Малта е първенец по ваксинирани в ЕС, България на дъното в класацията

Процесът се забавя от нежеланието на част от европейците да се ваксинират
27 авг 2021 09:52, Ния Христова
95
2/3 от пълнолетните жители на Европейския съюз вече са напълно ваксинирани. Това са 244,5 млн. души или 66,8% от възрастното население на Европа.
 
Малта е първенец с над 90% ваксинирани жители, а на дъното на класацията са Латвия, следвана от Румъния и България, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Към настоящия момент страните в ЕС разполагат с достатъчен брой ваксини, но процесът се забавя от нежеланието на част от европейците да се ваксинират.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
1
 
! Отговори
Фактите преди 2 години
https://worldometers.info/coronavirus/ :Малта: 1 починали, 40 нови случаяБългария: 43 починали, 1713 нови случая.
80
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България е първа и по аборти много преди ковид.Нещо да кажете и за тази класация? Или преди ковид тези новини(класации) не бяха актуални?Що за продажни журналисте сте. Лицемерни същи. Хайде почвайте да се боцкате всички по ТВ. Хайде дайте пример.
79
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България е първа по-смъртност много преди ковид.Големи журналистите сте. Манипулации и некомпетентност от БТВ до Нова през Днес.бг.Хайде, нали Св. Църква благославяше ковид ваксината. Защо тогава не видяхме владиците да си слагат доза 1 и доза 1?Какви журналистите сте щом не може да дадете пример. Хайде да видим всички журналистите и шефове на медии да се боцкат.14326
78
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не накарате владиците и патриарха да се ваксинират? Нали Св. Църква анатемоствала тези, които просто не искат да се подпишат на докумет-освобождаване от отговорност. Поне така казват журналистите. Ама, сега ще си връщате думите назад ли?
77
2
 
5
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 години
Не знам за вас, но тази класация ме кара да се чувствам повече горд Българин, отколкото когато България стана 4та футболна сила през СП 94
76
1
 
2
 
! Отговори
един преди 2 години
До До Сата Нато Пич, прочети пак историята, недей да се излагаш. От 1300 години има-няма 500 години под турско, 200-300 под византийско, още 50 - под съветска власт ...та колко останаха? Май повече сме били зависими, отколкото независими
75
3
 
6
 
! Отговори
kk преди 2 години
На последно място по ваксинирани, но за сметка на това на второ по умрели от корона вирус. Давай, народе, още малко и ще сме първи по смъртност
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде, моля, трета игла моля! Коит разбира при ваксата се спира, дори и не претендира. Боцнат там, Боцнат тук, може вече да съм Луд. Но от тази Астра Зенека *** ми взе да става мека. Ще си боцна аз един файзер и ще взема един шмайзер, че по всичките умници, разбирачи-коведици.
73
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не сме на дъното по васксинирани , а на първо място по не ваксинирани. не бъдете песимисти.
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в израел почти всички са ваксинирани и пак има ковид вълна. интересно защо?
71
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"ми като гледам колко хиляди антита изммрряха... Дали да ти вярвам?" - Ти за антитата не се притеснявай. Гледай какво се случва с боцнатите. Кой диабет, кой нещо друго... Подаръци ще има за всички от сърце...
70
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"В Гърция по островите без ваксини сте чао. И никой не ви слуша антиваксърските бълнувания." - И какво искаш да ми кажеш с това? Че трябва да си бия отровата, за да мога да посещавам някакви острови? Еми бии си я, щом това е целта в живота ти. Аз ще мина и без островите, защото предпочитам да съм здрав.
69
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"явно скоро ше са безлюдни тия острови, шот ваксинаря нема живее дълго" ми като гледам колко хиляди антита изммрряха... Дали да ти вярвам?
68
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не са хич безлюдни островите . Плажовете са пълни. Шезлонг +чадър за 1 кафе на ден. Нашите по бетономорието да посрещат само антиваксъри.
67
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май вървим към ваксинация до живот.
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"В Гърция по островите без ваксини сте чао." - явно скоро ше са безлюдни тия острови, шот ваксинаря нема живее дълго
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"2/3 от пълнолетните жители на Европейския съюз вече са напълно ваксинирани." Значи няма нужда от 3-та ,4-та доза ,щом са напълно ваксинирани .
64
2
 
6
 
! Отговори
До Сата Нато преди 2 години
Българите сме на 1300 години, защото в голяма част от времето сме имали умни владетели, които са управлявали с твърда ръка, а прости чобани като теб са нямали привилегията да дават акъл, който нямат и да вземат решения. Сега имате такава опция и резултатът е налице, най-бързо изчезващата нация сме.
63
1
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
*** ...в ЕС има надпревара , кой ще се ваксинира пръв !?!?!? Звучи интересно , що не казвате .
62
1
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
до 51.... Лично моето желание е да се появи мутация с поне 50-60% смъртност и да се прочисти земята от *** антиваксъри и подобни. 1-2 милиарда са напълно достатъчни. ----////---- Няма да се появи такава мутация, не е възможно по дефиниция. Единствено възможно е човек да си побърка имунната система от много ваксиниране и накрая *** автоимунно.