392 са новите случаи на коронавирус, най-много са в София

За изминалото денонощие са излекувани 17 пациенти, починал е един
167
392 са новите случаи на коронавирус, най-много са в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

392 са новите случаи на коронавирус по данни на Единния информационен портал, което е 2,24% от направените 17 469 теста. 186 положителни резултата са регистрирани от 4 955 PCR теста, а останалите 206 са резултат от 12 514 антигенни теста.

Още по темата

В София положителните проби са 103, в Пловдив са 44, в Бургас – 43, във Варна – 37, в Пазарджик – 23, в Хасково – 15, В Благоевград – 14, в Русе и София – по 13, в Добрич – 10, в Стара Загора – 9, във Велико Търново, Ловеч и Сливен – по 7, в Разград – 6, в Плевен и Търговище – по 5, в Габрово, Кюстендил и Монтана – по 4, във Враца и Шумен – по 3, в Кърджали и Смолян – по 2, в Силистра и Ямбол – по 1, а в област Видин няма регистрирани нови случаи.

Броят на активните случаи е 10 747, от които хоспитализирани са 1013, а 98 са в интензивни отделения.

За изминалото денонощие са излекувани 17 и е починал 1.

Направени са 3 278 ваксини, с което общият им брой става 2 091 299, от които 1 036 866 са с по две дози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: болникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
розтрипепих са и ривнах
61
4
 
8
 
! Отговори
hahahahaha преди 2 години
еи 83 отиди доброволец в някое отделение да видиш измамата. за реранимация си вземи памперс.
60
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко е лъжа и измама! И както винаги става въпрос за много пари. Докато не го разберете това "вирусът" няма да си отиде и политиците ще продължават да ви "спасяват".
59
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От по-ясно е, че в празничните дни и през уикенда вирусът почива и починалите винаги са малко. Купонът върви. След празника нова статистика и новата песен с нов глас. И така до края на света...
58
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние се ваксинирахме от щаба ни дадоха по 3 хиляди лева и сме доволни. Релаксираме си тука на морето а антиваксърите лежат в болници, но аз ги разбирам те имат право на избор все пак. Айде че тука едни ученички от тия безплатните идват на плажа.
57
7
 
21
 
! Отговори
Живко преди 2 години
Трябва да си много неграмотен, необразован и примитивен за да се включиш безплатно в медицински експеримент, застрашаващ здравето ти в дългосрочен план и евентуално репродуктивните ти способности. Това са наивни, глупави, страхливи и цинични хора, както ясно се вижда тук в коментарите им. Все си мисля обаче че пиар експертите на Бигфарма, тези които най-много реват по телевизиите останалите да се ваксинират, не са наболи нито себе си, нито членовете на семействата си.
56
2
 
11
 
! Отговори
Семпло обяснение преди 2 години
Новия Корона вирус е сборно понятие за всички вируси по человека, а Ковид събира всички болестни симптоми по хюмана
55
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как да им вярваш, особено като замениха плътния шал и кърпата на устата с един зеещ купешки пар.ал, носен от някои с месеци в задния джоб. И този пар.ал ще те опази, както и околните? Смях...Кърпата поне можеше да се носи през всеки сезон, както с естетическа, така и с профилактична цел. Но важното е да капе в касичките на "смелите борци" от първите редици. Само че балъците отдавна свършиха.
54
2
 
7
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
***,нали знаете как свършиха през 40-те идолите ви?!
53
4
 
23
 
! Отговори
хмм преди 2 години
От тук нататък ваксинираните ще са като наркомани. Сами ще си търсят следващата доза.
52
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашаги, нали знаете как свършиха през 40 -те идолите ви!?
51
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
писането в сайтове е за нормални спорове и хора , а не за обиди и вулгаризми! сипещите обиди в сайта са *** на най-ниското интелектуално ниво, интересно е дали са си боднали иглата един или няколко пъти ?Те по-сложни от 3 думи изречения не могат да композират! Жалкото е че са много и затова БГ е на това ниво след 12 годишно управление на един зеленчук.
50
4
 
22
 
! Отговори
Мутафчийски преди 2 години
За година и половина коронокрация не разбрахте ли че вездесъщата коронка си почива в събота и неделя и се буди във вторник? Какво врещите като кози? Щамът на щамовете- Делта връх на сладоледа, е вече тука- първо в София, после и в други градове, и ще се мре яко ще се мре! А на зима иде Ламбада щама за петата вълна и четвъртата игла! Хващате се танцувайки на влакче и право към ваксинационния пункт! Бустерен абокат за всеки тарикат! Много ви здраве от института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!
49
3
 
11
 
! Отговори
истината преди 2 години
Делтата атакува именно ваксинираните по две причини. Първо, индийският вирус е съвсем различен от другите и ваксините не го ловят много. Даже не съм сигурен дали не е нов щам или само вариант. И второ - там където имаше най-драконовски мерки, хората излизаха навън със есемеси, войници със шмайзери по улиците, хората най-малко са се срещали с вируса. И съответно са най-малко имунизирани. Изведнъж, като поолабиха мерките (в Израел ходеха без маски навсякъде), и ги тресна делта варианта!
48
6
 
22
 
! Отговори
::::::::: преди 2 години
Няма никакви случаи. Платените медии лъжат. Огледайте се около вас. Помислете колко от хората които познавате имат ковид? 80% били безсимптомни болни.Цирк за идьоти. Нищо ти няма ама ти казват че си болен от ковид.
47
4
 
24
 
! Отговори
До ваксинираните преди 2 години
защо атакувате безобразно антиваксърите, нали вие сте защитени, или май не сте ????? Делтата атакува повече ваксинираните май... Спрете да критикувате и си носете своята отговорност, дали ваксинираните не само са увредени, незащитени , но и заразяват другите повече отколкото неваксинираните ще видим в бъдеще... След като се подписваш преди ваксинацията, че отговорността е твоя, оттук нататък си траеш и се молиш това , което са ти вкарали в тялото да действа . Не съм антиваксър, а трезвомислещ!
46
0
 
3
 
! Отговори
Верно е преди 2 години
До земята е плоска Илон Мъск милиарди фърли да се увери лично,а Бил Гей лично се ваксинира и още не е умрял като други последователи .Некъв Индийски здравен министър ритнал камбаната ама щот се престарал с агитацията.
45
0
 
10
 
! Отговори
ковид ваксина=смърт преди 2 години
Тролчето надолу отрано зарибява за игла. На пост ли ти плащат?
44
4
 
16
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Пандемия с един починал ? Е вторник ще е :шок, бомба, черна жътва,новото нормално,бият тревога и т.н. Още ли някой вярва на тази щуротия.
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
с машини вуйка, с машини се правят и по 10 милиона теста дневно, само да има парички всичко става. в бг се пекат над 1 милион хляба дневно как става това а?