Акция за ползите от ваксинацията ще има в големите градове

Тя е съвместна на БЧК и Министерството на здравеопазването
75
Акция за ползите от ваксинацията ще има в големите градове
Снимка: БГНЕС

Доброволци на Българския червен кръст ще раздават информационни брошури за безопасността и ефективността на ваксините. Акцията е част от информационната кампания, която провежда Министерството на здравеопазването.

Целта е до хората да достига достъпна и проверена информация относно ползите от имунизацията срещу COVID-19, което от своя страна да промени нагласите и да повиши интереса към ваксините, съобщиха от здравното министерство.

В 11 часа доброволците ще раздават брошури пред метростанция "Сердика". В 12:30 часа акцията ще продължи пред НДК.

В следващите дни доброволци на БЧК ще раздават брошури и в градовете Пловдив, Варна и Бургас. На 26 август, четвъртък, от 11 часа акцията ще започне пред общината в Пловдив, като в 12:30 доброволците ще раздават брошури в кв. "Капана" в града.

На 27 август, петък, акция ще се проведе и в град Варна. В 11 часа доброволците ще раздават брошури в Морската градина, а в 12:30 - пред Катедрален храм "Успение Богородично".

На 31 август, вторник, от 11 часа инициативата ще започне пред общината в Бургас, ще продължи по ул. "Богориди" и в 12:30 младежите ще раздават брошури в Морската градина.  

Доброволците на БЧК вече разпространяваха информационни брошури в Перник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
6
 
! Отговори
Dedo преди 2 години
Na 26-ti hva6tam busa za Varna , na 27-mi da si vzemem bro6urka.
25
4
 
28
 
! Отговори
Додо преди 2 години
В контра на наклонените по посока Дявола медии и техните опити да изкривят статистиката, 95.87% от умиращите от Ковид в последния месец са "напълно ваксинирани". Въпреки, че в България няма надеждна статистика относно тези данни, в други страни я има! В Израел - най-"ваксинираната" страна в света, където вече им бият Трета игла на Файзер, 232 от всички 242 починали през юли и август (до неделя), са "напълно ваксинирани". Всяка противоречаща тази статистика информация, е анекдоти и пропаганда.
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Армагеддон.
23
0
 
24
 
! Отговори
Ползи от васкините преди 2 години
има за производителите им и с това те се свършват, така че не се правете на смешници, знаеме ви нивото, за два долара сте готови на всичко.
22
3
 
28
 
! Отговори
Мъдуран преди 2 години
Безплатен Графен оксид ,а благодаря! Друг път ,но е малко досадно да те молят и склоняват към самоубийство. Напишете в Гугъл - ваксина Графен оксид и ще ви излезнат научни статии какво има във ваксината и за какво се използва. Вижте и от днеска протеста във Франция .
21
1
 
9
 
! Отговори
Ще се ваксам преди 2 години
Само ако Стойчу ми танцува гол, щото го обичам...
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
акция щяло да има :) може убедите тия с ваксините да се боцнат и потретат :)
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 17 Какво ще търпите?
18
1
 
16
 
! Отговори
Ko? Koooo? преди 2 години
"Целта е до хората да достига достъпна и проверена информация" ??? Коооо? Ще ми пристигне девойка от БЧК и ще ми каже: "Ама проверена е информацията, вярвайте ми" :))) И ако я попитам дали някой е виждал тоя вирус под микроскоп тя ще отговори - Ооо, даааа! И ще ми любопитно как ще изглежда ако и спомена, че до днес не съществува наблюдение на жив вирус. Ама темата е друга.
17
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
15: Не се пенете, няма смисъл да си тровите нервите. А и тактиката е грешна, както казва 12. Ще трябва да търпим още.
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са ползите от ваксината? Вкусна ли е?
15
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След дъжд качулка. Странно е защо в Бг се уважава правото на нежелаещите да се ваксинират, но за тях е много важно да се попречи на желаещите. Комплекс? Страх да не се минеш? Е, Кацаров даде всичко от себе си ваксинационни те пунктове да потънат в дън земя. Сега ще има оправдание за затваряне и прочее рестрикции.
14
1
 
16
 
! Отговори
. преди 2 години
Шменти капели!
13
4
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Какви ли ще са ползите най вероятно да мутира от ново вирусът, да заразяваш спокойно всички около теб защото си ваксиниран и имаш това право, да получиш страничен ефект и да пукнеш. Доста примамливи са браво и аз искам но и трите дози на веднъж че нямам време да ходя всяка седмица за бустери може и пета за да съм спокоен за цялата година и до година 10.
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брошури ?!! Това ли е информационна кампания ?! Дават ти хартийка и я хвърляш на 10 метра в кошчето. Този тип маркетинг е отживелица! Никой в нищо няма да убедят.
11
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви ли ще са ползите? Например - ще може да отидете на кино/театър, ще може свободно да влезете в ресторант/хотел.
10
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е много са загрижиха за здравето на хората, така ако са интересуваха и от тези къде нямат пари, да ги търсят и да им дадат, да помогнат, да правят кампании, *** няма там никой не го интересува. Хора оставени без работа, други бюрото им свършва, там защо няма кампании, организации, доброволци. За бездомните нищо, даже не ги отразяват, *** иначе загрижени го раздават за здравето на хората.зс пръв път толкова голям интерес
9
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки, който пропагандира ваксина против Ковид е престъпник! Пък били те и млади доброволци от БЧК.
8
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
като цяло българския народ е мъдър и няма да поддадеКогато ни разказват пълни небивалици, ама такива, дето на тях и малко дете няма да повярва, ние придърпваме с пръст долния си клепач и питаме: Плува ли ми корабче в окото?. С това искаме да покажем, че не само не сме се хванали на раздувката, но и не можем да разберем как изобщо някой би могъл да се хване на нещо толкова плоско.
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност експертите казаха пред The ​​New York Times, че данните от Израел показват продължаващо намаляване на ефикасността на ваксината Pfizer срещу леки или безсимптомни инфекции с COVID-19 като цяло и срещу тежко заболяване сред възрастните хора, които са били ваксинирани в началото на годината .На леките и безсимптомните за какво им е ваксина. След като не предпазва възрастните, за които беше предназначена, вече е време да се забрани като вредна и не ефикасна.