С диабет и сърдечни болести са жертвите на вируса за денонощието

Четирима от тях са без данни за други заболявания
37
С диабет и сърдечни болести са жертвите на вируса за денонощието
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Починалите, при които е била потвърдена коронавирусната инфекция, са 18 411. Новите случаи, регистрирани през изминалото денонощие, са 16, по данни на Единния информационен портал.

Още по темата
Починали са:

мъж на 64 г. със сърдечно заболяване;                                   

мъж на 70 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 82 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване;

мъж на 71 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

жена на 86 г. със сърдечно заболяване и диабет;

мъж на 67 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

мъж на 68 г. с диабет, сърдечно и хронично белодробно заболяване;

мъж на 68 г. с диабет и сърдечно заболяване;

мъж на 70 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

мъж на 79 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

мъж на 69 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване;

жена на 72 г. със сърдечно заболяване;

жена на 87 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 61 г. с диабет и сърдечно заболяване;

жена на 75 г. със сърдечно заболяване;

жена на 77 г. със сърдечно заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: починаликоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
6
 
5
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Тези хора, ако се бяха ваксинирали, още по 20-30 години щяха да си поживеят. И щяха да им минат заболяванията. И диабета, и сърдечниете заболявания. Невежи антиваксъри!!!!!
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тц, тц, тц!!! Хора на по 87 години с диабет и сърдечни заболявания умират!!! Къде се е чуло и видяло такова нещо?!!! Какъв коварен вирус!!!!
31
4
 
2
 
! Отговори
Събудете се! преди 2 години
Хора НОРМАЛНО е да се умира! Всеки ден в България някой умира от нещо си. А тези над 60 год. и повече с натрупани болести е МНОГО ЯСНО, че ще умират нищо чудно и нищо смущаващо няма такъв е живота. Няма за какво да се самозалъгване един е краят за всички. Чудеса няма кой колкото е успял да си поживее това е и край. До 50-те години после нищо не му остава на човек освен за пенсията и за гроба да си мисли. Младостта е кратка както и здравето няма чудодейни елексири - няма никаква драма и спасение
30
0
 
3
 
! Отговори
Явно трябва преди 2 години
Още от училище на децата да се обяснява, че хората НЕ са безсмъртни стареят и умират и какъв си направят живота това ще им бъде и после НИКОГО да НЕ обвиняват нито родители нито държава. ТАКИВА ОЧЕВИДНИ НЕЩА, ама и ИМА явно хора уж на зряла възраст НЕ ги осмислят тези неща, колкото и абсурдно да е мислят се за богоподобни и безсмъртни. ПОЛЕЗНО ще е ВСЕКИ ДЕН заедно с прогнозата с времето ДА СЕ СЪОБЩАВАТ умрелите за деня и така хората да помнят, че са смъртни и по-малко глупости да правят.
29
3
 
3
 
! Отговори
ВСЕ ТАЯ преди 2 години
До коментар 27 не виждам какво толкова те притеснява? Наистина всички сме смъртни хората с много пари или без както и тези с почести и власт или без - живота е кратък и всички отиваме към един и същи неизбежен КРАЙ. Природни закони с напредването на годините човек остарява става сакат трупа болести, влошава се качеството на живот. Лекарите и медицината НЕ са богове. ЦИНИЗЪМ е ТОЧНО ТОВА УЖ ЛЕКУВАНЕ САМО С ЦЕЛ ВЗИМАНЕ САМО НА ПАРИ и ЛЪЖЕНЕ НА НЕИЗЛЕЧИМО БОЛНИ.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цинизъм е да се теърди, че някой на някого диша въздуха. Това е чисто безбожие и връх на егоизма.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сърдечно-съдовите винаги са били жертва на грипа. Другото е, че март-април в резките скокове на налягане и юли-август в горещините, пак е жътва на сърдечно-съдови болни.
26
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ВСЕ ТАЯ Не е все тая, ако ти беше на мястото на някой от тези, за които говориш, друга песен щеше да пееш! Никой не може да кожа кой колко ще живее, най-малко пък ти! Едва ли ще говориш за УЖ лекуване ако твой близък (родител, брат, сестра) е в това положение и единственото, което могат да направят за него е УЖ ЛЕКУВАНЕ. Това е жив цинизъм, типично по български, не ни пука за своите а трябва!
25
5
 
6
 
! Отговори
ВСЕ ТАЯ преди 2 години
СЪС ИЛИ БЕЗ Ковид вируса тези хора си умират няма спиране и няма такива възможности съвременната медицина нито да ги лекува нито да ги спасява. ТАКА ЧЕ СЪС ИЛИ БЕЗ ВИРУСА както и СЪС ИЛИ БЕЗ ВАКСИНИ ТЕЗИ ХОРА СА ОБРЕЧЕНИ ПЪТНИЦИ. Само взимат парите и усвояват здравните пътеки и обират бонусите за УЖ ЛЕКУВАНЕ както и за ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ са УПОТРЕБЯВАТ ТЕЗИ СТАРИ БОЛНИ И НЕЩАСТНИ ХОРА.
24
2
 
8
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
До 24Ми да, защо не са ги ваксинирали, тая ваксина е невероятно откритие - слагаш я не те пази, но пък виж - споминали са се на 70-80 години, ако са били ваксинирали, сигурно до 170 щяха да изкарат...ПОНЕ! Аман от олита като теб
23
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо тези нещастни жертви не са били ваксинирани? Що за безучастни лични лекари не са ги посъветвали?
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро няма да свърши. Може би завинаги ще остане с нас, както и спина. Но с тези локдауни направо ще изплискаме, колкото и да не се спазват ограниченията, все пак психиката не издържа....Когато се касае за здравето и живота на всеки от нас е много притеснително, че и с ваксините не се решава проблема изцяло.
21
3
 
9
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
Болните от диабет по същество са и сърдечно-съдови, както и затлъстелите, а това са най-пострадалите от ковида. Вирусът предизвиква съдов проблем, както и ваксините, по една случайност. Очевидно е, че прилепите са едни и същи.
20
3
 
10
 
! Отговори
Дайте ваксини за: преди 2 години
Рак, диабет, инсулт, инфаркт! От хиляди години ги има тези болести, а още не сте открили ваксините за тях! Некадърници, как бързо намерихте ваксината за Ковид, а?
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Живата умряла включена ли е тук?
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не може да е вярно. По правило, в тая статистика повечето починали са без други заболявания. Поправете я, че иначе няма да ви платят за пропагандата
17
1
 
17
 
! Отговори
Израел преди 2 години
Гледах сутринта,че във ваксинирания с две дози Израел(над 60%) готвят нов локдаун.Нали идеята на ваксините беше да се върне страрият живо.Какво стана?
16
0
 
5
 
! Отговори
Полза от старите йок преди 2 години
Ама не съвсем. Според културантрополозите просперират общества, в които старите хора поемат възпитанието на децата и предават своя опит.
15
11
 
17
 
! Отговори
До 2 Не е така преди 2 години
изкарах го, не е като грипа. Без странични заболявания съм. Загуба на обоняние за повече от 6 месеца, болки в гърдите, температура (каквато никога не съм имал). 41 години. При възрастните със съпътстващи заболявания ковид предизвиква усложнения, без които (вероятно, божа работа) човекът би живял още. Повечето го изкарват леко затова не вярват в това. Истина е, различно е, но сит на гладен не вярва. ...
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бля, бля, много ги разбираш нещата. Евала. Преди ковида никога не бяха умирали млади хора.