Скок на новите случаи на коронавирус през денонощието

Установени са 346 случая или 1,5%, трима души са починали
Обновена: 31 юли 2021 06:48 | 31 юли 2021 06:26, Елка Василева
278
Скок на новите случаи на коронавирус през денонощието
Снимка: архив, БГНЕС

Новите случаи на коронавирус, установени у нас за последното денонощие, са 346. Направени са 22 989 теста, показват данните в Единния информационен портал към полунощ.

Новите случаи представляват 1,5% от всички тестове за денонощието.

Общо в страната са регистрирани 424 872 случая от началото на пандемията, като 8 125 остават активни.

Хоспитализираните са 797, от тях 75 са в интензивни отделения.

През последното денонощие са излекувани 100 души, с което общият им брой достигна 398 536.

Починалите от началото на пандемията се 18 211, от тях трима души за последните 24 часа.

В страната са поставени общо 2 024 943 дози от ваксините срещу COVID-19, от които 10 958 през последното денонощие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
1
 
14
 
! Отговори
Мечо Кух преди 2 години
След всеки скок следва приземяване.
173
15
 
5
 
! Отговори
черен хумор преди 2 години
Най-много се изкефих когато прочетох заглавие от рода на "Скок на починалите от коронавирус за денонощие"! И аз си представих веднага как умрелите се надигат от гробовете и скачат, скачат, играят добруджанска ръченица!!!
172
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Влачим 7000 болни от февруари. Колко още надписани има при условие че последните месеци са по 30-80 болно дневно. Пътеката е 7 дни и ги гоните, освен ако не направят пневмония ама и там още 7 дни.
171
2
 
3
 
! Отговори
шмatka преди 2 години
До Хайл Антихрист Прав си брат, ама много си прав!
170
0
 
4
 
! Отговори
шмatka преди 2 години
До Анонимен 221 И то яки и дебели като мазняците в парламента и с опашки като на кометите в небето!
169
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжите продължават....
168
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавата се грижи за моето здраве, като ме карат всекидневно да се ваксинирам, но не иска да поеме отговорност. Ми окей - Всеки който чете това, нека знае, че аз лично съм загрижен довечера на масата му да има пържоли и черен хайвер. Обаче ако ги няма - аз не съм виновен или отговорен, вие сте си виновни и отговорни. Аз исках да има, загрижен съм за Вас, обаче ако няма - ми няма, аз не нося отговорност че нямате пържоли за вечеря. Що за безумие, нали?
167
14
 
16
 
! Отговори
Хайл Антихрист преди 2 години
Ционизмът Ви слага безплатно ваксината и ако се окажете неудобен на Новия им Световен ред, по 5G мрежата Ви активират смъртоносния потенциал, съдържащ се в същата тази ваксина - и скоро умирате. Вие сте избрали да се ваксинирате. Ако не искате да се ваксинирате - за Вас няма да има работа, няма да има доходи. Целта на Ционистите е всеки човек да бъде послушен роб на господарите Израел. Във ваксината има средство за контрол над Вас и евентуално - за Вашето елиминиране. Оборете ме, че не е така.
166
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм ваксиниран. И не мисля че съм безотговорен. Безотговорна е държавата, след като не може да поеме риск за моето здраве след като се ваксинирам а ми дава една декларация че всичко е по мое желание. Не не е по мое желание, искат да ме задължат да се ваксинирам. Ми тогава не ми хвърляйте декларация да подписвам а поемете отговорност. Държавата да излезе и да каже - Да, ние искаме този човек да се ваксинира, следователно ние ще поемем отговорност ако нещо се случи с него или здравето му.
165
2
 
16
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
Убеден съм, че кожената инжекция ще помогне да спрем заразата. Ваксинирайте се, за да се върнем към нормален живот.
164
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИСКАМ ВАФЛАТОКСИН - УНИЩОЖАВА КОВИД КАТО РАЙД ДО КРАК.
163
9
 
13
 
! Отговори
До IT-спец преди 2 години
Виж, приятелю, вижда се, че и ти си поредната мисирка дето скача и кудкудяка с другите, но спри да разпространяваш малоумията, че вирусът мутирал при ваксинираните! Мутациите са неизбежни при всички РНК вируси, те съпътстват неотменно процеса на възпроизвеждането им. Получават се при грешки в четенето на РНК генома от клетката-приемник - накратко тя замемя погрешка едни нуклеотиди с други, от това се получава нов вариант на вируса. Първите мутации бяха засечени много преди ваксините да излязат
162
4
 
19
 
! Отговори
Споко бе! преди 2 години
Колкото кажете, толкова ще се пишем болни!Залагам на хилядарка до края на другата седмица.А може и повече - нали тогава ще се гласува т.нар. правителство.Току-виж се появило "достатъчно основание" за забрана на "мероприятия на открито".....
161
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 228"Хоспитализираните са 797, от тях 75 са в интензивни отделения."Преведено от лекарски на български - болни са 75 души, останалите до 797 с натикани в инфекциозните за да се вземат пачките за тях.
160
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жеги, климатици, излизаш от банята и стоиш на течение. Най-лесно се хващат настинки през лятото. За тестовете вече разбрахме, че всичко се отчита като ковид. *** не умират хората ей, гадовете им с гадове.
159
9
 
29
 
! Отговори
IT-спец преди 2 години
така, коментирам за тези които са ваксинирани, спрете да твърдите че неваксинираните са безотговорни защото ваксинираните също предават вируса и може да мутира при тях, от първо лице го знам понеже съм в Исландия, тук 91% са ваксинирани от които 85.1% са напълно, в момента заразените са предимно ваксинирани и предават вируса на другите, официално го казаха тук, единственото позитивно е че вакснатите хора казват че нямало да боледуват тежко това е за сега...
158
13
 
7
 
! Отговори
До онзи преди 2 години
Написаното от теб е пълна измама.
157
12
 
15
 
! Отговори
Жител на София преди 2 години
Будалкате се Вие тук, но от соросоидната метастаза Да България ви кроят шапка! Депутат Белобрадова от Да България внася предложение в детските градини да остане на работа САМО ваксиниран персонал, както и да бъдат отворени САМО за деца на ваксинирани двама родители. Умишлено, вещицата долна пише COVID-19 през 3 думи, целта й е да бъде забелязвана като активистка на масонския Кабал.
156
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ехооо ама взимаите мерки бе не ви ли трябват хората кво е тва безхаберие бе ужаст
155
16
 
31
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 2 години
След като вече повече от половин година има свободен достъп до безплатни ваксини и всеки, който е поискал, си е сложил такава, редно е всички останали мерки да отпаднат. Да се отмени извънредното положение, да се свалят маските и да продължаваме напред. Е, някой ще се разболее, но нали е имал избор? Поел си е е риска сам. Айде да рЗтурваме ковид седянката!