се увеличават, съобщи Евронюз като цитира вестник "Билд".

Още по темата


В интервю за изданието говорителят на канцлера Меркел Хелге Браун заявява, че на неваксинираните може да бъде забранено да влизат в ресторанти, кина и стадиони, тъй като рискът от разпространение на инфекцията остава висок. По думите му подобни мерки са законни, защото страната има право и носи отговорност да защити здравето на хората. Той обаче подчерта, че не се очаква ново затваряне във връзка с пандемията, предава БНР.

Броят на потвърдените случаи на коронавирус в Германия нарасна с 958 за последното денонощие до близо 3 757 000, сочат данните на Института за инфекциозни болести "Роберт Кох".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Случаен минувач!!! Звездата трябва да е за Ваксинираните! Те разпространяват мутации! Спри да пишеш глупости под всяка статия!
60
2
 
11
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Направо да се въведе една пластмасова жълта шестолъчева звезда, около 15 см голяма, и всеки неваксиниран да е длъжен да я носи на ревера си или да я закачи на ризата си. Това предлагам аз. Вие, германците, имате голям опит в тези работи.
59
0
 
9
 
! Отговори
защо? преди 2 години
Защо нАуката си затваря очите са антителата и защитата на преболедувалите? Нали точно този естествен процес се ИМИТИРА с ваксинацията? Защо естествено защитените от ковид се дискриминират, докато не се инжектират с препарат на частна компания, произведен с цел печалба, въпреки че реално нито имат нужда, нито полза от него?
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно ваксинираните разнасят заразата, защото продължават да боледуват, но ходят свободно внавсякъде и ръсят ли ръсят бацили. Тежък локдаун за ваксинираните!
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Науката не вярва на науката - ако имаш антитела доказани с тест, ти все едно нямаш, защото не си се ваксинирал и не ти дават сертификат. Ако си се ваксинирал, но нямаш антитела, пак доказано с тест, то ти имаш сертификат все едно имаш антитела.
56
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера гледах спомени на човек оцелял от нацистки лагери,който каза,че така е започнало и тогава. Забранили са на евреите да сядат на определени пейки в Берлин. Луди управляват света,и не трябва изобщо да ги слушаме.
55
1
 
9
 
! Отговори
До Програмист преди 2 години
До ПрограмистВсе пак неваксинираните не носят никакъв риск за ваксинираните. Обратното обаче не е вярно. Затова ораведния ще бъде наказан, Та кога ли е било по-различно. Моите съболезнования, че си се набол с неизвестната субстанция. Слуховете тук са толкова много, включително, че българските ваксини са различни от германските например, както винаги у нас се доставя 4-то качество, така че наистина съжалявам,
54
1
 
8
 
! Отговори
Ник преди 2 години
програмист с ограничено мислене. Ако ми забранят да работя не значи, че няма да плащам данъци, защото доходите са от различни източници, не само от трудови взаимоотношения. Certificate Of Vaccination ID. това е измисления ви вирус, за да ви набодат всички овце срещу идентифициращ ви код и на следващата вълна да изтрият между 10 и 50% от стадото. блейте. днес може и да си още жив и здрав, но и това ще мине. ИИ сам ще се репрограмира и няма да им трябват тревопасни програмисти също.
53
0
 
10
 
! Отговори
До Програмист преди 2 години
Май наистина си Програмист.
52
14
 
2
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
До Анонимен 54 : Напротив, дори трябва да ги увеличат, защото с егоизма си носят риск за обществото. Но не се притеснявай, неваксинираните няма да плащат никакви данъци - като ги уволнят от работа и останат без облагаем доход няма да има от какво да им удържат :)
51
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А данъците на неваксинираните ще намалят ли? Все пак не се ползват от услугите на държавата вече.
50
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новата Римска Империя - или си жигосан роб или си варварин.Българите - какви предпочитате да бъдете?
49
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то си беше предречено . Искат да превърнат неприелите жигосването в маргинали, които няма да имат думата. Новото робство. Малумните брътвежи затова как неваксинираните били заплаха са само фон(нали трябва все пак да се каже нещо, не просто - ходом марш към кошарата)
48
2
 
13
 
! Отговори
До Българино 40 преди 2 години
Какво те бърка тебе,, дали сме ваксинирани бе... Ти, и твоите близки, приятели нали имате вече с по 1 или две дози ваксина,, че и 3-та се очаква да си биете.. Би трябвало вече да спите спокойно всички. ????? Какво ви притеснява вас.
47
3
 
14
 
! Отговори
Адолф Меркел преди 2 години
Бабата отново се изходи!
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен 123 преди 2 години
Във Франция, който нямал ваксина. Нямал право да влиза в аптека, хранителен магазин, т.н. Имали приложения на телефоните си, и ги сканират.
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Българин40 - и как по-точно ще вивееш нормално ако 85% от населението е под ключ? Наясно ли си че нито кафенетата, нито ресторантите нито бензикостанциите нито хранителните магазини ще работят защото просто няма да има кой да отиде на работа (няма достатъчно ваксинирани). Държавата ще спре да функционира
44
1
 
17
 
! Отговори
1111 преди 2 години
До Българин .. Ако си ваксиниран ("напълно защитен" ,както обичат да казват разни уЧени ) ,какво те е страх от не ваксинирани ,че чак и ще страдаш ???
43
0
 
18
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Да се маха дъртата комунистка. Смърт за ковид-комунизма!
42
2
 
24
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Еми германския народ за пореден път ще стане жертва на диктаторско-фашистки режим.Айде бабата *** вече и да остави Германия и ЕС да тръгнат напред. То не беше финансова криза, то не бяха емигранти, то не бяха атентати и бомби, а за капак и ковид.Да се маха дъртатта фашистка вече, а ако може и макАрон да вземе със себе си.