Гърция стартира ваксинацията на деца този петък

Децата ще се ваксинират с "Пфайзер" и "Модерна"
27 юли 2021 12:58, Ния Христова
59
Гърция стартира ваксинацията на деца този петък
Снимка: БГНЕС
Гръцката електронна платформа за резервиране на дата за ваксинация на деца между 12 и 15 години ще заработи от този петък. Това каза ръководителят по здравната защита в гръцкото министерство на здравеопазването Мариос Темистоклеус, предаде БГНЕС.
 
Резервация ще може да се направи и през центровете за услуги на гражданите, както и в аптеките.
Още по темата
 
Вчера министърът на здравеопазването Василис Кикилиас поясни, че децата ще бъдат ваксинирани с препаратите на "Пфайзер" и "Модерна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
3
 
! Отговори
Do преди 2 години
До Анонимен 29Моля те изброй си стоте аргумента да не се ваксинираш и директно отивам да си извадя чипа без да дискутираме.
23
14
 
10
 
! Отговори
До 9 преди 2 години
"Повече са децата с придобит вследствие на ваксинация аутизъм" - Няма "придобит аутизъм", това е вродено психично разстройство на генетична основа. По принцип аутизмът се диагностицира след 3 г. възраст, защото тогава психичният апарат е достатъчно развит, за да се проявят основните симптоми - липса на реч, социална изолация, невъзможност да се играе и общува по типичния за възрестта начин. А дотогава повечето имунизации са вече направени, което кара лаиците да мислят, че това е причината.
22
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами честно казано, тъй като това ще са деца на ваксъри с промити мозъци, а както знаем крушата не пада по-далеч от дървото, така че кво да правиш, ще има и такива. Не че съвсем не ми е жал, ама това са очакваният процент фира, на които не може да се помогне. За да им се помогне трябва родителите им да се осъзнаят, а това си зависи най-вече от тях.
21
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам поне един аргумент от ваксър защо да се ваксинирам, защото мога от раз да дам100 аргумента защо да не се ваксинирам. Поне един аргумент върху който да дискутираме.
20
34
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дай ми сили, Боже да изтърпя простите антиваксъри. Горко на България.!
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
двама приятели се срещат след време . единия пита - как си , къде се губиш толкова време ? - емигрирах в Германия , бачках , ожених се , имам три деца , 2 апартамента в Берлин и вила в полите на Алпите . а ти ? - аз съм добре .. - а иначе ? - отивам да си платя интернета иначе ще го спрат ..
18
4
 
25
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Абе тия хора акъл имат ли, да си боцкат децата със съмнителни химикали ???!!!
17
10
 
14
 
! Отговори
до заблудения 16 преди 2 години
лично познавам двама души, чиито деца получиха тежки увреждания след ваксинация.За деца с необратими увреждания на белите дробове след прекаран ковид чувам за първи път
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 17Това с чипирането е страшно. Вече всички хора са объркани и явно това е целта. Дори хората не са сигурни дали след като са преболедували са прекарали Короната. Но виждам, че си запознат с откровението на Йоана и го разбираш. Моля сподели събитията, които са се сбъднали, преди чипирането.
15
4
 
34
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
Българската Конституция не позволява насилствено ваксиниране
14
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гърция е фашистка държава с многовековен стаж. Византия е била фашистка държава по определение. Асимилацията на българи в Егейска Македония е била нещо умопомрачително - малки деца са ги учили в училище, че е срамно да се говори на български и те са предавали в полицията старите си баби, които не знаят гръцки и са сборували вкъщи на родния си език. Праскали са им такива глоби и ограничения, че поколенията вкъщи са се намразвали.
13
6
 
41
 
! Отговори
1234 преди 2 години
Това е шега, нали? Някаква уродлива шега? Децата да не пипат, че иначе ще стане лошо и страшно.
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставете трола да си говори сам.
11
13
 
10
 
! Отговори
ACDC преди 2 години
*** гърци! Трябва да си внесат малко антиваксъри от България да им налеят акъл, защото такива умни хора се оказа, че никъде по света няма.
10
4
 
24
 
! Отговори
SVOBODA ZA MECHO преди 2 години
това не нормално!нещата отиват към геноцид@
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 10Никой не знае кога точно ще дойде това време. Антихристът има да дойде. Да не говорим за събитията преди чипирането.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 5Абе недей така. Децата минават през пубертета точно между 13-15 години. Дъщеря ми има проблеми с хормоните. Не знам дали ще е добре да се ваксинира точно сега.
7
5
 
9
 
! Отговори
до менталния богаташ преди 2 години
Повече са децата с придобит вследствие на ваксинация аутизъм, отколкото децата с необратими увреждания на белите дробове вследствие на ковид
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мен първо възрастните, после децата, трябва да се ваксинират. Най-вече да мине повече време и да се видят последствията. Тук не говорим за чипирането и знака на дявола още. Но така погледнато - е странно. Ако и накарат задължително и децата да се ваксинират - тогава и аз ще протестирам, това са вече глупости.
5
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гъню умника ваксини не ще. Пари иска. От ЕС, от Русия, от Китай. Кой каквото даде, пак далавера.