182 са новите случаи на коронавирус, в шест области - без нови заразени

Хоспитализирани са 805 души, 78 са в интензивно отделение
Обновена: 1 авг 2021 10:15 | 1 авг 2021 06:30, Анисия Иванова
96
182 са новите случаи на коронавирус, в шест области  - без нови заразени
Снимка: БГНЕС

182 са новите случаи на коронавирус у нас през последното денонощие при направени 12 876 теста.  Положителните проби остават под процент и половина - 1,41% от всички изследвани, показват данните на Единния информационен портал към полунощ.

С това общият брой на заразените от началото на епидемията достигна 425 054. 18 213 от тях са починали, включително 2 за последното денонощие.

45 са откритите новозаразени в столицата, следват Бургас с 34 и Варна с 24 нови случая. В шест области - Кюстендил, Монтана, Кърджали, Разград, Смолян и Силистра, не са открити нови заразени.

Излекуваните са общо 398 545, от които 9 за последните 24 часа. Активните случаи са 8 296. Хоспитализирани са 805, от които 78 - в интензивно отделение.

Общо в страната са поставени 2 028 136 дози от ваксина срещу коронавируса, включително 3 193 за последното денонощие. Общо 999 878 души са със завършен ваксинационен цикъл.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
5
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
50% спад! И вие ми говорите за пандемия! Абе, я сикана... Има летен грип с кашлица, личните лекари предписват азитрокс антибиотик превантивно и аспирин/антистенокардин като противосъсирващо. Минава за 5-6 дни, до седмица.
63
2
 
6
 
! Отговори
До 70 преди 2 години
Къде в виждаш тази истерия?! Май яко си се паникьосал и с отричане на действителността се опитваш да намалиш паниката си. Няма да помогне, само още повече ще се паникьосаш.
62
3
 
3
 
! Отговори
Кукуруз преди 2 години
До АнонименИзтекъл ти е мозъкът в канала на банята, тази сутрин.
61
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли на някоя партида й изтича срока, че е тая истерия и изкуствено повишаване на бройката? Смешни сте. Единствено дразните хората и ще го отнесете, ако продължавате да ни извивате ръцете с тия ваксини.
60
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората са болни от какво ли не. Бас държа, че има други болести от които в момента има по 500 човека всеки ден. Но не! Има само ковид, защото трябва да се ваксинира населението с нещо, което е препарат, временно позволен при това. Като са толкова велики ваксините, защо след 2 милиарда пълно ваксинирани е още с временно разрешение? Да не би защото СЗО знае, че пълно разрешително е издава след 5 год от първата игла и то ако няма странични реакции. А тука има дори и смърт. Няма да се ваксинирам!
59
5
 
4
 
! Отговори
До 64 Е, па... преди 2 години
Къде ги видя два милиона ваксинирани? Напълно ваксинираните са 999878 човека, а с първа доза са още малко, примерно 50 хиляди. Колкото до броя на преболедувалите, как да ти повярвам на милионите, когато от най-близките ми роднини никой не го изкара, а от всички, за които знам, около 6% го изкараха.
58
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А колко други случай има в интензивните отделения? Сигурно са повече от короноте ама що така не пишете? Подготовката да се якара морето в червена зона е ясна.
57
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Натъкмихте ли бройката? Голямо натъкмосване пада. Голямо тролене само за да отчетете бройката за пред ония, дето се ви казали колко да бъдат ваксани. Нас не ни бройте. Ние няма да се ваксинираме. Българина не е уфсъ и не се подчинява като зомби на "аФторитети". Би трябвало вече да сте го разбрали. А ако не сте, ще го разберете! И това извънредно положение повече няма да го удължавате. Не сме във война, но пък ако продължите, ще бъдете в такава с народа. С 80% от народа!
56
3
 
7
 
! Отговори
Е, па... преди 2 години
Почти половин милион заразени, ако е вярна статистиката им, в което силно се съмнявам. Ако поне още толкова са тези, които са срещнали вируса, но не са си правили тест, или без симптоми са го минали, т. е. те не са ясно колко са, може би и да са повече. Над 2 милиона ваксинирани, което с преболедувалите е около 3 милиона общо. Излиза, че половин България има имунитет. Вероятно някакъв процент от хората няма да изградят такъв, но не би следвало да е толкова зле, колкото ни го набиват в главите
55
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига вече! Пуснахте *** и пульо от вън, а сега тия дето живеем тука ще го отнесем. И миналата година направихте същото. Май*ната ви! Няма да се ваксинирам. Все повече информация излиза за тромби и микро томбози при ваксинирани. Погледнете картите. Там където са се ваксинирали е мор, червено. А там, където не са е зелено. Същото е и по области в България. Разкарайте ваксините. Срещу тях ще има истински отпор, без значение колко *** сте пуснали по форумите.
54
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Расте процентът и времето на неваксинираните свършва.
53
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в Сърбия процентът е 3,61%
52
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
805 души били хоспитализирани! Ехееей, нищо не е това! Особено на фона на това колко са хипнотизирани - близо един милион!!!
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еее, яко те е треснала паниката! Ти на градина, училище ходил ли си? Сополиви граждани се разхождали по супермаркетите - тези са за съд викаш? :D Спокойно, всички ще мрем, онзи горе ще каже кога.
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 55Ако всеки болен си седеше вкъщи вируса ще се влачи още 100 години.
49
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 47 да спрат да леПо конституция никой няма право да убива хора, а едни мръсни хора се размотаваха сополиви по хранителните магазини, защото, видиш ли, били Герои! Та тези *** много хора избиха. И в тая връзка тая гад изобщо не трябва да бъде допускана до лечение!
48
11
 
4
 
! Отговори
Нотариус преди 2 години
Яко ще се мре есента. Пишете завещания. Особено неваксинираните. Че сме много заети
47
3
 
10
 
! Отговори
до 47 да спрат да ле преди 2 години
Алооооо, в конституцията е записано, че всеки гражданин на РБ има право на здравна грижа! Има граждани като мен, които не сме стъпвали, не сме лежали и не сме взимали болничен от тая държава години наред. Кой си ти и кой е Кунчев, че да предлагате подобни безумия. Ваксинацията е личен избор, а отделно на това както се видя - не действа при ковид, да не говорим, че има хора, които не могат да се ваксинират, дори и да искат.
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много са, вдигат са, затваряйти хотели, магазини и ристоранти! Както и границите на БеГе!
45
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е хората да не се ваксинират понеже те ваксинираните се заразяват лесно от 99 процента от вариантите понеже ваксината пази само от един от вариантите.