Акция за ползите от ваксинацията ще има в големите градове

Тя е съвместна на БЧК и Министерството на здравеопазването
75
Акция за ползите от ваксинацията ще има в големите градове
Снимка: БГНЕС

Доброволци на Българския червен кръст ще раздават информационни брошури за безопасността и ефективността на ваксините. Акцията е част от информационната кампания, която провежда Министерството на здравеопазването.

Целта е до хората да достига достъпна и проверена информация относно ползите от имунизацията срещу COVID-19, което от своя страна да промени нагласите и да повиши интереса към ваксините, съобщиха от здравното министерство.

В 11 часа доброволците ще раздават брошури пред метростанция "Сердика". В 12:30 часа акцията ще продължи пред НДК.

В следващите дни доброволци на БЧК ще раздават брошури и в градовете Пловдив, Варна и Бургас. На 26 август, четвъртък, от 11 часа акцията ще започне пред общината в Пловдив, като в 12:30 доброволците ще раздават брошури в кв. "Капана" в града.

На 27 август, петък, акция ще се проведе и в град Варна. В 11 часа доброволците ще раздават брошури в Морската градина, а в 12:30 - пред Катедрален храм "Успение Богородично".

На 31 август, вторник, от 11 часа инициативата ще започне пред общината в Бургас, ще продължи по ул. "Богориди" и в 12:30 младежите ще раздават брошури в Морската градина.  

Доброволците на БЧК вече разпространяваха информационни брошури в Перник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
удобно влиза с манипулативна и подвеждаща цел в стъкмена статистика. Знаем колко удобни могат да бъдат тези "статистики". Гледаме Израел и не вярваме на очите си, но грамофонната плоча си върви със същата напевна песен.....
5
1
 
15
 
! Отговори
Необходимо преди 2 години
е информацията да бъде насочена към новия вариант Ковид 22, плануван за 2022 г. За 2021 година каквото било, било...
4
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
насаждане на омраза и е първото нещо, за което човек би могъл да се замисли дали да не излезе на протест. Минават се всякакви граници на здрав разум. Този вирус ще си повърлува още време с или без ваксини. Разбира се, че трябва да се пази здравето на гражданите и да се ограничава разпространението, но отворете малко тези ваши възприятия.. Млади хора, здрави, 35 год, си отиват 24часа след поставяне на първа доза Пфайзер и никой никъде не отразява подобна информация. Замита се под чергата или удоб
3
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такава дезинформация, такава световна какафония и всички държави пускат една и съща грамофонна плоча, и се опияняват едни от други, че не знаят вече в чий филм са. Разни "експерти" гадаят и хвърлят боб без да са наясно за нищо със сигурност, опитвайки се обаче да задължат едни хорица да вкарат в кръвопотока си някакъв експериментален биопродукт и да настроят същите срещу други хорица, които по различни причини, базирани отново на гадаене и шесто чувство :-), не желаят да направят. Това си е нас
2
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото по - вече акции, толкова по - малко мераклии. Не го ли разбрахте?
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пробвайте да пускате позиви от самолети.