Временни имунизационни пунктове ще работят и в неделя

Всеки желаещ може да се ваксинира
1 авг 2021 08:30, Анисия Иванова
42
Временни имунизационни пунктове ще работят и в неделя
Снимка: БГНЕС

Временни имунизационни пунктове ще работят в неделя, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

В София те ще посрещат граждани от 13 до 18 ч. в търговските центрове „Сердика Център“, „България мол“, „The mall“, "Ринг мол" и "Парадайс", в читалище „Асен Златаров“ в кв. „Христо Ботев“ и в Дом на Културата „Искър“ в ж.к. „Дружба“.

Във Варна изнесен пункт ще има в търговския център „Grand Mall Varna“, той ще работи между 11 ч. и 18 ч.

В неделя мобилни ваксинационни пунктове ще има на общинския пазар в село Крушовица с работно време от 8 ч. до 12 ч. През уикенда желаещите да се ваксинират ще могат да го направят и в Плевен на пл. „Възраждане“ между 8 ч. и 12 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добрата новина: жената и тъщата се ваксинираха.
31
2
 
5
 
! Отговори
Провал преди 2 години
По последни данни експерименталният биопродукт е неефективен. Какъв е смисълът да се продължава с този експеримент, след като резултатът е отрицателен.
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тенкю, баби, тенкю.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Благодаря, благодаря. Да ви се поклоня от признателност, мей би?
28
1
 
3
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Благодаря НЕ.Индйски стоки не комсумирам.
27
1
 
3
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
Работя всеки ден от началото на ваксинационната кампания включително днес. Ваксинирам с "тен инчис тенис шийлд", гарантирано без тромби, миокардити или каквито и да е странични ефекти, като осигурявам 101.1% защита от коронавирус.Ваксинирайте се, за да се върнем към нормалния живот.
26
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Понеже двете дози изобщо не предпазват, препоръчвам на маскираните овце да си бият трета игла, след 10 дена- четвърта и след още 10- пета. Вълната идва- айде боц, маската и в къщи. *** глави.
25
3
 
8
 
! Отговори
123 преди 2 години
Влезте в thebulgariantimes(точка ком). Там ще намерите другата истина за ваксините. Според доктор Чарлз Хоф ваксинираните ще умрат от тромбози до няколко години.
24
0
 
15
 
! Отговори
хмм преди 2 години
Самоубийци останаха ли за смъртоносната игла?
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уникален шанс имате, драги читатели! Вълната идва. Новото име на настинката е Делта щам. Ега ти му и тъпотията. Но овце има и все повече ще има.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Между другото 11, ти ме накара да се замисля за това "Рептил", което Слави написа в профила си. Ако тия "новите" решат да въведат задължително ваксиниране, аз правя революция. Колко от вас са с мен?
21
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли в мола? Кой въобще се ваксинира там? Имам странното усещане, че ги правите по моловете, че да плащат едни бомбастични наеми на собствениците им за едното нищо. То направо златни излизат тия ваксини на държавата! И пак питам, кой отива в мола за да си сложи ваксина?
20
1
 
3
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
Защо?!
19
2
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Не са имунизационни, а ваксинационни, Анисийче.
18
5
 
17
 
! Отговори
favz преди 2 години
Има лични лекари, които НЕ препоръчват ваксиниране. Правят го с половин уста. Явно отгоре ги натискат да карат хората да се ваксинират.
17
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има едно нещо, което се нарича МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ!!!Който има малко сиво вещество, ще разбере какво имам предвид! Който има стаден манталитет, продължавайте да приемате всяка дума, казана по официалните новини, за меродавна. А що се касае до световната конспирация.....ами ако цялата тази безпрецедентна глобална истерия около един вирус не е потвърждение за конспирация, аз не знам какво е!
16
5
 
24
 
! Отговори
Боже Боже преди 2 години
Помогни им - това са хората, дето не знаят Грам Английски, Едвам работят с Компютър и още не са разбрали, че в САЩ, 75% от НовоЗаразените са Двойно-Ваксинираните! Имаме Пандемия на Ваксинираните!!
15
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъкмно ае чудих къде мога да се набода в тази жега. ХахахаНе разбрахте ли, че ваксините не могат да минат тук. Има една част тъпо население ,което се прекара много жестоко. До 2г-5 г ще се видят резултатите. И сега същите прекарали се с отровите обиждат и пропагандират инжекциите. Отивайте си слагайте 4 тата доза,че нещо изтрещявате сериозно.
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като в Аметика и Англия научно доказаха, че КОВИД ваксинираните разнасят заразата, наложиха им да носят маски навсякъде, а неваксинираните да се пазят от ваксинираните, които дори трвбва да бъдат карснтинирани след боденето. Докато се докаже научно тоя факт, най-нсбодените нации пламнаха в нови вълни. Ядно е и на децата *** ковидовите вакси трябва да бъдат спрени, забранени, забравени. Само това е начинът да се спрат новите вълни и скоро да се върнем към нормалността.
13
2
 
0
 
! Отговори
16 преди 2 години
* Никога не съм ходила на ВРАЧКИ!