Временни имунизационни пунктове ще работят и в неделя

Всеки желаещ може да се ваксинира
1 авг 2021 08:30, Анисия Иванова
42
Временни имунизационни пунктове ще работят и в неделя
Снимка: БГНЕС

Временни имунизационни пунктове ще работят в неделя, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

В София те ще посрещат граждани от 13 до 18 ч. в търговските центрове „Сердика Център“, „България мол“, „The mall“, "Ринг мол" и "Парадайс", в читалище „Асен Златаров“ в кв. „Христо Ботев“ и в Дом на Културата „Искър“ в ж.к. „Дружба“.

Във Варна изнесен пункт ще има в търговския център „Grand Mall Varna“, той ще работи между 11 ч. и 18 ч.

В неделя мобилни ваксинационни пунктове ще има на общинския пазар в село Крушовица с работно време от 8 ч. до 12 ч. През уикенда желаещите да се ваксинират ще могат да го направят и в Плевен на пл. „Възраждане“ между 8 ч. и 12 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления-------,,------------,-Аз съм противник на ваксината с IQ 133, с официално удостоверение!! Нека Британските учени да дойдат да спорят с мен, хем нямам нужда от преводач. И никога не съм ходила на връзки, нито вярвам, че с ваксината ни имплантират чипове и 5G
11
2
 
3
 
! Отговори
хахах преди 2 години
село Крушовица. Това е на Корнелия Нинова селото.
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НИКАКВИ ВАКСИНИ!!!!!!НИЕ СМЕ ЯКИ И СМЕЛИ И НИКАКВИ БОЛЕСТИ НИ НЕ СВАЛЯТ!СМРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪТ!
9
3
 
8
 
! Отговори
Лудия преди 2 години
Ще хвърлям ези-тура, защото всички пунктове ме кефят. Нека съдбата реши къде да се евтанизирам. Може и да обиколя малко по различните пунктове, за да се разходя по "Зеления Път", нали се сещате - Осъдения на смърт идва, осъдения на смърт идва ...вие защо мислите, че се казват "зелени пътеки"? Ако не вярвате, питайте Том Ханкс пицата.
8
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ваксинираните не могат да имат никакви претенции, подписали са се доброволно и по тяхна воля са се ваксинирали, за тва да не търсят под вола неваксиниран който им бил на тях крив и виновен, че щял да ги зарази, щом са подписали доброволно, сега ще мълчат по документ, подписа им присъства.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам, тук има 2-*** активни писатели, които настояват само те да пишат умните си мисли, а другите да си траят, защото Те са казали Така! Много креативно! Все едно си плащат да гледат 7/8ТВ и са гласували за Слави. И слушат чалга.Що така бе, репи!
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шибайте си ГМО ваксини😃😃😃
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен7. А досега как беше?
4
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Плоскоземец. Поне да беше умен и да владееше иронията. Вече ако искам да обидя некой, му казвам - трай ве ваксър.
3
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То се вижда в Израел и UK - всички ваксинирани са се натръшкали по болниците и смъртността при тях е дори по-висока спрямо неваксинираните. Това е една световна лъжа и опира до интереси и пари. Не ги слушайте и не им приемайте неизпитания препарат. Не се препарирайте!
2
7
 
6
 
! Отговори
Плоскоземец преди 2 години
Не е вярно, че сме умствено ограничени!На мен при сеанс при една екстрасенска един дух ми каза да не се ваксинирам, защото после ще трябва да ходя всяка година за бустер-доза, после всеки месец... накрая ще трябва всеки ден да си бия по една инжекция, а те ще са скъпи!И ще ме зарибяват през 5G-мрежата, която е в пряка връзка с HAARP! Досега са ни чипирали от самолетите, дето ги виждаме как хвърлят опашки от чипове!НИКАКВИ ВАКСИНИИИИИ!!!!!
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последен шанс! Няма време да изработите имунитет ! Вълната се надига.