176 са новите случаи с коронавирус, трима са починали

Най-много новозаразени има в София
9 авг 2021 07:10, Петя Славова
69
176 са новите случаи с коронавирус, трима са починали
Снимка: БГНЕС

176 са новите случаи на коронавирус у нас. Положителни са 2,73 на сто от направените 6436 теста, показват данните от Единния информационен портал у нас.

1059 са хоспитализираните, от които 99 души се нуждаят от интензивно лечение. Починалите са трима, а 13 са излекувани.

Най-много нови случаи има в столицата – 53. Следват областите: Варна – 28  и Бургас - 13.

Няма нови случаи в областите: Видин, Кюстендил, Монтана, Шумен, Ямбол.

През изминалото денонощие са поставени 2331 дози ваксини. Така хората със завършен ваксинационен цикъл вече са 1 037 146 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за всички дето много искат да знаят... Намерете видеото с изобретателя на ПСР-а. Това даже не е и тест. Той казва, че с ПСР можеш да откриеш всичко във всеки.
47
3
 
2
 
! Отговори
Научете бе Павелчо преди 2 години
А и на всичките дето много знаят ... Научете се че ПСР теста е специфичен за този специфичен корона вирус. Това е факт и всичко дето са ви го казали врачки заедно с лъжата за ПСР тестовете дето хващали много видове всякакви вируси го изхвърлете в коша.
46
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.
45
1
 
6
 
! Отговори
Павел преди 2 години
И как го изчислихте, като ПИСИРА отчита 65 вируса, а не само Короната?
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
като задължат милиционерите да се ваксинират ще видим дали пак ще ги пазят от нардоната любов
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАЙАЙАХА
42
0
 
7
 
! Отговори
Waksa преди 2 години
Ваксинирани са 14% - 15% от населението
41
3
 
12
 
! Отговори
До цифрите 51 преди 2 години
"Цифрите от коментар 46 точно доказват, че ние сме много по-добре от Израел." - Това е така, защото повечето тук го изкарахме поради неопънатите много мерки. И слава Богу. Това помогна да се сдобием със здрав естествен имунитет, а не с експериментален ваксинаджийски, за който в момента виждаме, че не е нещо особено. Аз карах през октомври. Леко и меко. След това гледах родителите си пролетта, общувах и с други болни- и, о чудо, дори хрема не ме хвана. Очевидно имам имунитет. Има и други като мен
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 54Едва ли форумът на Днес бг е най-подходящото място да разбереш, дали работи ваксината.
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 53 "И какво, ако ви кажат, че са само неваксинирани?" А какво ако кажат че тежките случаи са 80% Ваксинирани? Да не би да повярвате? Вие вярвате само в това, което ви устройва.. Виждашли какво става? Ние Вие? Ние Вие ? Те? Става едно разделение което не е добре. Всички хора на една планета и сме в един куп. Питам от любопитство. Искам за себе си да разбера до колко работи цялата тази ваксина и заслужава ли си риска? Не ме е страх от ковит а от рестрикции и репресии.
38
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 54"Ваксинирани ли са починалите? Защо се мълчи?"....И какво, ако ви кажат, че са само неваксинирани? Да не би да повярвате? Вие вярвате само в това, което ви устройва. А понеже такава информация на практика няма, започвате да изопачавате всеки факт, за да го напаснете към системата на света, която си измислихте.
37
1
 
12
 
! Отговори
цифрите преди 2 години
Цифрите от коментар 46 точно доказват, че ние сме много по-добре от Израел.
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирани ли са починалите? Защо се мълчи? Колко от новите случаи са на ваксинирани хора?
35
0
 
13
 
! Отговори
Статистик преди 2 години
Утре е вторник. Ще се качат около 50% от статистическите данни за периода от петък до понеделник, което пък автоматично ще ни изстреля над 500 новозаразени. Всичките ***, мисирчоци и Сие драскачи много до ре знаят това, но въпреки всичко алармират като луди!
34
4
 
13
 
! Отговори
До Златена. преди 2 години
Ваксинираните също разнасят вируса, просто не боледуват. Който го е страх, да се ваксинира, ама да отнемаш правата на човек за такива работи си е нацизъм.
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ко стана уе, къде е четвъртата ви вълна, мошеници. Защо намаляват настиналите?
32
20
 
4
 
! Отговори
Златена преди 2 години
Задължителна ваксина! Веднага! Утре е вторник и ще има над 500 случая! Ваксинирай наред и който не иска - да му се вземе личната карта и да бъде подведен под съдебна отговорност с прокурорска заповед за разпространение на смъртоносен вирус!
31
2
 
7
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Утре: шок,бомба,черна жътва,марш на смърта,бият тревога,новото нормално. Ужасната пандемия с трима умрели стареца малей. Чакат да стане време за оранжевата зона и после червена да затворят хората,че не искат се боцкат с разни препарати. А, и също ограничения за тези хора,но виж нали пенцйите и младите бъгави ще ходят на фитнес и ресторанти. МУХАХАХАХ!
30
2
 
7
 
! Отговори
rrrr преди 2 години
До АнонименТочно! Тъкмо сега ги сметнах- от вчера до днес хоспитализираните са се увеличили с 46 случая, от които 1 човек е попаднал в интензивното. Значи от 176 бр констатирани с тестовете, 130 са на крак- живи и здрави са, сигурно са и безсимптомни. В същото време днес не са написали колко са общо активните случаи, за разлика от вчера. Защо ли? За какви 2.73% ми говорят ръст на заболелите. Ще ме карат да започна да им записвам всеки ден данните. Ама хората вярват и се плашат.
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой никакви бройки не завишава. В момента в Пловдив и в София има някакво грипоподобно заболяване с температура и гърлобол. Част от хората съвсем нормално се притесняват и се тестват за ковид. Е не излиза ковид. Някакво друго вирусче е, което си върви паралелно с Делтата, но нито PCR-а греши, нито лекарите лъжат.