В САЩ препоръчват маски и за ваксинираните на закрито

Регистрират ръст на новите случаи, основно заради Делта варианта
28 юли 2021 08:30, Елка Василева
56
В САЩ препоръчват маски и за ваксинираните на закрито
Снимка: архив, БГНЕС

Напълно ваксинираните американци да носят предпазни маски в закрити помещения.

Препоръката отправиха американските Центрове за контрол и превенция на заболяванията. Тя се отнася за районите, където коронавирусът се разпространява бързо, предаде БНТ.

В Съединените щати е регистрирано увеличение на новите случаи, което се дължи основно на по-заразния Делта вариант на вируса.

Според президента Джо Байдън ваксинацията и маските са начинът американците да се върнат към нормалния живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо така с маски за всички ваксинирани бе? Къде ви се изпариха 95-те процента защита? :D
21
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Според президента Джо Байдън ваксинацията и маските са начинът американците да се върнат към нормалния живот."........................Ахахахах първо маските щяха да ги върнат към нормалния живот, после почнаха да казват, че като се ваксинират ще хвърлят маските и ще се върнат към нормалния живот, сега ако са ваксинирани и са с маски, щели да се върнат към нормалния живот.
20
2
 
19
 
! Отговори
Киро х преди 2 години
До Ваксърчета: всъщност, да наричаш Ваксерчета набодените и напълнени с експериментална ГМО клетъчна терапия е неточно, защото подсъзнателно вменяваш, че са получили Ваксина, каквато ГМО-терапията НЕ е!
19
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен това май няма да могат и да летят, че на голяма височина ставали доста повечко тромбози заради резките смени в налягането - не че им пука за добитъка ама се налагат принудителни кацания, а застрахователите нещо не искат да застраховат наваксани пътници, чакат явно повечко да се набодат като хората преди да го обявят и това, иначе ще са свободни да пътуват :)
18
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен1........че ти и сега си живееш като скот в пещера, която сам си си изградил , или купил! това че има повече екстри не я прави нещо по различна! относно ваксините, това всеки сам си решава и никой няма право да коментира личния избор на всеки! ако ти искаш да си ваксинираш и белина, това остава твое право сам да решаваш като възрастен! НО ДОКАТО МЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА ПОДПИСВАМ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ДА МИ БИЯТ ВАКСИНА ПО ЖЕЛАНИЕ, НЯМА ДА СТАНЕ! когато минат години и се докаже ваксината, тогава ст
17
2
 
19
 
! Отговори
Додо преди 2 години
До Ваксърчета: и ще бъдат сочени с пръст като изкупителна жертва ненабодените немутанти.
16
2
 
32
 
! Отговори
Пазете се от Ваксъри преди 2 години
те Пренасят най-опасните Щамове, които Инкубират - за това ги Маскират, за да се Пазиме от Тях!
15
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички анти ВАК Съри са потенциални самоу.. и убий
14
3
 
40
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Колкото и плюсовe да си сложиш, това не променя факта, че така наречената погрешно Ваксина е един форсиран, провален медицински експеримент, който освен много страдание и смърт, ще донесе и хаос, безредие и сатанински пандемомиум в целия Западен свят, което вероятно е и целта на този плот.
13
1
 
15
 
! Отговори
Асан преди 2 години
12 - Ти си Асан Василев съпругата на Спецов :)))
12
3
 
36
 
! Отговори
Ваксърчета преди 2 години
до Краят на Жалкият си Живот (който най-вероятно е много скоро) ще трябва да ходят с Маски, щото Имунната им Система е разрушена от "ваксината" - сега и настинка да хванат и са до там, но ще ги пишат жертви на КОВИД!
11
1
 
27
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Що хабим милиарди тогаз за вакцини по добре за суджук :))
10
47
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не е вярно!!!!! Моят съпруг е лекар и се ваксинира януари! Аз изчаквах по- добра ваксина и се разболях от Ковид докато чакам! Съпругът ми работи в интензивно Ковид отделение, в къщи аз боледувах около месец от Ковид, той до ден днешен не е заразен и не е боледувал от Ковид! Мангъров както обикновено говори глупости, не лекува болните от отделението си и като съвсем зазлеят ги изпраща в интензиввното отделение и който оцелее, оцелее!!!!!
9
1
 
21
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Ефекта на ваксините, може да прочетете в коментар номер 1...Тотално е излудял чиляка...))
8
3
 
37
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
как ги Прецакаха Ваксинираните - не е истина! Не само най-вероятно до няколщо години ги обиха като се включиха без обещетение в медицински експеримент и подписаха Декларация сами, хем - Никаква разлика в ежедневният им живот - Маски и Дистанция!
7
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накрая ще си признаят, че ваксинираните ги предпазва единствено естественият им имунитет.
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"В САЩ препоръчват маски и за ваксинираните на закрито"Предлагам заглавието да бъде променено на:В САЩ препоръчват маски на закрито и за ваксинираните
5
5
 
46
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Анонимен1 - много + си си нацъкал. Браво! Това не те прави много по-умен ос средно-стстистическия ваксиниран с явни признаци на странични ефекти върху когнитивната мисъл. Ако ваксините работят => не може ваксиниран да се разболее (както е при задължителните ваксини които се поставят на децата - дифтерия, тетанус, коклюш). Ваксините срещу COVID НЕ гарантират имунитет, гарантират само че си съгласен да получиш доза от незнайли ГМО-та с незнаен страничен ефект. При теб ефекта е на лице - затъпяв
4
3
 
49
 
! Отговори
Интернет Конспиратор преди 2 години
е тогава къв е смисълът от "ваксините" като всичко си остава по старому (вече новото нормално не е нищо ново) плюс риска експерименталната инжекция да те убие, дали сега, дали след някоя и друга година?!
3
47
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро короната ще накара антиваксърите да завиждат на мъртвите. АМИН!